Şimdi Ara

Falken övüldüğü kadar iyimi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
333
Cevap
7
Favori
279.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Ziex ZE310 ile Dunlop, Sava Intensa UHP 2, Dunlop sp sport fm 800 arasında kaldım. 195/55R16 ölçü olarak da. Kullanan var mı dostlar?
  • Dunlop sp sport fm 800 den ne kadar memnun değilsem sava dan o kadar memnundum... (sava R16 dunlop R17 idi)

Başka bir konuda da yazmıştım araba abs manyağı oldu dunlop ile...
  • True_Sun kullanıcısına yanıt
    Sava Intersa mı kullanıyorsun hocam? Falken'i deneme şansın olduysa hangisi önerirsin?
  • petlas kullanıyordum falkene geçtim.yasaklar yüzünden pek fazla kullanmadım ama sanki petlas daha iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    İlk sava (modelini hatırlayamadım) kullandım. Megan 3 de r16 olarak. Daha sonra yine megan 3 de r17 olarak dunlop kullanıyorum.

Başka arabalarda ne tepki verir bilmem ancak dunlop performansından hiç memnun değilim.

Frenaj ve konfor konusunda sava kendi tecrübeme göre çok daha iyiydi.

Falken hiç kullanmadım bir sey diyemeyeceğim. Kısaca kendi adıma dunlop tavsiye etmem.

Çok konu dışı olacak ancak dört mevsim lastiklere pek iyi gözle bakılmasada benim en memnun kaldığım lastik nokian weatherproof 4 mevsimdi. Tabi Burada bulunduğunuz şehrin iklimi çok önemli. Kullanacağınız iklimde yazlar çok sert ve sıcak aylar çok uzun ise performans alamazsınız. Birde fiyat farkı vardır. (konuyu dağıttım kusura bakmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 13 Mayıs 2020; 17:53:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

İlk sava (modelini hatırlayamadım) kullandım. Megan 3 de r16 olarak. Daha sonra yine megan 3 de r17 olarak dunlop kullanıyorum.

Başka arabalarda ne tepki verir bilmem ancak dunlop performansından hiç memnun değilim.

Frenaj ve konfor konusunda sava kendi tecrübeme göre çok daha iyiydi.

Falken hiç kullanmadım bir sey diyemeyeceğim. Kısaca kendi adıma dunlop tavsiye etmem.

Çok konu dışı olacak ancak dört mevsim lastiklere pek iyi gözle bakılmasada benim en memnun kaldığım lastik nokian weatherproof 4 mevsimdi. Tabi Burada bulunduğunuz şehrin iklimi çok önemli. Kullanacağınız iklimde yazlar çok sert ve sıcak aylar çok uzun ise performans alamazsınız. Birde fiyat farkı vardır. (konuyu dağıttım kusura bakmayın)
    Çok teşekkür ederim hocam, İstanbulda kullanılacak genelde. Kışlık var, kışlıklarla geziyoruz hatta hâlâ. Sava Goodyear üretimiymiş, ona kaydı gibi aklım biraz.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Falken alabilirsin ben 3 yıl önce 195 55 16 aldım Corsa için. Ortanın üstü, fazla ses yapmayan bir lastik. Bu ebatlar için fiyat performans.

• aliemrey kullanıcısına yanıt
    ne kadara aldınız hocam 195/55/16 almayı dusunuyorum bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anil0640 A kullanıcısına yanıt
    205/55/16 aldım, hepsiburadadan 275 liraya geldi tanesi. Kalite olarak memnun kalırım diye umuyorum, farklı araçlarda birçok arkadaşım memnun kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Falken alabilirsin ben 3 yıl önce 195 55 16 aldım Corsa için. Ortanın üstü, fazla ses yapmayan bir lastik. Bu ebatlar için fiyat performans.
    Dediğim gibi Sava ile arasında kaldım, Falken'in kullanıcısı daha fazla olduğu için daha çok yorum aldım. Sava da Goodyear üretimi olduğu için bir tık olumluyum ona da. Yine de teşekkürler hocam
  • Övüldüğü kadar iyi değildir. Islak zemin performansı A diyor ama alakası yok bence. sert frenlemede kaydırma yapıyor. yokuş kalkışlarda patinaja düşebiliyor ıslakta. Araçlar absli.
    Ha kötü mü değil fiyat performans açısından alınabilir.
    Kendi aracımda 914 modeli var.şirket aracında 310. İkiside aynı. 310 biraz daha sessiz.
    ikisindede 1 yılı aşkındır kullanıyorum. KEndi aracımla 15.000 kmyi geçtim .Dişlerde öyle gözle görülür bir aşınma söz konusu değil.
  • Övüldüğü kadar iyi bence ıslak zeminde özellikle denedim mesafesi beni memnun etti. Ayrıca çok sessiz
  • Eco rün ziex 310 dan şaşmayın bence en iyi etikete ve en az yıpranma payına sahip lastik.

• Ziex ze310 ecorun fiyatına göre alabileceğiniz en iyi lastik.
  • ekonomik olarak alabileceğiniz en iyi lastik.bundan dolayı öne çıkıyor. 300 yerine 500 vereceksen tabi daha iyileri var. ama o farka değmez. falken de sorun çıkarmaz. iki aracımda da falken.

• Değil aldım 941ec sanırım 215/55/17 94w yağışta berbat 2 kış geçirdim yağışta fren yapmazsan, virajda kontraya hazır sürersen sorun yok

• Michelin Pilot Sport 4 225/45 R17

• infiniti i30 aracımın orjinal 205/65/15 ebatını jant değişikliği nedeniyle 225/45/18'e çevirdim, bu kadar büyümeye rağmen gerek konfor, gerek sessizlik, gerekse de yakıt tüketimi olarak çok memnunum. ha 2 kat fiyatlı muadilleri kadar değil tabi ki, ancak kendi fiyat segmentindeki rakiplerini rahat ezer geçer.
  • 225 45 R17 Ziex310 EcoRun kullanıyorum, yumuşak bir lastik. Islakta defalarca deneme şansım oldu, fren mesafesi gerçekten çok başarılı. Yakıt ekonomisi kasabileceğiniz bazı lastiklerden biraz (benim ebatımda 0.3-0.4 lt/100km kadar) fazla yaktırıyor ama güvenlik için değer. Fiyatı uygun, üstelik Türkiye'de üretiliyor.

Emsal ya da emsalin az üstü ithal lastiklere vereceğime, Türkiye'de üretilen lastiğe veririm, en azından para ülkede kalır.
  • 175 65 14 icin 2 model var sn110 ve sn832 hansini almaliyiz farki nedir ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.