< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haksızlığa gelemeyen adam -- 15 Nisan 2019; 17:58:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haksızlığa gelemeyen adam -- 15 Nisan 2019; 17:58:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Artık lütfen bu ilanları paylaşarak şu keriz avcılarının reklamını yapmayınız. Reklamın iyisi kötüsü olmaz çünkü !
|
10 euro maliyetli leğen iç mekana para verip ağlayan bir vagboy. geçiniz.
|
Bunu alacağıma dacia alırım daha mutlu olurum
|
Seramik kaplama, naylon kaplama vs..
8000₺ diyor yanlış anlamadıysam Cidden insanlar bu paraları veriyor mu? |
Opsiyon için o kadar artistlik yapıyor daha led bile yok araçta.
|
İnsanımız ne kadar egoist cahil ve zavallı.
Adam arabayı max 95 bine almış,2019 Ocakta Highline 100'du ben 2018 Haziran'da Comfortline aldığımda Highline 95'ti. Adam aldığı fiyatın 45 bin üstüne ilan girmiş,başka konuda aynı araba 344 mesaj 37 bin tıklanma almış bizim insanımız çok zeki,Donanımhaber'de 150 bine aldığı Civic yakında Türkiyeden gidecek olan adam zeki,sıfırı 130 bin olup sahibindende 110'a 2 haftadır satılmayan yeni Corolla alan adam zeki,Egea alıp min 15.000 zarar garantileyen adam zeki ama 1.100 km'deki aracını şu an en az 110 binden elinden çıkaracak adam enayi. Ben 1.0 TSi tekno Manuel Poloyu 92.500'e sattım Dsg lisi 102'ye gitti gözümün önünde. Bu arabanın gideri 110-115 , adam da 95'e almadıysa neyim elin herifi 15-20 bin kâr etsin bide sizin gibi zavallılarla ... geçsin ... hak ediyormusunuz ? Evet. (Polo TDi DSG Highline 0 km VW eskihisar 135 bin TSi DSG Highline 0 km 117 dedi forumdakiler adam 150 bine almış diyor...) |
Satar abi, millete B sınıfı kralı Polo'dur diye inandırmışlar bir kere. Bu ülkede herşey olur.
|
Bu parayı vereni dövmek lazım.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|