Şimdi Ara

Fallout 3 ANA KONU (Oyun Çıktı !! ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla okadar hevesli aldım oyunu ama pek istediğim gibi çıkmadı açıkcası ama aldık artık bitiricez başka caresi yok
  • Dun 1 kac saat oynadim oyunu, inanin hic oynatasi yok oyunun. Icim bunaldi kapadim. 2001 yapimi oyun gibi aynen. Hic bir zevk alamadim. Hep yeni bisey var mi diye ilerledim, iyi bir oyun sandim oysaki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaiden

valla okadar hevesli aldım oyunu ama pek istediğim gibi çıkmadı açıkcası ama aldık artık bitiricez başka caresi yok

gaiden pek istediğim gibi derken fallout serisiyle ilgin varmıydı önceden yoksa bu oyunlamı daldın?Yoksa sıkı fansın ama aradığını bulamadınmı?

ona göre fikir edineceğim de...ilk defa oynuyorsan sarmayabilir bayabilir falan o bakımdan yoksa harbi betermi olmuş?

(Oyunun eskisi turn bazlıydı bide o zaman yerdiniz naneyi...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: [KEO]

Dun 1 kac saat oynadim oyunu, inanin hic oynatasi yok oyunun. Icim bunaldi kapadim. 2001 yapimi oyun gibi aynen. Hic bir zevk alamadim. Hep yeni bisey var mi diye ilerledim, iyi bir oyun sandim oysaki.

Oyundan zevk alabilmek için iyi bir ingilizceye,sağlam bir rpg kültürüne ve en önemlisi de derin bir hayalgücüne sahip olmak gerekir..Bunlardan en azından birine dahi sahip değilseniz oyundan keyif almanız çok zor olacaktır....Ama söylenecek bir şey varsa eğer o da oyunun çok kaliteli bir yapım olduğudur...
  • Aradığım cevap.....Fallout 1-2 yemiş bitirmiş biri pişman olmaz diyosun....
  • Ben oynuyorum, oldukça kapsamlı bir oyun bioshock dan sonra tamamen serbest yapı beni mest etti

Edit: Gamespot tamamen saçmalamış puan kırarken, evet biri girip çıktığında oyun duruyor bir-iki saniye ama bu patch le düzeltilebilecek bir şey, ya gamespot un yaptığı testlerden bizim farkı anlamamız için ekranın dibine girmemiz lazım. Bir kere ekranın ısısından ter akar insandan(bir kere ölü piksel aradım da ordan biliyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Shepard -- 9 Kasım 2008; 14:39:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: VESRAP

quote:

Orjinalden alıntı: [KEO]

Dun 1 kac saat oynadim oyunu, inanin hic oynatasi yok oyunun. Icim bunaldi kapadim. 2001 yapimi oyun gibi aynen. Hic bir zevk alamadim. Hep yeni bisey var mi diye ilerledim, iyi bir oyun sandim oysaki.

Oyundan zevk alabilmek için iyi bir ingilizceye,sağlam bir rpg kültürüne ve en önemlisi de derin bir hayalgücüne sahip olmak gerekir..Bunlardan en azından birine dahi sahip değilseniz oyundan keyif almanız çok zor olacaktır....Ama söylenecek bir şey varsa eğer o da oyunun çok kaliteli bir yapım olduğudur...

Oyunu alan arkadaşlar SS leri bekliyoruz.

• Arkadaşlar dün bi arkadaşım PCde oynuyordu Fallout 3 ü oyun dikkat çekiciydi aslında.
    Ayrıca bu konunun neden bukadar geri planda kaldığını anlayamadım.Okadar da kötü bi oyun değil sanırım.
    PC ye ya da PS3 e almayı düşünüyorum.Oynayanlardan yorum bekliyorum.
  • bence harika bir oyundu bitirdim ve sattım... bu nesildeki en uzun süreli oynama süresine sahip oyunların basındadır eminim... oynamayan herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker357

Arkadaşlar dün bi arkadaşım PCde oynuyordu Fallout 3 ü oyun dikkat çekiciydi aslında.
    Ayrıca bu konunun neden bukadar geri planda kaldığını anlayamadım.Okadar da kötü bi oyun değil sanırım.
    PC ye ya da PS3 e almayı düşünüyorum.Oynayanlardan yorum bekliyorum.

