Şimdi Ara

******FAHRENHEİT******

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Oyunu Oynayan Varmı Ben Şahsen Bitirdim Ve Etkisinde Kaldım Süper Bir Oyun Herkese Tavsiye Ederim..

• ben askerdeyken oynadım çok güzeldi başından kalkamıyorsun onun yüzünden devriyelere uykusuz gittim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

ben askerdeyken oynadım çok güzeldi başından kalkamıyorsun onun yüzünden devriyelere uykusuz gittim :D
    seni sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaoguz_3

seni sevdim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: safaoguz_3

seni sevdim

forumda dengesizler çoğaldı

bu arada fahrenheit oyunu muhteşemm

dipnot:2 dk.ya ban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriNitroToluen. -- 6 Ocak 2006 16:41:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TriNitroToluen.

quote:

Orjinalden alıntı: safaoguz_3

seni sevdim

forumda dengesizler çoğaldı

bu arada fahrenheit oyunu muhteşemm

dipnot:2 dk.ya ban

Alıntıları Göster
    şu an 3 oyun oynuyorum
    nfs mw
    fahrenheit
    sniper elite

aslında sırayla birini bitirip diğerini kurarak oynayacaktım ama cd'leri elimde olunca dayanamadım:)

fahrenheit oynanış bakımından bugüne kadar oynadığım diğer oyunlardan çok farklı, hikaye güzel ve sinematik havası çok iyi. bence süper bir oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustaphaturk

şu an 3 oyun oynuyorum
    nfs mw
    fahrenheit
    sniper elite

aslında sırayla birini bitirip diğerini kurarak oynayacaktım ama cd'leri elimde olunca dayanamadım:)

fahrenheit oynanış bakımından bugüne kadar oynadığım diğer oyunlardan çok farklı, hikaye güzel ve sinematik havası çok iyi. bence süper bir oyun.

Alıntıları Göster
    mustaphaturk dediğin 3 oyunuda çok merak ediyorum okul ve işler dolayısıyla oynayamamıştım.Tatile girdik heralde ilk fırsatta alıcam bu oyunları

• quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

mustaphaturk dediğin 3 oyunuda çok merak ediyorum okul ve işler dolayısıyla oynayamamıştım.Tatile girdik heralde ilk fırsatta alıcam bu oyunları

Alıntıları Göster
    poibra

eğer underground'ı sevdiysen most wanted'ı da beğenirsin. gerçi polisle kovalamaca oynamak ileriki bölümlerde sıkıyor ama genel olarak bence çok zevkli.

fahrenheit ise muhakkak oyna. başka lafa gerek yok.

sniper elite ise grafik pek iç açıcı değil ama yapay zeka gayet iyi.

bir de alıp oynamak istediğim civ4 var ama henüz alamadım onu. alınca eminim diğerlerinin pabucunu dama atarım ama almak henüz kısmet olmadı.

bu arada bu 3 oyunda soracağın bir şey olursa çekinme. özellikle fahrenheit'ın konusuyla ilgili.

• quote:

poibra

eğer underground'ı sevdiysen most wanted'ı da beğenirsin. gerçi polisle kovalamaca oynamak ileriki bölümlerde sıkıyor ama genel olarak bence çok zevkli.

fahrenheit ise muhakkak oyna. başka lafa gerek yok.

sniper elite ise grafik pek iç açıcı değil ama yapay zeka gayet iyi.

bir de alıp oynamak istediğim civ4 var ama henüz alamadım onu. alınca eminim diğerlerinin pabucunu dama atarım ama almak henüz kısmet olmadı.

bu arada bu 3 oyunda soracağın bir şey olursa çekinme. özellikle fahrenheit'ın konusuyla ilgili.

