Şimdi Ara

facebook kendi kendine sayfaları beğeniyor abone oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
38.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • facebook hesabım sayfaları kendi kendine beğeniyor ve hiç tanımadığım insanlara abone oluyor... ve bu aboneliklerden de kurtulamıyorum bir türlü.. sayfaları siliyorum fakat hesabım tekrar beğeniyor o sayfaları.. bundan nasıl kurtulabilirim...

ayrıca abonelikleri de iptal edemiyorum artık çünkü facebook çok fazla yüklendiniz diyip abonelikleri iptal etmeme de izin vermiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Shade -- 16 Ağustos 2012; 11:16:10 >

• tam bilmiyom ama bizim arkadaş kişileri bi şekilde kendine abone yağıyo , sayfaları beğendirtio filan .ayarlarına bidaaha bak istersen .banada oluyodu bi kaç uygulamanın iznini kaldırdım kesildi
  • uygulamalarının erişimlerine bak ve sil en iyisi sil hesabı gitsin müthiş bir rahatlık gerçekten
  • Abone ve Sayfa kasma hilesi var yani adam korno sayfası açıp yapsa beğenirsin
  • uygulamaları temızle ve baska yerden baglanan varmı bır kontrol et bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygulamalar kısmındada çok az uygulama var.. hepsini kontrol ettim.. geçen hafta engellemiştim bu abonelerin hepsini.. 1 hafta normal gitti şimdi bi baktım 50 kişiye abone olmuşum... şimdi oldu bir anda oldu gene.. geçen sefer 30 kişiyi engellemiştim zar zor şimdi 50 kişiyi daha engellicem ama facebook 4 5 kişiyi engelleyince engel koyuyor bi kaç dk bekleyin diyor...
  • şifreni çalmış olabilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlık isteği attığında adamın otomatikman abonesi oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: griadam

uygulamalarının erişimlerine bak ve sil en iyisi sil hesabı gitsin müthiş bir rahatlık gerçekten

Aynen katiliyorum.
  • Bütün uygulamaları sil hiçbir sorun kalmaz çünkü xperia ve nokia gibi uygulamalarda da bu sorun çıkabiliyor hepsini sil kesinikle bu sorun çözülür ve 2 gün bekle abone leride kaldırabileceksin ama o 2 gün de aboneleri kaldırmayı zırt pıt deneme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Shade

uygulamalar kısmındada çok az uygulama var.. hepsini kontrol ettim.. geçen hafta engellemiştim bu abonelerin hepsini.. 1 hafta normal gitti şimdi bi baktım 50 kişiye abone olmuşum... şimdi oldu bir anda oldu gene.. geçen sefer 30 kişiyi engellemiştim zar zor şimdi 50 kişiyi daha engellicem ama facebook 4 5 kişiyi engelleyince engel koyuyor bi kaç dk bekleyin diyor...

Chrome kullanıyorsan "Ayarlar>Uzantılar" bölümünü kontrol et.Bilmediğin uygulama varsa kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 28 Ağustos 2012; 19:00:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouAreMyDream

arkadaşlık isteği attığında adamın otomatikman abonesi oluyorsun

bir anda 50 tane kişiye abone olmuşum.. yarısından çoğu erkek.. hiç erkek eklemiyorum.. ayrıca hafta da 1 veya 2 den fazla kişiyi ekleyemiyorum... herneyse şu an sorun yok.. 2 tane pc var ve öbür pc den girince facebooğa oluyor bu şey... öyle olduğunu umuyorum çünkü o pc ye girdiğimde oluyo bu.. herneyse gene de teşekkürler..
  • like hjlesi kullanıyosan kullanmayı bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Âşıkadam

quote:

Orijinalden alıntı: griadam

uygulamalarının erişimlerine bak ve sil en iyisi sil hesabı gitsin müthiş bir rahatlık gerçekten

Aynen katiliyorum.

her uygulamaya atlamamaya çalışın !

• Konu Ağustos'un daha fazla yukarı taşımayın lütfen.
  • Merhaba Arkadaslar şimdi size facebook kendi kendine sayfa beğeniyor birilerine abone oluyorsa bundan kurtulma yolunu anlatacam
    İlk olarak chrome de sağ köşede 3 çizgi vardır bu çizgiye tıklıyoruz oradan uzantılara giriyoruz (eğer uzantılar açılır açılmaz kapanıyorsa araçlardan görev yöneticisine tıklıyloruz )buradan hangi eklentilrin olduğuna bakıyoruz daha sonra bu eklentilerin internetten unnistalllarını indiriyoruz yani kaldırma dosyasını indirdikten sonra hepsini tek tek kaldırıyoruz daha sonra internetten !!!!!! revo uninstaller !!!!! i indiriyoruz indirdikten sonra kuracağız daha sonra buradan google chromeyi kaldırıyoruz.Daha sonra internetten adwcleaner i indiriyoruz daha sonra adwcleaner programını çalıştırıyoruz tara diyoruz daha sonra taradıktan sonra res at diyor program evet diyoruz res attıktan sonrada rapor gelir raporu kapatırız kesin çözümdür ben kendim uyguladım Bir teşekkürü esirgemeyin :D

• Facebook hesabınız kendi kendine paylaşım yapıyorsa kesin çözüm burada. Arkadaşlar kesinlikle Reklam yada spam değildir. Zaten sonucu gördükten sonra size sadece dua edip teşekkür etmek kalacak.
    http://atesle.blogspot.com.tr/2014/03/facebook-kendi-kendine-paylasm-begeni.html?m=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu eski fakat sorun yaşayan arkadaşlara cevabım, girdiğiniz sitelerde dikkatli olun tıkladığınız yerlerde facebook sayfa beğenme yeri olacaktır gizli olarak bunu kullanıyorlar. Sayfalarda gezinirken facebook'unuzun açık olmamasına dikkat ediniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.