Şimdi Ara

PC de oyun oynayamıyorum diye dalga geçiyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pcde oyun oynayamıyorum diye dalga geçiyorlar fps tps rpg farketmez beceremiyorum özellikle fps oyunlarını genelde konsolda oynarım joistikle bazen pcden online oynuyoruz codr mesela çok kötü oynuyorum ama ps3te black ops da çok iyi oynarım sürekli bana bot diyorlar sürekli pcde oyun oynamak dışında ne yapabilirim

• Ölebilirsin. Bilgisayara para veriyor isen tüm parçalarından faydalanacaksın bilgisayarın hakkını vereceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Ölebilirsin. Bilgisayara para veriyor isen tüm parçalarından faydalanacaksın bilgisayarın hakkını vereceksin.

evde 3 tane bilgisayarın olması birisinin de i7 olması benim suçum değil ben istemedim aldılar
  • Adventure oyunları oyna... Diğer oyunlar gibi reflekse bakmaz, zekaya bakar
  • bot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kur After Effect , İllustrator , CS6 , birde autoCAD yardır hakkını ver makinenin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ölebilirsin. Bilgisayara para veriyor isen tüm parçalarından faydalanacaksın bilgisayarın hakkını vereceksin.

Her girdiğim konuda mesajın var. Helal olsun mu diyeyim ne diyeyim şaşırdım valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Is Well

quote:

Her girdiğim konuda mesajın var. Helal olsun mu diyeyim ne diyeyim şaşırdım valla

Her konuya mesaj atmıyorum hacı sizde amma tutturdunuz yahu arada konuları eliyorum o'na göre mesaj atıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JC_Furkan

quote:

evde 3 tane bilgisayarın olması birisinin de i7 olması benim suçum değil ben istemedim aldılar

O nasıl aile yav? Ben 3 kuruş staj maaşıyla bilgisayar aldım hala borcunu ödüyorum.
  • quote:

quote:

erkan kartlarıda 2 şikabayt mı ?
  • quote:

arkadaşlar pcde oyun oynayamıyorum diye dalga geçiyorlar fps tps rpg farketmez beceremiyorum özellikle fps oyunlarını genelde konsolda oynarım joistikle bazen pcden online oynuyoruz codr mesela çok kötü oynuyorum ama ps3te black ops da çok iyi oynarım sürekli bana bot diyorlar sürekli pcde oyun oynamak dışında ne yapabilirim

benim durum daha vahim ne bilgisayar oyunlarını ne de ps3 oynayabiliyorum. ps3 hediye geldi birkaç defa oynamaya çalıştım yok olmuyor. Hayatım boyunca tek doğru düzgün oynayabildiğim oyun age of empires 2. Counter strike gibi oyunlarda durumum içler acısı gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

quote:

O nasıl aile yav? Ben 3 kuruş staj maaşıyla bilgisayar aldım hala borcunu ödüyorum.

hocam 3 kardeşiz biz 2 ablam var benim i7 pcim + ps3üm var diğerlerinde laptopları var işte i3 onlara yetiyor benim pcyide dedem aldı hediye :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

quote:

hocam 3 kardeşiz biz 2 ablam var benim i7 pcim + ps3üm var diğerlerinde laptopları var işte i3 onlara yetiyor benim pcyide dedem aldı hediye :/

LoL oyna boş ver o arkadaşlarını.

• Kendine uygun oyun turunu ve oyunu bulamamissindir

• BOT
    BAT
    BAN

• quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

quote:

quote:

erkan kartlarıda 2 şikabayt mı ?

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/toshiba-p855-33k-p855-33k-notebook-core-i7-240ghz-8gb-1tb-156-2gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=63391

bu bilgisayara ne ihtiyacım olucaksa

• bende beceremem öyle cs miş crysismiş falan.
    ama adventure tarzı oyunları severim.yada puzzle tarzı oyunlar.
    windows 8 mağzasındaki adera çok sardı mesela beni 45dkda falan tamamen bitirdim 1.bölümü
    diğer bölümler parayla maalesef.
  • ben konsolcuyum ama yıllardır pc'de oyun oynamama rağmen performansımdan bir şey kaybetmeden oynayabiliyorum gerçek bi oyuncuysan oynadığın platform fark etmez.
  • Macit sen misin ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.