Şimdi Ara

Falken lastik kullananlar memnun mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
4
Favori
52.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trojana

Sonuç olarak lastik fiyatına göre güzel. Benim aracımda conti var 43 binde. 40 binden sonra lastik belirgin şekilde sertleşti.
    Sıfır passat aracımın üzerindeki lastikler falken çıktı.
    Hiç memnun değilim
    Yol sesini inalılmaz içeri alıyor.
    Doğuş kabul ediyor ama lastikleri değişmiyor.Üreticinin standartlarına uygunmuş.

Lastik ebadı 215 / 60 / R16 Falken Ziex ZE 914 modeli

nasıl olurda yol sesi azaldı diyorlar anlamıyorum.Ya siz hiç conti yada dunlop yada michel kullanmadınız.
    Berbat bi lastik. 3 kuruş ucuz olacak diye 50bin km bize bu lastikleri mahkum edecekler
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Direk değiştirin lastikleri bence, 200-300 ucuz olacak diye 50bin km yol sesi çekmeye değmez.Aracı yeni aldım değince biçok lastikçi alır lastikleri yeni alacağınız lastiklerde indirim yaptırmış olursunuz.
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Bridgestone dan daha kötü olamaz
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Aracımda bridgestone turanza lastik var bir lastik bu kadarmı kötü olur.
    Taş gibi sert dolayısıyla esneme felan hak getire yoldaki her şey elinde. sesde bolca mevcut meğerse piyasada ( bitmeyen ) taksici lastiği deniyormuş.
    Durumlar iyileştiğinde yeni eski demeyip atıcam bridgestone leri alıcam falkenleri. yumuşak yapısından konforundan dolayı 10 kullanıcıdan 9 u memnun. erken bitmesi umurumda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

Aracımda bridgestone turanza lastik var bir lastik bu kadarmı kötü olur.
    Taş gibi sert dolayısıyla esneme felan hak getire yoldaki her şey elinde. sesde bolca mevcut meğerse piyasada ( bitmeyen ) taksici lastiği deniyormuş.
    Durumlar iyileştiğinde yeni eski demeyip atıcam bridgestone leri alıcam falkenleri. yumuşak yapısından konforundan dolayı 10 kullanıcıdan 9 u memnun. erken bitmesi umurumda değil.
    goodyear EfficientGrip Compact ıslak zemin fren B

falken sincera ecorun ıslak zemin fren A

bu nasıl iş biri pahalı biri ucuz. falken goodyear dan daha mı iyi oluyor ? testler kolpa mı lan acaba .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 16 Mayıs 2016; 14:24:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x571

goodyear EfficientGrip Compact ıslak zemin fren B

falken sincera ecorun ıslak zemin fren A

bu nasıl iş biri pahalı biri ucuz. falken goodyear dan daha mı iyi oluyor ? testler kolpa mı lan acaba .

Alıntıları Göster
    her ucuz mal kötüdür, yada her pahalı mal iyidir tezi her zaman geçerli değil demektir bu örnek.
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    Japon Lastik Devi Sumitomo'nun Çankırı'yı tercih etmesinde Hüseyin Filiz'in büyük payı vardır.

Çankırı Haber Sitesi
    Çankırı'da üretilen lastikler satışa sunuldu
    http://www.cankirihabersitesi.com/cankiri-haber/cankiri39da-uretilen-lastikler-satisa-sunuldu-h520.html

• stompanato kullanıcısına yanıt
    Falken hakkında güncel yorumlar nedir
  • özbekli35 Ö kullanıcısına yanıt
    Falken al, durumum müsait olduğunda bende alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

Falken al, durumum müsait olduğunda bende alıcam.

