Bildirim
Falken övüldüğü kadar iyimi (12. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bu hangi modeli acaba? -
225/45R17 91W ZIEX ZE914 ECORUNquote:
Orijinalden alıntı: ozdemir86
bu hangi modeli acaba? -
ben de 235/45R17 ziex ZE310 Ecorun bakıyordum, aynı model değil ama içime kurt düşürdünüz hocam. nasıl oldu bu olay durduk yere yarıldı mı lastik? -
buna sebep olacak bir çukura vs. girmiş olabilirim hatırlamıyorum. çok absürt bir şekilde çukura girsem mutlaka dikkat ederdim iner bakardım. yolda giderken yalpalamaya başladı. araçtan indim ve manzara buydu. ortalama 40-50 bin km yapılmıştı lastiklerle. bilindik markalardan şaşmamak lazım.quote:
Orijinalden alıntı: ozdemir86
ben de 235/45R17 ziex ZE310 Ecorun bakıyordum, aynı model değil ama içime kurt düşürdünüz hocam. nasıl oldu bu olay durduk yere yarıldı mı lastik?
yaklaşık 12 yıldır aracım var. bilinçli bir kullanıcıyım. ilk aldığımda bana da çok güzel çok yumuşak gelmişti. -
-
245/45/18 ze310 ecorun için 600 tl fiyat aldım, alıp almamak arasında kararsızım. -
google'a xxx tyre faults yazın, her modelde bu tarz yırtılmaların fotoğraflarını görebilirsiniz. o zaman hiç bir lastiği kullanmayın. -
Abimin C5 e micheline den sonra aldık. Micheline ile 120bin km yol yaptı abim. Falken de 80bin yaptı. Ancak şu var micheline de telleri kopmuştu lastiğin öyle değiştirdi. Falken de öyle bir sıkıntı yoktu keyfi değiştirdi. Yeni aldığı lastikte falken. Fena lastik değil bence. Ben Lassa kullanıyorum mesela bende Lassa dan memnunum
Falken lastik alacaksanız benim kankiden alın. En ucuz o fiyat veriyor...
Serhat teker 0532 256 13 22
Sahibinden ve bilimum sitelerde en ölü fiyat ilan açan ta kendisidir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 21 Temmuz 2020; 22:19:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 225 60 r17 bakıyoum trendyolda filan 600 lira, tavsiye eder misiniz kullanan var mı son zamanlarda ze310 -
225 40 18 ve 245 40 18 için arayışa girdim. 2020 olarak tek model var. Ziex ZE310 Ecorun, tavsiye eder misiniz? -
225 60 r17 Falken ecorun ze310 sipariş verdim 4 tane, tanesi 614'e . umarım memnun kalırım , aracın üzerinde hankook vardı 2014 50.hafta üretim kılcak çizikler vs vakti gelmişti umarım memnun kalırım. 1-2 ay sonra editlerim bu mesajı. -
Ara ebatlarda en iyi fiyat performansı veren lastik, nispeten dar yanaklı olan 16 jant Corsa da 5 yıldır Falken kullanıyorum, yarılmayı bırak patlamadı bile, lastik yarılması olayı da kolay kolay yaşanan bir durum değildir, olağan bir kullanım sonucu yaşanmaz. 2018 Passatda da kaldırıma çıkarken Michelin lastiğin yanağı yardık, yine komşu kaldırım sonucu 3008 in Conti marka lastiğin yanağın yardı, şimdi bu lastik üreticilerine kötü diyebilirmiyiz. -
-
Yani parasına göre güzel ama nedense yola yapışmıyor frenleme idare eder , mesela Michelin super pilottan gectigimden mıdır nedir çok pişman oldum geri iade etme sansimda yok galiba mecbur binicez.
Aynı şekilde kışlık mıdır ondan mıdır bilmiyorum tam nokian kışlıklar falkenden çok daha iyi yol tutuş asfalta yapışma ve fren mesafesine sahip .
Ama bir lassa petlastan 2 kat iyi
Cruze, 205/60/16 kullanıyorum. Çok memnunum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Michelin Pilot Sport 3 serisi lastik kullanıyordum. Yaklaşık 35.000km de lastikler bitme noktasına 3.5mm kadar geldi. Benim için olmassa olmaz uzun ömürlülüktü..
Araştırıken yolum Falken ziex ze 310 ecorun ile keşişti. Bir önceki ze914 modeline kıyasla uzun ömürlülükte %30 iyileşme sağlandığı haberini ve üretici firma yazısını okudum. Bu çok ciddi bir iyileşme olduğu için yabancı forum sitelerindede araştırma yapınca olağanüstü bir kullanıcı memnuniyeti olunca kararımı verip aldım. İyikide almışım yaklaşık 3700km yok yaptım. Sessizliği ve konforu ciddi anlamda tanesine 1000tl verdiğim Michelinle aynı. Michelinleri kesinlikle aratmadı bana. Karar verme aşamasında olan arkadaşlara tavsiye ederim. Bu paraya çok çok daha fazlasını sunan bir lastik markası
Ziex 310 serisini kullanmaya başlayalı yaklaşık 5000 km oldu. Büyük bir kısmı uzun yol, özellikle yağışlı hava performansını oldukça beğendim, sileceklerin yetişmediği kadar yağmurlu bir havada bile hem fren hem yol tutuşu gayet iyiydi. Şu an için oldukça memnunum. Sessizlik konusunda da oldukça başarılı. Tavsiye edeceğim bir marka.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dün 4 adet falken ziex ze310 ecorun taktırdım. Aracımda bridgestone dueler H/p sport takılıydı. Dayanıklı lastik olmalarına rağmen çok ses yapıyorlardı. Falkenler takılıp lastikçiden çıkarken düşün hızlarda bile gözle görülür bir fark vardı. Konfor ve sessizlik olarak gerçekten başarılı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X