Şimdi Ara

Facebook yorum bölümleri dünyadaki en kötü yer ve bu bir gerçek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Facebook'u yeniden indirdim ve makaralar ve HOLY CRAP arasında geziniyordum. Hiçbir zaman masum bir videonun yorumlarına bakıp şimdiye kadar gördüğüm en nefret dolu, cahil yorumlarla bombalanmadım. Biraz kaydırdıktan sonra bunun HER VİDEO'da gerçekleştiğini fark ettim. Sanki 40'ın üzerindeki herkes, izledikleri her şeyle ilgili olumsuz görüşlerini herkese anlatmak amacıyla Facebook'u indirmiş gibi geliyor. Çok kötü!! Bu da başlı başına farklı bir tür olan instagram reellerini sık sık takip eden birinden geliyor.

Hatta benzer düşüncelere sahip insanlarla tanışmak için birkaç gruba bile katıldım (köpekleri sevmekle, güney yemekleriyle, hatta bahçecilikle ilgili gruplar!!) ve gördükleri her şeyden nefret etmeyi seven çok sayıda insandan kaçamadım. O kadar yanılıyorsun ki bu çok aptalca. Yorumların sadece Karen'in otizme neden olan aşılar veya bunun gibi aptalca saçmalıklar hakkında söylendiği izlediğim sevimli anne videolarının miktarı akıllara durgunluk veriyordu. Her sosyal medyada bu insanların olduğunu biliyorum ama Facebook en kötüsü olmalı. Neredeyse hayal kırıklığı yaratıyor. Neyse bu benim lafım, sadece atlayıp başka birinin de böyle hissedip hissetmediğini görmek istedim. 🤷‍♀️ https://vshare.onl/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gettyu -- 30 Ekim 2024; 16:45:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.