Şimdi Ara

Falken lastik kullananlar memnun mu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
4
Favori
52.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Evimde Falke Kombi kullanıyorum hiç memnun değilim.
  • hafta sonu alacaktım bende. 215/50r17. 225₺ fiyat vermişlerdi.

bu ebat için alternatifte bakıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apojitsu

quote:

Orijinalden alıntı: camkolonyasi

215 tl adet anlastim hafta sonu taktiracaktim. simdi siz bole soyleyince dusunmeye basladim acikcasi.lastigin a su frenleme c de yakit oldukca iyi.kararsizim.

başka bir falken konusunda daha benim başıma gelen olayın aynısı başkasınında başına gelmiş...

valla türkiyede ne yapacağımızı şaşırdık hiç bir şeyin standardı yok ki. michelin alıyorsun o da yarılıyor en son petlas alacağız
  • Arkadaşlar bu falken marka lastiğin 235/55/17 ölçülrinde ze914 modeli suv araca takılıyor mu?Farklı bir modeli var o da Ülkemizde yok.Eğer takılmıyorsa vaz geçeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BennyGood

hafta sonu alacaktım bende. 215/50r17. 225₺ fiyat vermişlerdi.

bu ebat için alternatifte bakıyım.

Ben bu ebattan satın aldım güzel gibi şuan.
  • Uygun fiyatlı, kaliteli lastik istiyorsan... Falken

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperenkara

Ben Evimde Falke Kombi kullanıyorum hiç memnun değilim.

Konu ile alakasız, imzaya binaen;

İlk ütümüz: Lider (buharsız -e tabi o zamanlar buharlı ütü ne arasın 35-40 sene öncesi-)
    İlk Buzdolabimız: Ambra
    İlk TV miz: Sony (Sene 81)
    İlk teybimiz: Sharp (Sene 81)
    İlk Çamaşır makinemiz: Merdaneli Arçelik
    İlk Bulaşık makinemiz: Arçelik Leydi 2321 (kodu böyleydi yanılmıyorsam)
    İlk süpürgemiz: Arçelik

Neredeyse hepsini marka model hatırlarım. Yokluktan gelip dişten tırnaktan artırarak alınan her şey hatırlanır sanıyorum.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam,

bende evlendikten sonra alınan ilk eşyaların hepsi artık aklımda unutmam galiba, ödeyince akılda kalıyor

evlenmeden önce herşey araba birazda telefon du

şimdi hepsi

Saygılar...
  • 7000 km dir kullanıyorum. sıkıntı çıkmadı.
  • 205 55 17 kışlık bakıyorum.
    Goodyear UG 550 TL, Yakıt ve Fren C,
    Nokian A4 500 TL ve Yakıt ve Fren B puan almış.
    Falken de eski deseni değiştirmiş. Yeni deseni HS01 adında ve bu ölçülerde Yakıt E, Fren B almış. Eski desen bazı yabancı sitelerde yukardaki lastikler kadar iyi yorum almış. Nette 320 TL civarı satılıyor. İnternetten almayı düşünmüyorum. Bayilere daha gelmemiş, gelince alacağım inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

205 55 17 kışlık bakıyorum.
    Falken de eski deseni değiştirmiş. Yeni deseni HS01 adında ve bu ölçülerde Yakıt E, Fren B almış. Eski desen bazı yabancı sitelerde yukardaki lastikler kadar iyi yorum almış. Nette 320 TL civarı satılıyor. İnternetten almayı düşünmüyorum. Bayilere daha gelmemiş, gelince alacağım inşallah.

nokian almak senin için daha karlı. ikisinde de fren b nokianın bonusu yakıt tasarrufu.
  • bu lastik daha ucuz ve iyi

https://forum.donanimhaber.com/225-45-17-94v-lastik--129272333

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falken geçen yıl lastik hamurunda geliştirdiği 4D nano desing ile teknoloji ödülü almıştı.
    Falken'in 4 D nano desing hamuru ile ürettiği lastikler tavsiye olunur.Falken sincera sn832 ve aynı firmanın ürettiği Dunlop Fm800 modelleri 4D nano ibareli.Özellikle üst segmentte yeni çıkan Falken Azenis FK510 modeli üst seviye
  • quote:

Orijinalden alıntı: parmen

quote:

nokian almak senin için daha karlı. ikisinde de fren b nokianın bonusu yakıt tasarrufu.

Daha karlı derken?
    Falken 4 lastik alırken nokiana göre 720 TL karlı oluyor. Kış lastiği ile yılda 6.000 km civarı yapıyorum. Bu fark ne kadar zamanda kapanır ki?

• 195 65 15 sincera sn832ydi galiba .kullaniyorum yaklasik 6 aydir gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 9 Ekim 2017; 11:22:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: parmen

quote:

Daha karlı derken?
    Falken 4 lastik alırken nokiana göre 720 TL karlı oluyor. Kış lastiği ile yılda 6.000 km civarı yapıyorum. Bu fark ne kadar zamanda kapanır ki?

valla hocam şimdi o kadarını da ben hesaplamayayım. netten lastik simülasyonlarına bak. orada herşey açık.ona göre hesaplarsın.

• Ze914 Tayland üretimi 4 sene 80 bin km oldu hiçbir sorun yaşamadım, yol tutuşu oldukça iyi şu an çok aşınmış haliyle bile iyi, fren ve ıslak zeminde de bir sorun yaşamadım, yumuşak bir lastik ancak hemen asınmıyor. tekrar aynı lastikten 4 tane bahar aylarında alacağım şu an istediğim ebatta bulamadım. Düşünenlere tavsiye ederim

• burdakileri yorumlara dayanarak petlas/falken karşılaştırması sonucu ze914 ecorun aldım 215/50/17 gayet memnunum.Eski Kumho lastiklerimden sonra bariz fark etti yumuşak ve nispeten daha sessiz.Parasına göre f/p.

• Zenci 914 ec gibi bir modeli var onu alın güzel lastiktir

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldınz?

Hayrlı olsun

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.