Şimdi Ara

******FAHRENHEİT****** (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu böcekli ve diğer bölümlerde yanyana iki tane ışıklı şey çıkıyor ordaki dediği hareketleri nasıl ve neye göre yapıyoruz? Ben defalarca denedim çoğunda great dedi çoğunda da yaptığım halde failed dedi sinir oldum
    İkisinden birini mi yapıyoruz? Yani ya sağdaki ya soldaki? yada ikisini demi aynı anda yapıcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Oyunun müzikleri çok güzel. müziklerinin olduğu siteyi bilen biri varsa söyleyebilir mi?

oyunun en fazla parçasını veren Theory of a deadman adlı bir rock grubu.
    albümlerinin adı gasoline. 2005 senesinde çıktı.albümün tamamını tavsiye ederim mükemmel bir albüm.
    http://www.theoryofadeadman.com/

geri kalanlar ise

01_theory_of_a_dead_man_-_fahrenheit_soundtrack_-_santa_monica.mp3
    02_theory_of_a_dead_man_-_fahrenheit_soundtrack_-_say_goodbye.mp3
    03_theory_of_a_dead_man_-_fahrenheit_soundtrack_-_no_way_out.mp3
    04_theory_of_a_dead_man_-_fahrenheit_soundtrack_-_no_surprise.mp3
    05_teddy_pendergrass_-_fahrenheit_soundtrack_-_love_tko.mp3
    06_ben_e_king_-_fahrenheit_soundtrack_-_street_tough.mp3
    07_patrice_rushen_-_fahrenheit_soundtrack_-_hang_it_up.mp3
    08_bobby_byrd_-_fahrenheit_soundtrack_-_try_it_again.mp3
    09_societys_bag_-_fahrenheit_soundtrack_-_let_it_crawl.mp3
    10_leee_john_-_fahrenheit_soundtrack_-_just_an_illusion.mp3
    11_angelo_badalamenti_-_fahrenheit_soundtrack_-_lucas_main_theme.mp3
    12_angelo_badalamenti_-_fahrenheit_soundtrack_-_carlas_main_theme.mp3
    13_nina_simone_-_fahrenheit_soundtrack_-_no_good_man.mp3
    14_martina_topley-bird_-_fahrenheit_soundtrack_-_sandpaper_kisses.mp3

• quote:

Orjinalden alıntı: poibra

quote:

bu böcekli ve diğer bölümlerde yanyana iki tane ışıklı şey çıkıyor ordaki dediği hareketleri nasıl ve neye göre yapıyoruz? Ben defalarca denedim çoğunda great dedi çoğunda da yaptığım halde failed dedi sinir oldum
    İkisinden birini mi yapıyoruz? Yani ya sağdaki ya soldaki? yada ikisini demi aynı anda yapıcaz?

aynı anda farklı yönlere basmanız gerekecek bu da dikkat istiyor.
    ben oyunu 3 kere bitirdim biri klavyedeydi diğer 2si logitech gamepaddeydi
    gamepadde çok daha rahat oluyor benden tavsiye

• hmm o zaman bu oyun için gidip gamepad almam gerekecek !
    Zaten alacaktım bahane oldu Nitrogliserin logitech hangi marka tam olarak kullandın? Ve ucuz bir gamepad alırsam işime yararmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: poibra

hmm o zaman bu oyun için gidip gamepad almam gerekecek !
    Zaten alacaktım bahane oldu Nitrogliserin logitech hangi marka tam olarak kullandın? Ve ucuz bir gamepad alırsam işime yararmı?

ucuza gamepad tabiki var ama ne kadar dayanır bilemiyorum
    ben Logitech® Rumblepad 2 aldım teknosadan 40-50 ytl falandı. pes falan oynadığım için kaliteli bir şey olsun istedim.
    titreşimide var gayet memnunum. hatta bunun kablosuz olanıda var sanırım onu görsem ondan alırdım

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2221&productid=bd5988

• oyuna tam ısınmıştım ama o ofisteki böcekli bölümde o verilen hareketleri 50 kez denedim sonuç yine failed poff
  • ........O....................................O..................

