Şimdi Ara

Fallout 3 ANA KONU (Oyun Çıktı !! ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O zaman bir Fallout3 almanın zamanı geldi demektir.... :))
  • Bugün sipariş verdiğim Fallout3 Collectors Edition siparişimi teslim aldım.

Esasında satmayı düşünüyordum ama merak ederek dış jelatinin açtım içinden çıkan artbook ve ek DVD'ye hasta oldum oyunun kendisi hala jelatininde ben artbook'a daldım o nasıl bir artbook'dur bitirdi beni....

Sırf onu saklamak için bu seti satmaktan vazgeçtim:) Ne hayellerim vardı kar edip o parayla 0 Kill Zone2 alacakım:)
  • Bilgisayarda başladım ama konsolun şöyle kanepeye uzanıp rahat oynama avantajından dolayı PS3 siparişini evelki gün Ebay'dan verdim. Kesinlikle klasik sayılacak bir oyun. Bioshock'ta siparişlerim arasında, artık iki klasikle uzun zaman geçiririm inşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

PS3 kullanıcılarına müjde. Bethesda, Xbox360 ve PC için yayınladığı ilk üç DLC'yi PS3 için de çıkaracak. Ayrıca iki ayrı DLC daha duyurdu. Point Lookout ve Mothership Zeta. Özellikle ikincisinde uzaylıların kaçıracağını duyarak ohannes oldum, belirteyim.

7-8 mesaj gec kaldın

@sertace

bende almayı düşünüyordum stoklarda kalmamış Limited versiyonu...

yemek kutusu güzelmi? bikac foto koyabilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesEnfantsTerribles -- 21 Mayıs 2009; 22:16:44 >

• Kutu güzel evet:)) Hanım hemen göz koydu.. Oyuncağa da bizim velet göz dikti... Dağılın bırakın bizi rahat :))))
  • arkadaşlar merhaba. fallout 3 ü pc de biraz oynadım. açıkcası oyun ilgimi çekti. fakat pc de ekran kartım yeterli olmadığı için akıcı oynayamıyorum. ekim sonu gibi 5 dlc si ile birlikte goty edition u çkacakmış. almayı düşünüyorum.sorum ise ps3 te buglar vs olduğu söyleniyor. gerçekten aşırı bug varmı?.. ps3 e alınıp oynanırmı bu oyun?. yorumlarnıza göre karar vereceğim. teşekkürler.
  • Fallout 3 ... duyduğum andan beri tüylerimi diken diken eden oyun. neden? fallout 2 de oyunu porono yıldızı olaak bitirme şansının suratımda bırraktığı gülümsemeden mi? belki de kazanmak zorunda olduğunuz ama imkansıza giden boks macında alt kattan aldığınız ve eldiveniniz içine koyduğunuz çelik plkayla attığınız yumruğun rakibinizin kafasını patlatmasıyla kazanmanızdan mı? daha sayabiliceğim onlarca bu tip hiç bir oyundfa olmayan ayrıntı muhteşem oyun fallout 1-2 deydi.

ps 3 ü oldukça geç aldım pc m de oyunu çalıştırmayacak kadar eski olduğu için yeni oynayabildim.Sonuç? 100 saatlik oyun süresinden sonra yepyeni ve süper bir fallout. 3b a geçiş genelde oyunlardan ruh alıp götürmüştü kalite rpg ciler bilir en azından benim için öyleydi ama fallout için bu değişti. Nükleer savaş sonrası yaşanan dünyanın berbat halini o kadar iyi hissettiriyorki oyun.2-3 parça birşey bulurum diye daldığınız terkedilmş bir evde yatakta elele duran iskeletleri gördüğünüzde içiniz buruluyor.ve böyle uzayan giden liste.Bence bu oyundan keyif almak için;
    -replikleri okumak oyunda ki npclerle bol sohbet etmek
    _ acaba burada ne varmış diye heryeri araştırmak
    - ve sadece ana senaryoyu takip etmemek lazım. yan görevler o kadar ilginç olaylar ve karekterler barındırıyor ki...

eksiler yok mu var tabi ki de en cok dikkati çekende tüm zamanların en büyük bug canavarı bethesda tarafından yapıldı oyun daha büyük bir eksi olamaz çünkü alıkanlıklarından vazgeçmemişler. Başınıza geldi mi bilmiyorum ama patchlememe rağmen ps 3 de oyun çok fazla kilitleniyor ve siz makinayı açıp kapamak zouda kalıyorsunuz . en çok başıma gelen ve canımı sıkan buydu. oyun hakkında o kadar çok konuşabilirim ki... sadece içimden gelenleri yazmak istedim ne kadar zamansız da olsa. ama bu oyun oynanır arkadaşlar paranızın karşılığını sonuna kadar veriyor. azıcık sabırla sonsuz keyif alabilirsiniz.

• Vay be, 7 sene geçmiş aradan, oyunun dördüncüsü duyuruldu, çıkacak ve koca Playstation bölümünde sadece 2 sayfalık bir ilgi görmüş. Google ve DH Yandex ile arama yaptım ve başka bir ana konu falan da göremedim. Eğer cidden böyle ise ülkemizdeki oyunculuk adına acı veren bir durum çıkmış ortaya.
  • Fallout cok derin bi oyun hocam kafa yoruyo hatta bazen . Cok fazla detay var zaman ayirman gerekiyor heleki trailerda gordugumuz kendi evini yapabilme olayindan sonra bu derinlik ikiye katlanicak . Insanlar daha az detayli oyunlari seviyor . Isten geldikten sonra acayim kafa dagitayim stres atayim seklinde . Bu yuzden battlefield call of duty tarzi oyunlar daha cok tercih ediliyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • highmetin kullanıcısına yanıt
    Bir dönem DH konsol bölümünde Xbox ve Playstation bölümleri bir aradaydı, belki bu iki bölüm bir arada iken açılmış bir başlık olabilir diye düşündüm ama arama yaptım ve bulamadım. Sonuç olarak Fallout 3 gibi bir oyuna 2 sayfalık ana konuyu yakıştıramadım, hani olur 10 sayfa 20 sayfa anlarım da, 2 sayfa nedir?
  • Aynen oyle hocam . Bahsedilmemis bile demekki dogru duzgun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.