Şimdi Ara

******FAHRENHEİT****** (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaslar ben bu oyunu kurmayı basaramdım.kurulum bıtıyo ama calısan exe dosyası yok .bana pm den nasıl acacagımı soylersenız sevınırım
  • evet sana katılıom
    quote:

Orjinalden alıntı: FahrenheiT

quote:

Orjinalden alıntı: safaoguz_3

seni sevdim

forumda dengesizler çoğaldı

bu arada fahrenheit oyunu muhteşemm

dipnot:2 dk.ya ban
  • arkadaşlar bende euro versiyonu var oyun kırılmış sanırım yardımcı olabilecek varmı pm atabilirmi acaba exe lazim :)) indigo exe var bi işe yaramıyor euro exe olan varmı aranızda
  • Yahu arkadaşlar,
    Beni de sardı bu süper oyun fakat,polis istasyonunda ne zaman Carla ya da Tyler ile oynarken emaillere bakmak için koltuğu otursam oturmaz oyun çöküyor,sizce nedendir?Kafayı yiyeceğim arkadaşlar lütfen bir yardım edin !!!
  • walla arkadaşlar oyunu bitireli 2 hafta oldu ve 3 gunde bitirmiştim okuldan geliodum oturuyodum bilgisayarın başına hemen fahrenheit oyunu cidden çok guzel kurgulamışlar aynen film yani oynadıgınız zaman sanki o filmin içinde gibi hissediyosunuz kendinizi filmini falan yapsalar çok hoş olur buyuk ihtimal 2. oyunun çıkması biraz zor çunku oyunun sonunda dunyada bi 10000 yıllık daha barış olacagını söyluodu ama belli mi olur çılgın senaristler var heran herşeyi yapabilirler
  • bende bitirdim ama sonundan bişi anlamadım bilen varmı noluyo.lucas en bastaki demodaki gibi eli basında oturuo eee ne yani hiç mi bişi deiştiremedik
  • ya dedim ya işte mutlu sonla bitiyo dunyanın kötulerin egemenligi altına girmesini engelliyo ve bi 10000 yıl boyunca daha insanların egemen olmasını saglıyo ve barışı getiriyo öyle bitiyo oyun
  • KAÇ CD?
  • ben netten çektim walla emuleden 3cd olarak çektim
  • Bende anca bugün bitirebildim, hakikaten üzerinde çok uğraşılmış güzel bir oyun...Benim sonumda mutlu bitti...Fakat değişik sonlarda varmış...Aşağıda;

1- Lucas Jade ile birlikte gelirse bütün boss savaşlarını kazanarak mutlu sona ulaşıyoruz.
    2- Yaptığımız Boss savaşlarında Purple Clan ve Orange Clana yenilirsek Dünyaya kötülük hakim oluyor ve insanlar sığınaklarda yaşamaya mahkum oluyor.
    3- Agatha’ya Jade’yi verirsek en son bölüme yalnız geliyoruz.
    4- Jade kucağımızda iken Wawe Carla’yı rehin tutup bize şantaj yapıyor. Carla’ya karşı istediği Jade. Tercihimizi kullanmamız gerek.
    5- Wawe’ye Boss savaşında mağlup olursak, kendisi Jade’yi alıp kaynağa koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 26 Nisan 2006; 16:44:08 >
  • su ana kadar oynadıım en iyi oyunlardan biri ...
    senaryo olarak mükkemml herkeze tavsiye ederim
  • arkadaşlar peki bu fahreneith oynamak için ingilizce seviyesi ne olmalı ole çok diologlu oyunlarda ben sınıfta kalıyom rpg lerde felen..

türkçe yamasıda yok kalba
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

arkadaşlar peki bu fahreneith oynamak için ingilizce seviyesi ne olmalı ole çok diologlu oyunlarda ben sınıfta kalıyom rpg lerde felen..

türkçe yamasıda yok kalba

sıfır yabancı dil ile oynasan bazı yerlerde bi kaç kere tekrar etmen gerekebilir...onun dışında öyle ahım şahım bir yabancı dil bilmene gerek yok...
  • hıı gusel miş gerçi anlamadan kefi çıkarmı acaba....

bide bunun pc versiyonu yok galba
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

hıı gusel miş gerçi anlamadan kefi çıkarmı acaba....

bide bunun pc versiyonu yok galba

var tabiki bunlar pc versiyonunu konuşuyorlar bu arada ben bu oyunu bitirdim çoook güzel bir oyun bence
  • Ne Lem Bu
  • mükkemel bir oyun herkez oynasın sonu cok güzeldi o kızda manyak yane :D
    gerçek insan olsa bu kadar güzel olmaz
  • açamadım oyunu crack yok. tetris mi ne var oda açmıyor.
  • BU OYNUDA CRACK DOSYASI YOK BENDE ACAMADIM.

quote:

Orjinalden alıntı: ghoste

açamadım oyunu crack yok. tetris mi ne var oda açmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.