Alıntıları Göster
    Fahrenheit in dün demosunu indirdim sitesinden 300mb bişey.
    Restoranda başlıyor ceseti tuvalete atıp elleri yıkayıp falan en son taksiyle uzuyoruz olay yerinden ama o ensonda çıkan dilenciye fit oldum kesin ispiyonlar beni şimdi

Yardımın için saol bugün oyunu alacağım zaten oynanış , grafik açısından çok beğendim.Tek kötü yanı kamera açıları bazen karışıyor ne tarafa yürüdüğümü anlamıyorum

Bende Civ4 var daha önce civ serisinden oynamışlığım olmasına karşın biraz karışık geldi.Eskiden olsa uğraşır çözerdim ama açıkçası artık daha basit oyunlardan hoşlanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinSARI

Bu mesaj silindi.
    fahrenheit'ın konusuna çok girmek istemem ama ben o bölümde hesabı bile ödemeden metroya binerek kaçtım. oyunda bölümleri farklı farklı bitirebilmen ve senaryonun buna göre değişmesi çok güzel. bir de oyun ilerledikçe olayı soruşturan polis karakterlerine de girip onlarla da oynayabiliyorsun tabii soruşturma da senin cinayeti nasıl işlediğin, kuşkulu bir davranışın olup olmamasına göre değişiyor.resident evil vb. kamera açılarına alışık değilsen benim gibi biraz zorlanıyorsun.

civ serisinin hepsinde zaten detay vardı. örneğin civ3 play the world'de şehirleri kendi başına bırakırsan sürekli asker üretiyor tabii zamanla da teknolojiden geri kalıyorsun. civ3'ten öncekilerde public work diye bir şey vardı bazı özellikler değişti o yüzden civ4'ü aslında çok merak ediyorum.

• quote:

fahrenheit'ın konusuna çok girmek istemem ama ben o bölümde hesabı bile ödemeden metroya binerek kaçtım. oyunda bölümleri farklı farklı bitirebilmen ve senaryonun buna göre değişmesi çok güzel. bir de oyun ilerledikçe olayı soruşturan polis karakterlerine de girip onlarla da oynayabiliyorsun tabii soruşturma da senin cinayeti nasıl işlediğin, kuşkulu bir davranışın olup olmamasına göre değişiyor.resident evil vb. kamera açılarına alışık değilsen benim gibi biraz zorlanıyorsun.

civ serisinin hepsinde zaten detay vardı. örneğin civ3 play the world'de şehirleri kendi başına bırakırsan sürekli asker üretiyor tabii zamanla da teknolojiden geri kalıyorsun. civ3'ten öncekilerde public work diye bir şey vardı bazı özellikler değişti o yüzden civ4'ü aslında çok merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim oyun kontrolünde ciddi problemler var 1bölümde adamın üstüne geliorum bişey olmuo yön tuşlarıda denedim ama nafile

• quote:

Orijinalden alıntı: othfan

arkadaşlar benim oyun kontrolünde ciddi problemler var 1bölümde adamın üstüne geliorum bişey olmuo yön tuşlarıda denedim ama nafile

Alıntıları Göster
    bazen hareket yapacağın zaman (kapı açıp kapamak gibi) ekranın üstünde farenin sol tuşunu basılı tutup yapman gereken hareketler çıkıyor. oradaki ışığı takip edip farenin sol tuşunu baSILı tutup aynısını yap.

• quote:

bazen hareket yapacağın zaman (kapı açıp kapamak gibi) ekranın üstünde farenin sol tuşunu basılı tutup yapman gereken hareketler çıkıyor. oradaki ışığı takip edip farenin sol tuşunu baSILı tutup aynısını yap.

Alıntıları Göster
    çok saol
    buböcekleri nasıl geçicez???

-FAHRENHEİT-
  • quote:

Orijinalden alıntı: othfan

çok saol

-FAHRENHEİT-

Alıntıları Göster
    fahrenheit ve indigo prophecy adında 2 farklı sürümü var aynı oyunun. Fahrenheit avrupa , indigo prophecy ise amerika sürümü diye biliyorum ve bu iki sürüm arasında bir fark varmı diye sormak istiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

fahrenheit ve indigo prophecy adında 2 farklı sürümü var aynı oyunun. Fahrenheit avrupa , indigo prophecy ise amerika sürümü diye biliyorum ve bu iki sürüm arasında bir fark varmı diye sormak istiyorum?