Kötü oyun değilde,genellikle bu tarz oyunlardan çabuk sıkılanlar oluyor.
  • Bu oyuna neden ilgi yok anlamadım.

aldığı ödüllere baksanıza

2008 golden joystick awards
    2008 Edge Most Wanted

9th Annual Game Developers Choice Awards 2009
    2008 Game of the Year

Ya biz bu işten anlamıyoruz ya da bu adamlar ki bence bizde bir sorun var..

Nedir bu oyunla ilgili bir sorun mu var...
  • ben son derece zevk alarak oynadım ve bitirdim oyunu...

bu arada madem konu ön sayfada taze bir haber gireyim...

FALLOUT 3 konusunda Xbox360'ın Downloadable Content Exclusivity (indirilebilir içerik ayrıcalığı) son buldu

NEDENMİ???

Bethesda Playstation 3 içinde DLC (indirilebilir içerik)'yi onayladı... ayrıca 3 platform (ps3-xbox360-pc) içinde 2 yeni DLC cıkartacaklarmış...
    Operation: Anchorage eklentisi Haziran ayında cıkacakmış... Ps3 kullanıcıları PSN üzerinden bu paketleri indirebilecekler

ayrıca ekim ayında Fallout 3 Game of the Year Edition piyasada olacakmış... bu versiyon cıkan tüm DLC'ler ile gelecekmiş..

Fiyatlar ise: Xbox 360 ve PS3 için £39.99 / €59.99
    PC için £29.99 / €49.99

http://www.strategyinformer.com/news/4284/bethesda-confirms-fallout-3-dlc-for-ps3-two-more-dlc-releases-planned-for-all-three-platforms

• O zaman bu sağlam bir oyun forum ahalisine tavsiye edilir diyorsunuz....
  • bu oyun ' x ' adlı bi oyun olarak çıksaydı bu kadar ödül puan alamazdı,

tüm begeniyi ''fallout'' isminden alıyor,fallout ismini duyanlar agızları açık,buglara ve saçma sapan konuşmalardaki hatalara takılmadan oynuyorlar ki bende öyle oynadım
  • bende bu oyunu oynadım ama daha sonra sıkıldım yani tabii ki de oyun ödüller alabilir birsürü ama herkesin de zevki ayrı.
  • Gördüğüm kadarıyla oyun yapısı eski fallout lardan tamamen farklı ama. LAIR bile bu kadar ilgi görürken bu ilginin yarısı bu oyuna gösterilmiyor.. Enteresan..

Hiç bir oyunu adı nostanjik diye yilin oyunu seçmezler herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertace

Gördüğüm kadarıyla oyun yapısı eski fallout lardan tamamen farklı ama. LAIR bile bu kadar ilgi görürken bu ilginin yarısı bu oyuna gösterilmiyor.. Enteresan..

Hiç bir oyunu adı nostanjik diye yilin oyunu seçmezler herhalde

LAIR gibi diyorsunda bu oyunu oynayanlar genelde sitelerin verdigi sacma sapan puanların aksini düşünüyorlar... oynadınmı bilmiyorum ama LAIR harcanan bi oyun oldu resmen
  • allah aşkına arkadaşlar kendimize player felan diyoruz '' bu oyun yılın oyunu buna nasıl az ilgi gösterirsiniz?'' gibi şeyler söyluyorusunuz

kaçımız oblivion u hakkıyla oynadı?

kaçımız ps 2 de Red Dead Rovelver diye bir oyun duydu?

kaçımız Fallaout 1-2 oynadı?

kaçımız Arcanum oynadı?

ps2 si olup Shadow of the Colossus oynayamanlar var

iddaa ediyorum bence sony nin yapmış oldugu en iyi ex. Shadow of the Colossus dur

2. oyununa başladık demişlerdi bi ara ama güme gitti sanırım yazık oldu böyle bir şahaesere
  • Kısaca şöyle söyleyeyim 1986'dan beri çeşitli platformlarda oyun oynuyorum.

Olmuş 23 sene, aranızdan bazıları daha doğmamıştı hatta bu oyunları hazırlayanların bazılar da doğmamıştı ben oynamaya başladığımda..

LAIR iyi oyundu ama FALLOUT3 çok çok iyi oyun....

İyi oyunların hakkını verelim onlara ve hazırlayanlara saygı duyalım... Yoksa 3 sınıf oyunlara razı oluruz..
  • PS3 kullanıcılarına müjde. Bethesda, Xbox360 ve PC için yayınladığı ilk üç DLC'yi PS3 için de çıkaracak. Ayrıca iki ayrı DLC daha duyurdu. Point Lookout ve Mothership Zeta. Özellikle ikincisinde uzaylıların kaçıracağını duyarak ohannes oldum, belirteyim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.