O.............. O..................O.................O.......

.........O....................................O................

Oyunun şu şekilde olan kontrollerinden sağdakini yapmaya çalıştığım zaman yanlış uyarısı geliyor. Oyüzden hep soldakini yapıyorum o zaman da bazen great bazen failed diyor doğru yapmama rağmen? Lütfen yardım sırf şu kontroller yüzünden oynayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poibra -- 10 Ocak 2006 14:03:12 >
  • Bu kaçıncı Fahrenheit topic i

Şaka bi yana mükemmel oyun
  • ya şaka bi yana o böcek olayı basitmiş de kitaplıkta takıldım sanırım en üst katta beyaz bölüme gidioruz ama orda kitaplar bana bakıyo ben kitaplara
  • bu oyun gibisini görmedim ...muhtesem tek kelime ile .
  • Çok klasik olacak ama son zamanlarda oynadığım en iyi oyun diyebilirim. Daha oyunu bitirmedim ama bitirmeden önce yukarda arkadaşların da dediği gibi bir joypad edinsem iyi olacak. Okuduğuma göre oyunun alternatif 10 farklı sonu varmış. Yani siz, oyunun gidişatını belirliyorsunuz. Kontroller için tutorial'i oynamakta fayda var. Çünkü alışılmadık bir kontrol sistemi var. Bu arada oyunu anlayarak oynamak için orta seviye ingilizce bilmeniz gerekli.

othfan
    Kütüphane bölümünde (kastettiğiniz kızın korkularıyla yüzleştiği, şu nefes aldırma işini yaptığımız arşivse) 2000'li yılların olduğu rafa bakın. O dolapları falan çekeceksiniz. Duvardaki düğmeyle elektriği açın. Sonra ordaki kasedi alıp bilgisayara takın. Bi kitaplık bölümü daha vardı. Onda çocuğu kontrol ediyorduk.

Böcekli bölümde klavye ile kontrol çok zor. Zorluk seviyesini EASY'e getirmeyi tavsiye ediyorum. Çünkü ilerde bir de fırtına sahnesi var. Orası daha da zor

Screenshot isteyen arkadaşlar olmuş. Oyunun başlarından birkaç tane koyuyorum. İlerleyen sahneleri verip, heyecanı kaçırmayalım.
     ******FAHRENHEİT******
     ******FAHRENHEİT******
     ******FAHRENHEİT******

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneex -- 10 Ocak 2006 23:48:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: othfan

ya şaka bi yana o böcek olayı basitmiş de kitaplıkta takıldım sanırım en üst katta beyaz bölüme gidioruz ama orda kitaplar bana bakıyo ben kitaplara

madem basit neden yardımcı olmuyorsun ? Kendi sorunlarınıza yanıt aramak dışında başkalarına da yardımcı olursanız çok sevinirim
  • poibra
    Kontroller şöyle oluyor. Senin çizdiğin şekil üzerinden anlatıyorum. Yalnız bunlara harf vericem

........b....................................f..................

a.............. d..................e.................h.......

.........c....................................g................

Şimdi burada OK tuşlarını ve klavyenin sağındaki rakamları kullanacaksın. Oklar sol taraftakileri kastediyor. Sağ taraftakiler için de rakamlar. Yani mesela E yandığı zaman 4'e basıyorsun. G yandığı zaman 2'ye basacaksın. İşte bunları kombine şekilde yapacaksın. Mesela B ile F aynı anda yanıyorsa YUKARI OK ile birlikte 8'e basacaksın. Bunları hızlı yapmak lazım ama üstteki mesajımda dediğim gibi klavyeyle zor oluyor. Zorluğu EASY'e getirirsen biraz tolerans tanıyor. Bunların gösterim hızı değişmiyor ama arada bazı hatalar yapsan da yine doğru kabul ediyor. EASY'e almanın, oyunun zevkini düşüren bir etkisi yok oyuna. Yani sadece bu tuş olayı. Refleksleri ölçüyor biraz. İyi oyunlar, umarım yardımcı olabilmişimdir.

