İletişimde kalmak için iyi ama, ben bu kim kimle nereye gitmiş yarışından ve fotoğraf beğendirme aşkından dolayı cidden yıldım. eski sevgilileri kontrol etmek vs. cidden çok stresli işler bence sizce de öyle değil mi
Valla bende sileli bir ay oldu, çok mutluyum, hayata yeniden döndüm gibi bir şey oldu. Boşa zaman kaybiymis. Iyi ki silmisim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
1 yıl önce dondurdum insanın kafası rahatlıyor fakat şöyle bir şey de var insanların gerçek yüzünü bu tip sosyal mecralarda daha iyi görebiliyorsunuz.
Ne facebook ne twitterim var boşa zaman kaybı.
1 yılı aşkın süredir facebook kullanmıyorum. "Berke şu an kipa cinmarine'da'" BANANE LAN KİPADAYSAN. Sonra "Resmimi beğenir misin" ebeni ... töbe töbe, zaten paylaşmışsın anasayfada gözüme hoş gelirse beğenirdim zaten . Gibi nedenlerden bıraktım .
Ben de yaklaşık 2 aydır kullanmıyorum facebook. Hesabımı kökten silmiştim ve epey mutluyum.
Yalnızca twitter ve foursquare kullanıyorum. Twitter'ı da yalnızca gündemi takip etmek için yani.
Esasında şu da var. Sosyal ağlar üzerinden insanların karakterleri hakkında tam fikir sahibi olmak çok zor.
Çünkü dışarıda iki lafı bir araya getiremeyen adam twitter yahut facebook'ta birden estirebiliyor, bambaşka kimliğe bürünüyor
2 yıldır kullanmıyorum gayet mutluyum. Karı kız için arkadaşlarınkine giriyorum arada o ayrı
benim facebook hesabım çoook çook uzun zamandır var twiter da ilk kurulduğunda daha 1 aylıkken almıştım hesabı öle duruyor pek yoklamıyor zırt pırt üyelik istemesin diye duruyo bazen kıza yazılmak gerekiyor foursquare kullananın mekanına gidip tesadüf havası yaratıyorum yani herşey var gerektiğinde kullanıyom şayet facebook hala var ama kullanmıyom arada bi bakıyom ondada dh den arkadşalar la grup kurduk ona giriyom
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin Rommel
Ne facebook ne twitterim var boşa zaman kaybı.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: kalemvesilgi
quote:
Orijinalden alıntı: brtgtrn
1 yıl önce dondurdum insanın kafası rahatlıyor fakat şöyle bir şey de var insanların gerçek yüzünü bu tip sosyal mecralarda daha iyi görebiliyorsunuz.
+1
Pkklısından tut, ateistine(bahsettiğim ne din hakkında, ne evrim vs. hakkında düzgün bilgisi olmayan aydın geçinen tiplerdir) herkes normalde yüz yüze söyleyemeyeceği şeyleri sosyal medya diye söylüyor.Bu düpedüz yanlış.İnternette attığın her adım takip edilebiliyor farkında değiller.Yada kafaları yeterince çalışmadığı için ne sonuçlar doğuracağına basmıyor.
+1 Sosyal medya kullanma özürlü bir toplumuz.
Şöyle ki; toplamda 1m facebook sayfası olan biriyim.Bir ara facebookta ''facebook kullanım koşullarına hitaben tarafımca...'' denilen bir saçmalık vardı.Onu paylaştım sayfalarda binlerce paylaşım oldu.Bu resmi 10 dakika içinde paylaşırsanız sevdiğiniz birazdan kapınıza gelecek diyorum binlerce paylaşım oluyor. Yemin ederim mesleğim olmasa facebook u geç bu sanal alemde 1 dakika durmam.
Facebook kullanmayı yaklaşık 1 sene evellden bırakmıştım ki arkadaşım duruyo face hesabın ekledim ben diyene kadar fake hesap açmışlardı adıma onunla uğraşdım bi müddet kapatsam ayrı dert kapatmasam ayrı dert o yüzden kullanmaya devam ettim takii haziranın başında tekrar dondurana kadar arada gene korkudan tandıklarımın face hesaplarıyla kontrol ediyorum fake im çıkmışmı diye Kapatmama en büyük sebep paylaşılan resimler ve artan hesap çalma olayları oldu görüşüp konuşmak istiyen zaten cep telefonundan arar sorar mesaj atar whats app diye uygulama var ordan iletişime geçer yani ulaşmak istiyen ulaşır facebook bi zorunluluk değil ve kesinlikle güvenli olduğunu düşünmüyorum
hiç birşey kullanmıyorum kafam rahat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme