Şimdi Ara

Falken lastik kullananlar memnun mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
4
Favori
52.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben de civic için 205/55/16 lastik alacam.falken ze 914 veya petlas almayı dusunuyorum.falken japon mali mi? Petlasla mukayese yspsak hangisi tercih edilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Hocam ben de civic için 205/55/16 lastik alacam.falken ze 914 veya petlas almayı dusunuyorum.falken japon mali mi? Petlasla mukayese yspsak hangisi tercih edilir?

falken japon firması (Sumitomo Rubber Industries), performans lastikleri ile meşhurlar. buraya gelen lastikler (benim aldıklarım) tayland fabrikası çıkışlı. yumuşak güzel lastik ama çabuk aşınıyorlar şehir içi be bozuk yol kullanımında (bu da gayet normal). petlas hiç kullanmadım ben de ilk kez denemek arzusundayım açıkçası. ama falken 914 serisi için daha uzun ömürlü diyorlar nette (912ye kıyasla).

bu arada petlas falken ile burada ortak fabrika kuruyor, dunlop ve falken üretmek üzere..
    www.abdulkadirozcan.com.tr
    AKO Grup – Türkiye'nin Yükselen Gücü
    http://www.abdulkadirozcan.com.tr/haberdetay.php?id=63

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 27 Aralık 2014; 13:35:34 >

• Petlas 515 ile falken ze914 ayni fiyata sahipler 150 TL.ancak petlas 7 serisi ortalama 180 TL...her ebatta bu 30 tllik fark var...su an kisliklarim var ama bahara yazlık lastigim yok.bu arada 180 TL ye Goodyear egp da var...araştırmaya devam.
  • quote:

Petlas 515 ile falken ze914 ayni fiyata sahipler 150 TL.ancak petlas 7 serisi ortalama 180 TL...her ebatta bu 30 tllik fark var...su an kisliklarim var ama bahara yazlık lastigim yok.bu arada 180 TL ye Goodyear egp da var...araştırmaya devam.

yakın fiyatlara goodyear eg bulunabiliyorsa ben olsam onu tercih edirdim...
  • O kadar iyi bir lastik mi?
  • quote:

O kadar iyi bir lastik mi?

etiket değerleri çok iyi bence..
    https://store.donanimhaber.com/28/52/d7/2852d71eebc62195a799567ee471c8a2.jpg
     Falken lastik kullananlar memnun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: falken34

Falken mi dediniz

Falken'ı yedirtmeyiz!
  • Haklisiniz...değerli cevaplariniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Haklisiniz...değerli cevaplariniz için teşekkür ederim.
    Falken e yabana atmayın bence. Sumitoma basit bir lastik firması değil. Falken özellikle yüksek performans lastikleri alanında baya iyidir.
    Ziex 914 ürünü de son çıkardığı bir modeldir. 912 nin testlerinden sonra eksiklerinin giderildiği bir lastik.
    Subarularda kullanılıyor olması hafife alınacak bir durum değil yani.

www.goodyear.eu
    Goodyear EfficientGrip Performance | Goodyear otomobil lastikleri
    http://www.goodyear.eu/tr_tr/tires/passenger/efficientgrip-performance/index.jsp?from=tf

http://www.falken.co.jp/assets/imgs/products/size/ecotyre.png

• quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Falken mi dediniz

Falken'ı yedirtmeyiz!

hepimiz falkeniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Falken mi dediniz

Falken'ı yedirtmeyiz!

hepimiz falkeniz

Alıntıları Göster
    Türk-Japon ortaklığıyla Çankırı'da inşa edilen lastik fabrikası bitmek üzere Nisanda üretim gözüküyor Yerli Falkenler Temmuzda satışları başlıyacak.

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Türk-Japon ortaklığıyla inşa edilen lastik fabrikasının yüzde 99'u tamamlandı.

Japan Sumitomo Rubber Industries ve Abdülkadir Özcan Otomotiv Lastik AŞ'nin 516 milyon dolarlık yatırımıyla inşaatına başlanan fabrika, tamamlanma aşamasına geldi. Fabrika inşaatında inceleme yapan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.

Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) Türkiye'de ilk olduğunu ifade eden Özcan, "Altyapı çalışmaları devam ederken inşaatlar da sürüyor. Bu OSB, Türkiye'de örnek. Asayişle ilgili tedbirler de alınıyor. OSB alanında bir jandarma yeri tahsis ettik. Onunla ilgili OSB büyürken bir jandarma binası da inşa edilecek. Hep söylüyorum, 'Çankırı dualı kent' diye. Aralık ayındayız ve inşaat devam ediyor. Hava müsaade ediyor buna" diye konuştu.