• poibra dikkat edersen yukarda bende yeni öğrendim - öğretecek durumda diilim
    oneex kastettiğim tylerdı yazmayı unuttum japon adamla. kitap üçüncü katta beyaz bölümdede orda bişey yok ki
  • @ poibra

soldakileri ok (yön) tuşlarıyla sağdakileri ise numpad'den yani klavyenin sağındaki numaralardan üst 8, sol 4, sağ 6, alt 2 ile kontrol ettiğini ve bunları options'dan değiştirebildiğini söylememe gerek var mı? bu arada her failed dediğinde 1 canının gittiğini ve oyun oynarken bulduğun haçların sana 1 can verdiğini söylememe gerek var mı?

bu arada ben de klavye ile oynuyorum bazen gerçekten deli ediyor tuşlara doğru bastığım halde kabul etmiyor (yanlış sesi de çıkmıyor) ben de o yüzden kontrolleri değiştirdim ve şimdi ekranda hangilerine basmamı isterse istesin 4'üne birden basıyorum ama yine de bazen almıyor (evin içinde birden cam balkon kapısı açılıyor ve kuvvetli rüzgar nedeniyle önce 1 kitap yüzümüze çarpıyor sonra da diğer eşyalar üstümüze gelmeye başlıyor - işte ben o bölümdeyim rüzgara karşı yürüyüp sağdaki tablolar gelmeye başlayınca mefta oluyorum hep aynı yerde canlarım gidiyor) gıcık oluyorum ama mesela basket oynanan yerde, gym'de ya da gitar çalarken bu kadar zorlanmadım.

@othfan

kitaplık dediğin bölüm zıncı dedektifin yaşlı çinliden kitap için yardım istediği yerse orada herif önce sana yardım etmeyi reddediyor sonra gitmek üzereyken sana bi kitap veriyor bununla ilgili o mekanda geçen quest tarzı bişey yapman gerek. çinlinin durduğu yerin hemen yanında üstünde kitaplar olan masa gibi bir şey var oradaki kitaba baktığında renklerin aslında kitapların hangi yılda yazıldığına göre ayırmakta kullanıldığını anlıyorsun, bu arada indiğin merdivenin hemen altında ki masada büyüteç var onu da kullanman gerekecek, o bölümü oynayalı biraz zaman oldu ama pc masasının üstünde hala notlar var mesela çinlinin istediği kitap "cave ne cadas" adında ve yazarı "editis de gruttola" ya da böyle bişeyler işte araman gerekenler.

bu arada ss=screenshot için tşk. aydınlandım.

@ poibra

yardımcı olmak konusunda dediğim gibi yapıp geçeceksin. eğer tutorial oynamadıysan muhakkak oyna biraz ing. varsa anlaman daha kolay olur.

• oneex + mustaphaturk

+1
  • finaller bitince,oturıup başına bitirecem bu oyunu hayırlısıyla
  • Arkadaşlar 2 gündür burda yardım dilendikten sonra biraz kafayı çalıştırıp tutorial ı oynadım ve olayı çözdüm yinede uzun uzun anlatmışsınız çok teşekkürler.
  • @ poibra

biz burada istediğimiz kadar anlatmaya çalışalım birebir olmadıkça bazen anlaması zor olabiliyor. kıssadan hisse yeni bir oyuna başlıyorsan tutorial'ı oyna:)

@musty

%100 tavsiye ederim

@othfan

bugün kütüphaneyle ilgili bir not daha gözüme çarptı:

3. kat beyaz 1796

artık bulamazsan bilmiyorum....
  • Dün arkadaşla 2 gece sabahladıktan sonra oyunu bitirdik. Niye hep güzel oyunlar kısa oluyor? Ek paket isteriz !!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.