|
Bildirim
Çoktan bıraktık. Geri dönmemiz zor. Çok açıklama yaparsınız. Üniversite Telegram'a geçti.
Bu piyasada sizden başkasının olmadığını mı düşündünüz? |
- sözleşmeyi kabul edip etmeme ile ilgili bir seçenek yok.
- kazara sözleşmeyi kabul eden kullanıcıların bunu geri alması için bir seçenek yok. bunun bu kadar ses getirmesinin sebebi sözleşmeler değil. ab insanı ile diğer bölge insanları arasında ayrımcılık yapılmasıdır. |
Yorkshire Düşesi / Canterbury Lordu sanıyor millet kendisini , yahu bilgilerini alsa ne olur , vah vah .
İstediklerini yaparlar , 1 kova soğuk suyu bütün dünya kafasından aşağı boşaltmadı mı , hepimizi bütün gün tek ayak üstünde durduracak marifet var bu teknolojide . Öyle evhama gerek yok , mahremini kaydedip telefonda paylaşmıyorsan ... Edit , Not : @Yehopro nickli arkadaşımız yukarıdaki mesajıma cevap olarak "Davranışsalcılık" tan hiç mi haberin yok diye yazmış. Kendisinin uyarısı ciddidir ,bilinmesi gerekir. Sonuçta bu adamlar verileri bize sırf ürün satmak maksadıyla toplayıp kullanmıyorlar .Daha da ötesi ( ana fonksiyonu) toplumun/bireyin fikir karar yapısını usul usul değiştirip onu belli hedefe yöneltip eyleme geçirme gibi fonksiyonu var sosyal medyanın ve çeşitlerinin. Cambridge analytica , arap baharı gibi vakalar örnek teşkil edebilir... |
AB ülkelerine yapamadığını bize yapıyorlar istediklerini söylesinler resmen ayrımcılık
|
Boş yorum. Ne yapacakmış milletin verilerini.
Gidin behaviorizm ne demek bir öğrenin. Daha sonra Davranışsal İktisat nedir öğrenin. Sonra bunları big data kavramını öğrenerek bir araya getirin. Sonuç kısmında belki birşey çıkarabilirsiniz. Herkes aptal bir siz akıllısınız zaten. |
Ben de telegrami güvenli diye kullaniyodum fakat telegramda uctan uca sifrelemenin bile olmadigini ögrendim. Mesajlar ve icerikler tek tarafli olan sifrelemeyle zayif bi güvenlik altinda, bulut sunucularda sifrelerle beraber saklandigini duydum. Ayrica WhatsApp Skypegibi firmalarin Signal'in ürettigi end-to-end sifrelemeyi kullandigini ögrendim. Signal ise kar amaci gütmeyen, acik kaynak kodlu bi uygulamaymis. Elon Musk'in önerisi iyi bir öneri sanirim. Gerci milleti oraya yönlendirip, sonra oraya da cöker mi 180 milyar dölariyla bilmiyorum.
|
Bedava hiç bir şey yoktur. whatsapp hayır için yok. ücret vermiyorsun fakat bilgilerini, verilerini veriyorsun. bu hep böyleydi, başka program kullansan da böyle olacak. hatta milli bir yazılım yapılsa oda senin verilerini alacak. çok gizli bilgilerin yoksa mit, cia, mi5 verilerinle ilgilenmez. en fazla alışveriş siteleri reklam olarak karşına çıkar.
ben bu politikaya sadece avrupanın dahil edilmeyip, bize ittirilmesi yüzünden onay vermiyorum. yoksa eve gelirken 2 ekmek al mesajı bana en fazla mahalle fırınından reklam olarak döner. çok önemli bilgisi olan, saklayacak şeyleri olan da hiç birini kullanmasın. internette hiç bir şey ücretsiz değildir. sadece ödemeyi para yerine verilerinle ödüyorsun. öpücükle kabul eden de yok sanırım. :) |
boş laflar, avrupa birliği ve ingiltere için neden uygulamıyor bu kuralı, onlarda gdpr var, bizde de kvkk var, kvkk %95 gdpr ike aynı regülasyon. ben 8 şubattan sınra whatsapp kullanmıyorum, ülke olarak tepkimizi koyarsak geri adım atmak zorunda kalacaktır facebook, böyle dayatma olmaz, kabul edilemez.
|
mark reis gizlilikten sıkılmış artık resmi takılıyor bu veri olayları en çok devletlerin işine gelir bkz çin suçlu bulmak kolaylaşır suça yatkınları tespit edip tıkar hukümete karşı politika güdenleri tespit edip zayıf noktalarından vurur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 11 Ocak 2021; 12:22:15 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
mark reis gizlilikten sıkılmış artık resmi takılıyor bu veri olayları en çok devletlerin işine gelir bkz çin suçlu bulmak kolaylaşır suça yatkınları tespit edip tıkar hukümete karşı politika güdenleri tespit edip zayıf noktalarından vurur |
|