OSB için verilen sözlerin yerine getirildiğini belirten Özcan, "Verdiğimiz sözlerin arkasındayız. 'Enerji' dedik, seyyar enerji ünitesi getirdik, sabiti de devam ediyor. 'Doğalgaz' dedik, ihalesini yaptık, 8 ay sonra doğalgaz kapıda olacak. 'Tahsis' dedik, tahsisimizi yaptık. İnşallah nisan ayı bizim için bayram, temmuz da bonusu olur" ifadesini kullandı.

Sumitomo Rubber AKO Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Norifumi Fujimato da şirkette çalışan kişi sayısının 223'e ulaştığını anlattı.
    Çankırı'da bu yatırımı yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Fujimato, "Birlikte çalıştığımız insanlar bize çok sıcak davranıyor. Çok güzel şeyler yapıyoruz burada. Çankırı insanına katkı sağlamak için Japonca kursu açtık. İlk ders olmasına rağmen 200 kişi bu kursa katıldı" şeklinde konuştu.

AKO Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Proje Müdürü Serhat Köstekli de bölgede lastik fabrikası için kazmayı vuralı bir yıl olduğunu ifade etti.

Fabrika inşaatlarının hızla devam ettiğini aktaran Köstekli, "Yapılarımızın hemen hemen yüzde 99'u ayakta. Bir uçta binaların yapımı, diğer uçta da makinelerin montajı devam ediyor. Birinci etap kapsamında 5 büyük parça binamız var. Kaba inşaat faaliyetlerimizi neredeyse tamamen bitirdik. 1 Nisan'da deneme üretimine geçmek istiyoruz. İlk lastiğimizi 1 Nisan'da üreteceğiz. 1 Temmuz'da da satışa süreceğimiz lastikleri üretmeye başlayacağız" bilgisini paylaştı.

Köstekli, şantiyede görev yapan 500 kişinin lastik üretimine bir an önce geçilmesi için aralıksız çalıştığını sözlerine ekledi.

Yaz lastiğimizi 2015 üretimi yazın alırız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 30 Aralık 2014; 11:58:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: laumexs

Türk-Japon ortaklığıyla Çankırı'da inşa edilen lastik fabrikası bitmek üzere Nisanda üretim gözüküyor Yerli Falkenler Temmuzda satışları başlıyacak.

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Türk-Japon ortaklığıyla inşa edilen lastik fabrikasının yüzde 99'u tamamlandı.

Japan Sumitomo Rubber Industries ve Abdülkadir Özcan Otomotiv Lastik AŞ'nin 516 milyon dolarlık yatırımıyla inşaatına başlanan fabrika, tamamlanma aşamasına geldi. Fabrika inşaatında inceleme yapan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.

Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) Türkiye'de ilk olduğunu ifade eden Özcan, "Altyapı çalışmaları devam ederken inşaatlar da sürüyor. Bu OSB, Türkiye'de örnek. Asayişle ilgili tedbirler de alınıyor. OSB alanında bir jandarma yeri tahsis ettik. Onunla ilgili OSB büyürken bir jandarma binası da inşa edilecek. Hep söylüyorum, 'Çankırı dualı kent' diye. Aralık ayındayız ve inşaat devam ediyor. Hava müsaade ediyor buna" diye konuştu.

OSB için verilen sözlerin yerine getirildiğini belirten Özcan, "Verdiğimiz sözlerin arkasındayız. 'Enerji' dedik, seyyar enerji ünitesi getirdik, sabiti de devam ediyor. 'Doğalgaz' dedik, ihalesini yaptık, 8 ay sonra doğalgaz kapıda olacak. 'Tahsis' dedik, tahsisimizi yaptık. İnşallah nisan ayı bizim için bayram, temmuz da bonusu olur" ifadesini kullandı.

Sumitomo Rubber AKO Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Norifumi Fujimato da şirkette çalışan kişi sayısının 223'e ulaştığını anlattı.
    Çankırı'da bu yatırımı yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Fujimato, "Birlikte çalıştığımız insanlar bize çok sıcak davranıyor. Çok güzel şeyler yapıyoruz burada. Çankırı insanına katkı sağlamak için Japonca kursu açtık. İlk ders olmasına rağmen 200 kişi bu kursa katıldı" şeklinde konuştu.

AKO Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Proje Müdürü Serhat Köstekli de bölgede lastik fabrikası için kazmayı vuralı bir yıl olduğunu ifade etti.

Fabrika inşaatlarının hızla devam ettiğini aktaran Köstekli, "Yapılarımızın hemen hemen yüzde 99'u ayakta. Bir uçta binaların yapımı, diğer uçta da makinelerin montajı devam ediyor. Birinci etap kapsamında 5 büyük parça binamız var. Kaba inşaat faaliyetlerimizi neredeyse tamamen bitirdik. 1 Nisan'da deneme üretimine geçmek istiyoruz. İlk lastiğimizi 1 Nisan'da üreteceğiz. 1 Temmuz'da da satışa süreceğimiz lastikleri üretmeye başlayacağız" bilgisini paylaştı.

