Şimdi Ara

Facebook, Messenger sohbetlerinin arasına reklam yerleştirecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook, Messenger sohbetlerinin arasına reklam yerleştirecek

Dünyanın en çok kullanıcı sayısına sahip mesajlaşma platformlarından birisi olan Messenger, kullanıcılarına reklam göstermeye başlayacak. Facebook, bir süredir Avustralya ve Tayland’da denediği yeni reklamlarını tüm dünyada denemeye sunacağını, ardından da bu yeniliği tüm Messenger kullanıcılarının kullanıma sunacağını duyurdu.

Reklamların ne şekilde sıralanacağı ve kaç adet reklamın gösterileceği kişiden kişiye değişecek. Paylaşılan görseller reklamların sohbetler arasına yerleştirileceğini gösteriyor ancak reklam sayısı ve konumu sohbet sayısına, cihazın piksel yoğunluğuna ve ekran büyüklüğüne bağlı olacak.

Messenger’da yer alacak olan reklam alanları gelecek aydan itibaren satışa sunulacak. Alanlar Ads Manager ve Power Editor üzerinden satın alınabilecek. Messenger’daki reklamlar mesaj içeriklerine göre değil, Facebook etkileşimlerine göre seçilecek.

• Facebook uygulamasını sildim browser üzerinden işimi hallediyorum facebook boşuna kurmaya mecbur etmiyomuş çıktı ortaya .

• Bir araları Simple Pro (Simple For Facebook) ücretsiz olunca indirmiştim, iyi ki de indirmişim, messenger eklentisi falan istemiyor. Birden fazla hesap kullanımına da izin veriyor.

• Ekranların çözünürlüğü arttıkça her tarafımız reklam olmaya başladı. Yaşasın Lucky Patcher. Yaşasın apk düzenleme :)

• Reklam çıktığı gün silerim. Zaten az kullanıyorum bir de reklamıyla uğraşamam...

• Hepsine yerleştirin eksik kalmasın çıkın çıkın yerleştirin.

• uygulama 3 günde bir güncelleme alır,mesajlaşma uygulamasını geçen yıllarda zorunlu yaptı,mesajlaşma uygulaması boyutu büyük ve hantal çalışıyor,arayüzü karışık.

yahu whatsapp ı aldınız zaten biraz örnek alsanıza.
    çıkarma vs ekleyeceğim diye arayüzü karma karışık hale getirmişler.

çöp.

• muhabbetin içine edecek yani. e süpermiş, bir firma kendi ayağına ancak bu kadar güzel sıkabilirdi.

• bunu umarım whatsappta denemezler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.