Şimdi Ara

******FAHRENHEİT****** (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ofisteki böcekleri nasıl gecicem biri hep boğuyorrr beniiii yardımcı olurmusunuzzzz
  • o böcek seni arkadan yakalayınca sağ sol tuşlarına sırayla hızlı hızlı bas..

diyelim sol tuşu "d" sağ tuşu da "a"

sen şöyle bascaksın

adadadadadadadadadadadadadadadada
  • Arkadaşlar tepeden bocekler indiğinde ofisteyken ekranda tuşlar çıksada basmıcaksınız,yoksa mental stateniz düşer,başta bende takılmıştım orda.
    Oyun gerçekten harika umarım 2.si çıkar,fakat hani tercihler senaryoyu değiştiriyor diyoruz ya evet doğru ama oyunun sonunu etkileyen şey indigo childi ai(agatha halinde)verip vermememize bağlı.2 kere bitirdim doyamadım oyuna,oynamayan arklarınıza oynatın,sanat eseri gibi oyun
  • baslıyacıncada ölüyozzzz...boğulmaktan kurtuldukk..bu seferde biri üstüme cıkıyorrrr ne yapıcam yaaaaaa...yardımmm lütfenn
  • oyunu 2 saat önce falan bitirdim

akşam 8 gibi açtım oyunu biraz oynar kapatıım dedim gece 1.30 da oyunu bitirmiş halde buldum kendimi böyle bir oyun olamaz

keşke bunun filmini falan yapsalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

quote:

Orjinalden alıntı: Aşkım Gülçin

Ben bu oyuna bayıldım valla süper. oyunu bitirim.oyunun 1000 tane sonu var benim sonum kötü olduuu . ama süper oyun abimle bi daha oynicazzzzorr oyun tavsiye ederimm.süperrr

bilgilendirme amaçlı söylüyorum oyunun silent hill gibi birden fazla sonu yok
    fahrenheitda nihai bir son var ancak bu sona değişik senaryolarla kendiniz yön vererek ulaşııyorsunuz.
    kötü biten sonda yok son save ettiğiniz yerden devam edin:)

oyunda 3 farklı son var

• arkadaşlar bu oyunu övüyoruz ok de ne yazık ki ben hala açılan ilk yerdeyim.Bür türlü çözemedim nasıl bıçağı alıyom nasıl temizliyom offf.Pcden klavyeyle oynuyorum.Okudum yazdıklarınızı Allah razı olsun sşzden de ben şimdi birkere daha deneyeyim bakalım ki anladığım şu hem ok tuşlarını hem de sağdaki num lock tuşlarını kullanıyoz.Ama işe ayaramamıştı.Offf. Bakayım tekrar.Bir de açılıştaki film uzun biraz onu geçmemizin yöndtemi var mı?Tuşlar hakkında da yrdım. Off bi oynayamadık gitti
  • Silent hill'e
    benziyor sanki buu
  • Ben hala daha tuşları bulamadım.Sıfırlıyorum tuşları blgisayarınki gibi oynuyoru ama ne hala bulamadım.Nasıl alıyorum silahları ne biliimm suyu nasıl açıyorum.Maus kullanılıyomu? oFfff yardım lütfen yoksa bu güzel oyunu oynamayı bırakcam.Bir de şu açılış videosu çok uzun yaa:(
  • YAW GERÇEKTEN BU OYUNU OYNAMAK BU KADAR ZORMU??? TRAINING TARZI Bİ BÖLÜM YOKMU ? OYUNU ALDIM AMA DAHA KURMADIM.F.E.A.R'I BİTİRDİKTEN SONRA KURMAK İSTİYORUM.OYNAYAMAYAN ARKADAŞLARI GÖRÜNCE GÖZÜM KORKTU BİRAZ.
  • ben ps2 de oynadım bitirdim valla hiç tavsiye etmem zamanınızı çalıyo çok kötü şaka şaka oyun harika pcde kontroller zor diyolar ps2 çok kolay acayip güzel bi oyun
  • arkadaşlar tavsiyeleriniz üzerine aldım oyunu fakat konuyu ilkten pek anlayamadım, bu arada oyun mükemmel

anlamadığım şey ilk önce yönettiğimiz eleman kim ????

daha sonra ise dedektif kılıklı kız ve erkek kim ???

yani oyun hem olaylarda delil bırakmama hemde aynı olayın arkasında delil aramak bulam gibimi gelişiyo saçma geldi bana ama bilmiyorum kusura bakmayın arkadaşlar....

yardımcı olursanız çok sevinirim thanksssss
  • yok aslında okadarda saçma deil oynayınca görecen ama oyun baya güzel bi katili yönlendiriyon bazen onun çocukluğunu bazen senin seçimine göre kadın yada erkek polisi yönlendiriyon polis olarak olayı çözmeye çalışıyon takıldığın bi yer olursa yardım ederiz
  • yani hem suçu ört bas etmeye çalışıp hemde suçu ortaya çıkarmaya mı çalışıyorum?????
    anlamadım ki şimdi birazcık daha açıklayıcı yazarmısınız

gerçekten çok bğendim oyunu ve anlayarak oynamak istiyorum
  • arkadaşlar lucas'ın ofisindeyim polis sorguya geliyor bi turlü gecemiyorum. yardım ltf.
    suspicion yükselmesi mi gerekiyor yükselmemesi mi gerekiyor? ne cevap vermek gerekiyor sorulara?
  • yükselmemesi gerekiyo hem polis gelmeden önce delilleri yoket geçemezsen ben sana daha deylı anlatırım şimdi anlatıp keyfinizi kaçırmak istemem
  • yaww arkadaslar herkes acmıs oyunu oynamıs bitirmis.. ben acamadım yaaa o kadar cok istiyorumki oynamak.... kafayı yedim yaa ....yardım edebilirmisinizz

• ben ps2 de iki kez bitirdim valla konsol al ne acma problemi olur ne sistem dahada kaliteli ve rahat oynarsin konsolda
  • bide 10 15 dakkalik oyle gibi erotik bi sahne var hani kucuk kizi aldiktan sonra o yerden bi yere gidiozya yer alti gibi bisey metro falan orda uyumaya gidiolar sonrasi
  • OYUNU GEÇEN HAFTA BİTİRDİM. TEK KELİME İLE MÜKEMMEL BİR OYUN ...BİR ARKADAŞ OYUNUN 3 FARKLI SONU OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ. BENİMKİNİN SONU MUTLU BİTTİ ...ÇOCUK BEKLİYORUZ...FARKLI BİR SONLA KARŞILAŞAN VARMI ????
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.