Falkenden vazgeçtim hankook ventus prime3 aldım aynı fiyata hemde tavsiye ederim
  • özbekli35 Ö kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
  • Nisan 2015'te kardeşimin arabasına falken ziex ze914 205-45-17, nisan 2016'da kendi arabama ze914'ün 235-45-17 olanını aldım. İki arabanında lastiği bir sene sonra iç tarafta lastikle jantın birleştiği yerden 2-3 bölgeden boylu boyunca çatladı. Ev ortamında istif koşullarına uygun olarak saklamak için lastiklerime özel dolap yaptırdım, haftada bir lastik havalarını kontrol ederim, lastikleri hırpalamam, dikkatli kullanırım. geçen sene kardeşimin arabasının lastiklerindeki hatayı görünce anında hiç bekletmeden, yarım saat içinde bire bir değişimden sıfır lastik vermişlerdi. bu sene ise kendi arabamın lastiklerindeki çatlak için garanti merkezine başvurduğumda bir hafta incelediler ve inceleme sonucunda "jant kesiği" sonucuna varmışlar. kullanıcı hatası mı diye sordum, ona da hayır dediler. e kabahatli kim o zaman dedim, cevap olarak böyle bir sorun olmadığı içinde bire bir değişimi reddettik dediler. arabanın jantına ve yazlık kışlık lastik değişimini yapan yere kabahat buldular. bu zamana kadar hiç bir lastiği kesmeyen arabamın orjinal jantı yada falken alana kadar ki değişen tüm lastiklerimi parçalamayan lastikçi ne hikmetse 2 takım falkeni parçalama gafletinde bulunmuş. işin komik yanı kardeşimin arabasında geçen sene başımıza bu çatlama olayı geldiği için kendi arabamdan çıkan lastikleri çıkar çıkmaz inceledim acaba söküp takarken mi bir şey oluyor diye. hiç bir şey yoktu. ayrıca bilirsiniz ki janta lastik söküp takarken en çok zorlanan kısım lastiğin dış kısmıdır ancak dış kısımda hiç bir sıkıntı yok. sıkıntı löp diye janta kolayca giren iç kısımda. velhasıl her ay lastikleri dolaptan çıkarıp inceledim bir şey var mı diye. son iki ayda 1 adet çatlak meydana geldi. 1 ay daha geçince 2-3 yerden daha belirgin bir şekilde çatlaklar oluştu. dikkatinizi de çekerim ki bu çatlaklar lastikler janttan ayrı iken dolapta durduğu yere meydana geldi. falken japondur, kalitelidir, arkası sağlamdır diye ailemizde 4 arabaya taktırdım. önümüzdeki kış içinde şirket arabalarının kışlık lastiklerini almak için tavsiye ediyordum ama bu yaşadığım olaydan sonra falken ve abdulkadir özcan AKO firması benim için bitmiştir. yıllarca kumho lastik kullandım, hala da kışlıklarda 6 senedir kullanıyorum, bir kere üzmedi beni. benim gibi inceleyici olmayıp, iç tarafta kaldığı için fark edilemeyip, arabanın üstünde bu şekilde kullanıp başımıza iş açabilirdik. canımızı taşıyoruz bu lastiğin üstünde. BU YÜZDENDİR Kİ SAKIN FALKEN ALMAYIN...

Falken lastik kullananlar memnun mu? Falken lastik kullananlar memnun mu? Falken lastik kullananlar memnun mu? Falken lastik kullananlar memnun mu? Falken lastik kullananlar memnun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apojitsu -- 20 Nisan 2017; 9:55:17 >

• BENDEbu falkeni sabahtan beri internetten araştııyorum.
    205 /60 r16 fluence araba. üstteki abinin yazdıkları dusundurdu beni
    MARKA-MODEL ETİKET
    dunlop sp 800 ----260TL. CA 69 DB
    falken ziex ze 914 ---TANE 225TL. CA 69 DB
    lassa driways ----TANE 300TL BB 71 DB
    kumhoo kh17 solus ----TANE220TL. EC 73 DB
    kumho KH27ecowing----TANE 225TL. CB 71 DB
    petlas imperium pt515 TANE 250TL. CC 73 DB
  • apojitsu A kullanıcısına yanıt
    YANIZ ABI SİZİNDE YANAK KALINLIGI ÇAP VE EBATA GORE COK INCE 10CM ONUNDA ETKİSİ OLMUS OLABİLİR.
  • Ben de falken kullandım ve hiç memnun kalmadım.Lastiğin Karkas yapısı ve yanak kısmı kalitesiz buna bağlı olarak dirayetsiz.

1 tanesi yanaktan aynı şekilde açılma yaptı diğeri de lastik değiştirirken fark ettik ekseni kaymıştı baya lastik açılı bir hal almıştı düz durmuyordu.Kısacası hiç bir şartta tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divide et impera -- 20 Nisan 2017; 17:32:7 >
  • Kullanıyorum 3 yıldır no problem
  • Ben de falken alma arefesindeyken son birkaç mesaj düşündürmeye başladı. Hankook v.b. uygun fiyatlı farklı markalara da bakmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: camkolonyasi

YANIZ ABI SİZİNDE YANAK KALINLIGI ÇAP VE EBATA GORE COK INCE 10CM ONUNDA ETKİSİ OLMUS OLABİLİR.

alakası yok. bu zamana kadar defalarca kez aynı ebatta lastik kullandım. hiç birisinde böyle bir sıkıntı olmadı. ayrıca 10 cm yanak yüksekliği de çok düşük değil...
  • 215 tl adet anlastim hafta sonu taktiracaktim. simdi siz bole soyleyince dusunmeye basladim acikcasi.lastigin a su frenleme c de yakit oldukca iyi.kararsizim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: camkolonyasi

215 tl adet anlastim hafta sonu taktiracaktim. simdi siz bole soyleyince dusunmeye basladim acikcasi.lastigin a su frenleme c de yakit oldukca iyi.kararsizim.

başka bir falken konusunda daha benim başıma gelen olayın aynısı başkasınında başına gelmiş...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.