Şimdi Ara

******FAHRENHEİT****** (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Manero

BU OYNUDA CRACK DOSYASI YOK BENDE ACAMADIM.

quote:

Orjinalden alıntı: ghoste

açamadım oyunu crack yok. tetris mi ne var oda açmıyor.

aradan uzun bir zaman geçmiş ama benim gibi oyunla geç tanışan arkadaşlara bilgi olsun, tetrisle mount sonra deamon tool ile mount yapıp sanal sürücüye sağ tıkla, otomatik başlat sonra game oyun açılıyor...
    oyun çok zevkili fakat kaydetme olayını çözemedim, otomatik kayıt bölüm başı yapıyor iki üç hikayelik yeri geçiyorum, tekrar aç-kapa yapınca ilk hikayenin başından başlıyor...

oyun yönetimi dahiyane ilk başta zorluk çekiliyor ama alıştıktan sonra keşke bütün oyunlar böyle oynansa diyor insan...alone in the dark mıdır nedir en sonuncu oyunu, bu geçmişte kalmış oyun kadar yapamamışlar ayıptır...kontrol çok yeni ve farklı olmasına rağmen inanılmaz kullanışlı ve eğlenceli geliyor...

• bende kacırmışım bu oyunu ama mükemmel grafikler hariç ama şu ofisteki böcekleri bi gecsemmm varyaaa
    deli oldum yawwwwww
  • Arkadaşlar merhaba. Umarım bakılır bu soruya. Ben şu anda polonyada bulunmaktayım. Orijinal fahrenheit oyununu buldum ve aldım (sadece 10 ytl). Ancak adamlar oturmuş lehçeye çevirmişler oyunu ve ingilizce dosyasını da kaldırmışlar. Ben buna ingilizce patch falan bulamazmıyım bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim ya..
  • Nostalji : Fahrenheit Türkçe Altyazılı Bölüm 1 : Ne Yaptım Ben ?

• FİLM GİBİ SENARYO! - Fahrenheit / Indigo Prophecy - Part 1

• Oyunu yeni oynadım gerçekten kaliteli bir yapım.

Tyler karısıyla floridaya gitti. Çocuğu kaynağa götürdük iki tarafta alamadı çocuğu.
    Kış bitti. Lucas ile Carla'nın çocuğu olacak. Mutlu son oldu yani.

Ama bir şeyi merak ediyorum. Tiffany'i kurtarma şansımız var mı oyunda. Yazık oldu o kıza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende kurtuldu hatta sevgili oldular ana karakter ile

• quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Bende kurtuldu hatta sevgili oldular ana karakter ile

Nasıl başardın onu ya internette baktım o kadar başkaları ne yapmış diye de her video da öldü kız

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Bende kurtuldu hatta sevgili oldular ana karakter ile

Nasıl başardın onu ya internette baktım o kadar başkaları ne yapmış diye de her video da öldü kız

Hatırlamıyorum ki çok oldu oynayalı fahrenheit Best ending yaz youtube a benim son öyle bitti işte
    Edit:ben karakterleri karıştırmışım bu arada dediğin gibi
    maalesef kurtulamıyor o kız
    çok zaman geçti aradan o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 9 Kasım 2015; 23:48:27 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.