Köstekli, şantiyede görev yapan 500 kişinin lastik üretimine bir an önce geçilmesi için aralıksız çalıştığını sözlerine ekledi.

Yaz lastiğimizi 2015 üretimi yazın alırız artık

Alıntıları Göster
    Japonların belki de en iyi yaptıkları şeylerden biri. Falken.

• oto ve lastikdede avrupa japonya üretimleri malzeme kalitesi yoğunluğu yüksekken, yerlide düşüyor falken dilerim düşürmesin
  • Falken ze914 modelini aldım.baharda taktiracam umarım isabetli bir karar olmuştur.
  • Bende Falken le Petlas arasında kaldım,Petlas alıcam sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

Bende Falken le Petlas arasında kaldım,Petlas alıcam sanırım.

Sonuç olarak dün gittim 225-60-18 ebadında Falken ZE914 modelini aldım. Araçta Dunlop vardı. Yeni lastiklerim çok yumuşak gelmedi açıkçası,sesi Dunloptan biraz fazla gibi.
    Etiket değerleri B ve C , bu yönden çok iyi. Çok para vermek istemiyorsanız iyi bir alternatif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 18 Ocak 2015; 2:50:43 >

• quote:

quote:

Bende Falken le Petlas arasında kaldım,Petlas alıcam sanırım.

Sonuç olarak dün gittim 225-60-18 ebadında Falken ZE914 modelini aldım. Araçta Dunlop vardı. Yeni lastiklerim çok yumuşak gelmedi açıkçası,sesi Dunloptan biraz fazla gibi.
    Etiket değerleri B ve C , bu yönden çok iyi. Çok para vermek istemiyorsanız iyi bir alternatif.

Alıntıları Göster
    2 hafta önce Falken eurowinter hs449 kışlık lastik aldım. Ankara yağdıran otodan tanesi 200 tl'ye geldi. Ölçü 225-50-17.

Yol sesi kuruda ve ıslakta var malesef. Özellikle 80'i geçince. Islak yolda otobüs ve tırların lastik sesi gibi ses veriyor hızlanınca.

Ayrıca karda çok vasat. Geçen hafta ezilmiş taze karda hafif eğimli yerde durdum kalkamadım, ne kadar ince çalıştıysam da kalkmadı. Mecbur yan yan geri döndürebildim, geri gittim. Sonrasında evin önünde hafif eğimli bir yer var. Orayı 3 denemede çıkamadım, en son geri geri çıkabildim.

Bence lastik biraz sert kalıyor, kara vakum yapacak ince kanalları da yok gibi neredeyse. Büyük kanallara sahip. Ama hızlı iken bir kar lastiğine göre stabil geldi bana bu da sertlikle alakalı olabilr.

Özetle, keşke kumhonun lastiğini alsaydım diyorum. Tavsiye etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

2 hafta önce Falken eurowinter hs449 kışlık lastik aldım. Ankara yağdıran otodan tanesi 200 tl'ye geldi. Ölçü 225-50-17.

Yol sesi kuruda ve ıslakta var malesef. Özellikle 80'i geçince. Islak yolda otobüs ve tırların lastik sesi gibi ses veriyor hızlanınca.

Ayrıca karda çok vasat. Geçen hafta ezilmiş taze karda hafif eğimli yerde durdum kalkamadım, ne kadar ince çalıştıysam da kalkmadı. Mecbur yan yan geri döndürebildim, geri gittim. Sonrasında evin önünde hafif eğimli bir yer var. Orayı 3 denemede çıkamadım, en son geri geri çıkabildim.

Bence lastik biraz sert kalıyor, kara vakum yapacak ince kanalları da yok gibi neredeyse. Büyük kanallara sahip. Ama hızlı iken bir kar lastiğine göre stabil geldi bana bu da sertlikle alakalı olabilr.

Özetle, keşke kumhonun lastiğini alsaydım diyorum. Tavsiye etmiyorum.

Alıntıları Göster
    Tabi almadan önce nette yorumları okumuştum. Halkımız aldığı şeyi hep savunduğu, süper gördüğü için döşemiş yorumları. Ama kazın ayağı öyle değil.

• Petlası anlamıyorum.yabancı ortak al,daha ileri teknoloji kullan,önce bölgesel sonra Global bir marka ol.daha çok insanımız iş bulsun daha çok vergi,üret.
    Siyasetçide,işadamı da tutturmuş inşaat,bisküvi,peçete,ithalat,
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Petlası anlamıyorum.yabancı ortak al,daha ileri teknoloji kullan,önce bölgesel sonra Global bir marka ol.daha çok insanımız iş bulsun daha çok vergi,üret.
    Siyasetçide,işadamı da tutturmuş inşaat,bisküvi,peçete,ithalat,

Zaten Petlas bunu bu sene yapıcak. Japon Sumitomo ( Dunlop,Falken ) ile geçen sene Çankırı'da kurmayı planladıkları fabrika bu sene yazın üretime geçecek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.