Şimdi Ara

Fakir bir aileye yardım için YOL GÖSTERİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzaktan akrabalarımız var karı koca ikiside çalışmıyor az çok benim Babamın yardımları ile geçiniyorlar yaşları 65 üstü olması lazım devletin Fakir aylığı bağlama gibi Durumları varmış bunun için müracatı şahsen ben yapsam olurmu çünkü ikiside hasta biri zaten yatalak Babamın krizden dolayı işleride iyi değil çok iyi bir gelir olur Fakir aylığı için neler gereklidir başvurular nereye yapılır bunu ben becerebilirmiyim cevaplayanlara şimdiden teşekürler

• sosyal güvenlik kurumuna git adamlara anlat derdini yardımcı olacaklardır
  • İlla eylence olsun boş atıp dolu tutalım değilmi yanlış yere açtım sanırım konuyu
  • Belediyeye başvur.
  • Bunun için prosödürler vardır ondan diyorum yazanlar için teşekürler ama bu forumda bu işleri az çok bilen vardır prosödürleri ne ona göre ayarlayayım herşeyi ara tatile kadar babam çok anlamaz ondan dolayı 15 günde halletmem lazım
  • böyle bir amacım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: reddeck

böyle bir amacım yok

Yazı sana değildi Tesadüf kimse yazmıyo sandımn aynı anda attık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yönetmelik ve başvuru formu olmak üzere inceleyebileceğin iki link..
  • bu işin ne prosödürü olacak ki.
    Gideceksin belediyeye tutacaksın bir yetkiliyi kolundan götüreceksin durumu görecek.
  • evet öle bişe var arkdaşım yanılmıyosam 3 aydan 3 aya veriliyodu miktarı hakkında hiç bir bilgim yok ilgilenmek çok güzel bişe belediye bu konularlan ilgilenmez ben senin yerinde olsam nerde oturuyolarsa oranın kaymakamlık yada valiliğine giderim. ayrıca muhtardanda bilgi alırım ayrıca bayramlarda felan da filtre toplarım. bizim öle tanıdığımız insanlar var filtreleri genelde onlara veriyoz bayram günleri baya para topluyoz adamlara bazı günlerde kumanya felanda görüyoz.
  • sen onu ilk önce gidip öğrenmen lazım ne gerekiyor ne isteniyor senin yapabileceğin bişey varmı...
    Burdan ne kadar bişi desek yanlış olur zaten bilmiyozda
  • Aylık 250 veriyomuş devlet kişi başına ben asıl bu parayı hangi kurum veriyo oraya başvurucam bence belediyelik değil bu iş sallamaz zaten belediye
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

sen onu ilk önce gidip öğrenmen lazım ne gerekiyor ne isteniyor senin yapabileceğin bişey varmı...
    Burdan ne kadar bişi desek yanlış olur zaten bilmiyozda

3

Açık sözlülüğün için teşekürler herkez sallıyo ama bilenlerde var sağolsunlar illlaki çıkıyo sağolsunlar Valilik ve Kaymakamlıkta halledicez bu durumu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.