Şimdi Ara

Fallout 3 ANA KONU (Oyun Çıktı !! ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Duna

PC mi yoksa PS3 mü almalı acaba bu oyunu...

PS3 için al bence daha iyi oluyor.
  • PC için al...PS3 sürümü en buglı ve sorunlu sürüm olarak yazdı yabancı site. Kimi zaman karakter suratları kayboluyormuş, robotlar görünmüyormuş vs..O nedenle en son PS3 sürümünü tercih etmekte fayda var. Patch, update gelirse en azından, ondan sonra al
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

PC için al...PS3 sürümü en buglı ve sorunlu sürüm olarak yazdı yabancı site. Kimi zaman karakter suratları kayboluyormuş, robotlar görünmüyormuş vs..O nedenle en son PS3 sürümünü tercih etmekte fayda var. Patch, update gelirse en azından, ondan sonra al

Belli...O yüzden karşılaştırmalarda PS3 daha iyi duruyor
  • Daha kabını bile açamadım oyun yoğunluğundan LittleBigPlanet yer benim bu haftamı buna anca haftaya bakarım

Fallout 3 ANA KONU (Oyun Çıktı !! )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 3 Kasım 2008; 17:16:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Daha kabını bile açamadım oyun yoğunluğundan LittleBigPlanet yer benim bu haftamı buna anca haftaya bakarım

ya senin araplarla bi alakan var mı petrol falan satıyon gibi geliyo bana

• Bence lecturer ps3 oyunu satan dükkanlardan birinde calisiyor yada dükkanin sahibi var..
  • quote:

Daha kabını bile açamadım oyun yoğunluğundan LittleBigPlanet yer benim bu haftamı buna anca haftaya bakarım

Valla hocam bu ne hız yeni çıkan bütün oyunları hemen alıyorsun. Bi taktiğin varsa bizede söyle ?

• quote:

Orjinalden alıntı: emxxxx

Bence lecturer ps3 oyunu satan dükkanlardan birinde calisiyor yada dükkanin sahibi var..

+1
  • Sn lecturer yorumlarınızı bekliyorz ve tabikide SS.
  • Oyunun Pc versiyonunu almak en iyisi. İleride tonlarca mod çıkar PS3 ve Xboxta Bethesda oyunu oynanmaz.
  • lecturer'dan tum oyunlarının fotolarını beklioruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

quote:

Bence lecturer ps3 oyunu satan dükkanlardan birinde calisiyor yada dükkanin sahibi var..

+1

+ 1234567890 bencede öle :) Yoksa heroyunu alacak kadarda aptal olamaz alakalı alakasız güzel çirkin her oyunun orijinalini almak ahmaklık olurdu
    Öle değilmi Lecturer
  • bugün öğlenden beri oynuyorum bu oyunu süper bir oyun o kadar çok yan görev varki ana görevleri unutuyorsunuz bile ve uçsuz bucaksız bir dünya süper
  • quote:

az kaldı alıyorum haftaya elimde

• quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

quote:

quote:

+1

+ 1234567890 bencede öle :) Yoksa heroyunu alacak kadarda aptal olamaz alakalı alakasız güzel çirkin her oyunun orijinalini almak ahmaklık olurdu
    Öle değilmi Lecturer

yaw hocam sen yapma bari bak sanane demiyorum.direk bizene diyorum adam nerde çalışıyosa çalışıyo .yada nasıl alıyosa alıyo bu kadar oyunu.biz muhasebesinimi tutucaz adamın ya.adam her aldığı oyundan ss koyuyo ve bilgilendiriyo bizi.önemli olan burasımı ?yoksa bu adamın bu oyunları nasıl elde ettiğimi ?

• Hocam SS leri bekliyoruz. 1 Hafta olmuştur
  • quote:

quote:

quote:

+1

Öle değilmi Lecturer

Alma gücü varsa bundan bize ne hatta kime ne ?! Haksız mıyım arkadaşlar. Alıyorsa alıyordur. Hayırlı olsun deyip işimize bakamaz mıyız ? Bu kadar mı zor bunu yapmak , daha doğrusu bu kadar kolay mı durduk yere polemik yaratmak ?

Topu topu bi kaç tuşa basarak " Hayırlıs olsun arkadaşım " diyecek kadar bişey yahu !

• quote:

Öle değilmi Lecturer

Vallahi bu yoruma ne denir bilmiyorum orjinal oyun almak ahmaklıksa DÜNYANIN EN AHMAK İNSANIYIM VE BUNUNLA GURUR DUYUYORUM EN AZINDAN VİCDANIM RAHAT EMEK GASP ETMİYORUM
  • quote:

quote:

quote:

+1

Öle değilmi Lecturer

Şu yorumu yapınca ahmaklığın daniskasını sen yaptın farkında mısın? İster altın klozet alır içine s.çar ister 1001 tane orjinal alır yüzüne bakmaz, bundan sana ne bana ne?

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Beyaz -- 8 Kasım 2008; 10:37:45 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.