Şimdi Ara

Faceit AC Bitmiş - Hileden Gına Geldi Artık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faceit AC Bitmiş - Hileden Gına Geldi Artık

Matchlink/Demo:https://demos-europe-west2.faceit-cdn.net/csgo/a0bc513d-c5e5-4d34-b794-b34f973cebeb.dem.gz

Hilecinin Profili :
    {{ metatags.fb_site_name }}
    {{ metatags.fb_title }}
    https://www.faceit.com/tr/players/ScottCS

14-8 yenerken karşı takımdan 1 kişi atıldı bu arkadaşı botu alıp hep rage hack yaptı maçı çevirdi.

Ayrıca arkadaşın bazı anlarını video aldım hep wallbang deniyor ve deagle ile aimassist de video belli oluyor izleyebilirsiniz.

Video :
    Mythaliyoutube
    faceit ac legit cheater - faceit 5v5 game
    https://www.youtube.com/watch?v=Oj6irw3IJqQ&feature=youtu.be

Bu arkadaşı faceit clientden 4 kişi rapor ettik ardından mail vs göndererek de faceite başvuru yaptık ama nafile arkadaş ban yemedi.

Durum bundan ibaret arkadaşlar.

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçan Aşık -- 19 Nisan 2020; 21:11:16 >

• şu wallbangler wh demek için yeterli değil. ayrıca aim assist dediğin olay, sıradan bir flick. gotv'de bug var, kamera açısı gecikmeli geliyor. cross adam öldükten sonra dönüyor gibi gözüküyor ama maç anında öyle değil o. adam temiz demiyorum. ama şu yt'a koyduğun görüntüler hile kanısı için yeterli değil.
  • Hilemi degilmi bilmem ama faceit sw lerinde wallhack bu kadar uzun mesafe göstermez örnegin ortadan denedigi wallbangler adamda wh olsa bile göremez ordan orayı
  • Faceit levelin kaç bilmiyorum ama adam gayet temiz gibi duruyor. Zamanında turkish pro ligde bile bu tarz vuruşlar deneniyordu ki hala 6-7 level üzeri deniyor genelde
  • anlaşılan bu forumda herkes level 10 faceit :) yada fpl oyuncusu ,

bana normal gelmedi arkadaşlar vuruşlar bu kadar çok wallbang tutturmak saçmalık.
  • Faceitte mm'den biraz daha az hile var arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın hub dışında turnuvalara girerseniz daha belirgin bir şekilde hile var. Premimum olmadığınız zaman reportlamanız hiç bir işe yaramıyor kimse bakmıyor bile.
  • Adam bariz hile. Aim assist dediğin yerde assistten ziyade herifin yere bakarak cross koyması, smokedan sidea geçen adama iki el ateş edip adam sidea geçince ateşi kesip hemen kamyona yönelmesi falan kesin tesadüftür. Faceit kalitesiz bir platform. Bunu er ya da geç herkes anlayacak. Master ligde değilsen ve para için oynamıyorsan Faceit oynamanın hiçbir mantığı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerede satılıyor bu faceit de çalışan hileler ya?
  • alakasız bi şey sorucam
    faceit premium mm de 5 kişi girilmiyor mu? 3 kişi aratabiliyoruz ama 5 olmuyor
    sebebi nedir?
  • klasik wallbang spotlarına sıkmış adam. muhtemelen awp ya da scout çektiği her el denemiştir, bunlar denk gelmiş. youtube'dan 2 3 video izleyip öğrenilebilecek şeyler. videoda da hile diyebileceğimiz hiç bir hareket yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.