Şimdi Ara

Falken lastik kullananlar memnun mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
4
Favori
52.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yasin90

Ne kadara aldınz?

Hayrlı olsun

İzmir batı lastikten almıştım Cruze gruba indirimli fiyatıydı inan tam hatırlamıyorum.900 küsür civarıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklasik 2 ay once focusa 4 tane falken ziex ecorun 205 55 r16 lastik aldim.3 bin km yol yaptim.merak eden arkadaslar icin yorumlari yazayim.

Lastikler yumusak cok sessiz ve cok konforlu.arabanin motor sesini duymuyordum.falkeni aldiktan sonra motor sesinin geldigini farkettim.

Islak-kuru zeminde mukemmel tutunuyor.focusta 270 nm tork var. 2. Vites islak zeminde ne kadar yuklendiysem de patinaj isigini yakmadi.birkac viraji hizli döndüm kayma yoktu.

Bircok marka kullandim.michelin primacy bridgestone goodyear efficient grip performance vs. Lastikler kesinlikle onlardan asagi kalmak bir yana hepsinden daha iyi.tek merak ettigim konu ne kadar dayanacak.focusun uzerindeki michelinler 45 bin kmde ufalanmaya baslamisti tas gibi olmustu.bakalim bunlar ne kadar gidecek.

• Bilgi için teşekkürler,ben kış lastiği aldım 4 tane,bahar da da 4 adet yaz lastiği almayı planlıyorum.
  • up....
  • İki yıldır yazlık ve kışlık 2 takim kullanıyorum gayet memnunum

• 8 aydır 165/75/R14'lük falken sincera ecorun yazlık lastik kullanıyorum. Clio 2 aracım için bariz yol tutuş farkı sağladı. Bu araba için yüksek 130-140 km/s hızlarda bile araç yola iyi tutunuyor.

Ben tavsiye ederim.

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResultanteImportante -- 3 Kasım 2019; 12:33:59 >
  • falken sincera sn832 ecorun 165/65/ r14 kullanıyorum, memnunum. aracı aldığımda üstünde vardı, eski sahibi almış. lastikler biterse yine aynısını alırım.

• internette fiyatlar uygun. sipariş verip normal lastikçiye götürsem balans ve montaja tahmini ne kadar ücret alırlar?
  • 40-50 tl tutar fazla tutmaz otomobil için söylüyorum bunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Michelin Pilot Sport 3 serisi lastik kullanıyordum. Yaklaşık 35.000km de lastikler bitme noktasına 3.5mm kadar geldi. Benim için olmassa olmaz uzun ömürlülüktü..
    Araştırıken yolum Falken ziex ze 310 ecorun ile keşişti. Bir önceki ze914 modeline kıyasla uzun ömürlülükte %30 iyileşme sağlandığı haberini ve üretici firma yazısını okudum. Bu çok ciddi bir iyileşme olduğu için yabancı forum sitelerindede araştırma yapınca olağanüstü bir kullanıcı memnuniyeti olunca kararımı verip aldım. İyikide almışım yaklaşık 3700km yok yaptım. Sessizliği ve konforu ciddi anlamda tanesine 1000tl verdiğim Michelinle aynı. Michelinleri kesinlikle aratmadı bana. Karar verme aşamasında olan arkadaşlara tavsiye ederim. Bu paraya çok çok daha fazlasını sunan bir lastik markası

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.