Alıntıları Göster
    ss lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

ss lütfen

Alıntıları Göster
    quote:

othfan Tarih 9 Ocak 2006 16:42:46
    çok saol

-FAHRENHEİT-

BU BÖCEKLER HANGİ BÖCEKLER? ofistekilerden bahsediyorsan pc'nin istediği hareketleri yaparak geçebilirsin.

quote:

poibra Tarih 9 Ocak 2006 21:06:51

firmadan kesin bir açıklama olmamasına rağmen (ya da benim bulamama rağmen) bildiğim kadarıyla indigo prophecy'de fahrenheit'da olan cinsel sahneler kesilmiş. aşağıdaki ss'lere de bakarsan abd'dekinde 17+ yaş uyarısı var avrupadakinde öyle bir şey yok.

atari 2'si içinde farklı siteler yapmış sizde bir bakın isterseniz:

http://www.atari.com/indigo/

http://www.atari.com/Fahrenheit/

ss'lerde (ss'in açılımı ne bu arada?) oradan alıntı zaten.

• quote:

quote:

çok saol

-FAHRENHEİT-

BU BÖCEKLER HANGİ BÖCEKLER? ofistekilerden bahsediyorsan pc'nin istediği hareketleri yaparak geçebilirsin.

quote:

firmadan kesin bir açıklama olmamasına rağmen (ya da benim bulamama rağmen) bildiğim kadarıyla indigo prophecy'de fahrenheit'da olan cinsel sahneler kesilmiş. aşağıdaki ss'lere de bakarsan abd'dekinde 17+ yaş uyarısı var avrupadakinde öyle bir şey yok.

Alıntıları Göster
    1 mesajda 1 resim

zaman kısıtlaması

buradaki resmin sol altında yuvarlak içine alınmış 2 kutucuğa dikkat!!!

• quote:

1 mesajda 1 resim

zaman kısıtlaması

buradaki resmin sol altında yuvarlak içine alınmış 2 kutucuğa dikkat!!!

Alıntıları Göster
    poff çok kötü o zaman benim aldığım indigo prophecy adıyla geçiyor.

Bu arada bu böcekli ve diğer bölümlerde yanyana iki tane ışıklı şey çıkıyor ordaki dediği hareketleri nasıl ve neye göre yapıyoruz? Ben defalarca denedim çoğunda great dedi çoğunda da yaptığım halde failed dedi sinir oldum
    İkisinden birini mi yapıyoruz? Yani ya sağdaki ya soldaki? yada ikisini demi aynı anda yapıcaz? Bu arada vakit ayırıp yardım ettiğin için gerçekten çok teşekkürler gerçekten şahane bir oyun !!!

• quote:

quote:

çok saol

-FAHRENHEİT-

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mustaphaturk
    ss'in açılımı ne bu arada?

ScreenShot

• quote:

Orijinalden alıntı: plateau

quote:

Orjinalden alıntı: mustaphaturk
    ss'in açılımı ne bu arada?

ScreenShot

Alıntıları Göster
    carla valentinin playboy'dan scan resmi elimde
    10 takla 3 parende atın sizede yollim lol

amerika ve kanada yasalarına göre oyunlardaki sex içerikli öğeler engellendi.
    bu olay san andreasdaki hot coffe moduyla gündeme geldi ve kanun çıkartıldı
    o yüzden indigo prophecy'de nude sahneler engellenmiş durumda

avrupa versiyonunda ise böyle bir engel mevcut değil yani fahrenheit'da
    ancak yinede kutusunda yaş uyarısı vardır
    bakınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Nitrogliserin

carla valentinin playboy'dan scan resmi elimde
    10 takla 3 parende atın sizede yollim lol

amerika ve kanada yasalarına göre oyunlardaki sex içerikli öğeler engellendi.
    bu olay san andreasdaki hot coffe moduyla gündeme geldi ve kanun çıkartıldı
    o yüzden indigo prophecy'de nude sahneler engellenmiş durumda

avrupa versiyonunda ise böyle bir engel mevcut değil yani fahrenheit'da
    ancak yinede kutusunda yaş uyarısı vardır
    bakınız

Alıntıları Göster
    Oyunun müzikleri çok güzel. müziklerinin olduğu siteyi bilen biri varsa söyleyebilir mi?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.