< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Niye hep ps3 bölümünde oyun konuları bu kadar geç açılıyo?
quote:
Orijinalden alıntı: Jr.MaD
çünkü xboxa malum yerlerden erken çıknca millet oraya açıyor..
quote:
İlgilenen yok çünkü.Varolan oyun konularına ilgi gösteriliyor.Çoğu zaman donanımsal konu açılıyor.Pek oyun odaklı değil burası.
quote:
Orijinalden alıntı: console-master
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: console-master
Ne alaka?Xbox bölümünde bi oyun konusu oyunun çıkmasından aylar hatta yıl önce açılıyo.Burada çıktıktan sonra.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: console-master
Ne alaka?Xbox bölümünde bi oyun konusu oyunun çıkmasından aylar hatta yıl önce açılıyo.Burada çıktıktan sonra.
Alıntıları Göster
Oyunun xbox360 versiyonu Gamespottan 9 alırken , Ps3 versiyonu 8,5 alabildi ortak çıkan oyunlarda sorunlar devam ediyor !!!
quote:
Orijinalden alıntı: DRSEKO
Oyunun xbox360 versiyonu Gamespottan 9 alırken , Ps3 versiyonu 8,5 alabildi ortak çıkan oyunlarda sorunlar devam ediyor !!!
Alıntıları Göster
Yaa ne büyük eksik kimbilir o 0.5 puan ne kadar önemli kayıplar yaratmıştır......
quote:
Orijinalden alıntı: Luis Lopez
Yaa ne büyük eksik kimbilir o 0.5 puan ne kadar önemli kayıplar yaratmıştır......
Alıntıları Göster
o 0.5 lik farkın sebebi ign in yazdığına göre mesela oyun oynarken arkadaş listeniz kalabalıksa ve online offline olan kişi sayısı fazlaysa birileri girip çıkarken biraz takılıyormuş ps3 te sorun buymuş ign e göre ama kaparsın interneti öyle oynarsın çok da önemli değil.
Oyunu alan arkadaşlardan SS bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: An@loG
Oyunu alan arkadaşlardan SS bekliyoruz.
oyunun konsu ne
ABD'nin nükleer kıyamet sonrasını konu alan Fallout 3,serinin diğer oyunları ile aynı içeriğe sahip. 21. yy.'da meydana gelen "Büyük Savaş"ın ardından dünya geneline hakim olan kaos ortamını konu alan serinin ilk oyunlarından sonra Fallout 3, 2277 yılında devam ediyor. Yani Fallout 2'den 36 yıl sonra. Fallout'u ilginç kılan yönlerinden bir tanesi de oyunun geçtiği 22. Yy için günümüz insanın değil de 1950'li yıllarda ortaya atılan bilimkurgu öykülerinin baz alınarak oluşturulmasıydı. Her ne kadar konu aynı temelde ilerlese de, Fallout 3 heyecanına ortak olmak için serinin diğer oyunlarına hakim olmanız gerekmeyecek. İlk oyunlardan hatırlanacağı gibi dünya devletleri savaştan sonra ülkelerinin yeniden inşasında yardımcı olmaları için "Vault" isminde yeraltı şehirleri inşa etmişlerdi. Hatırlatmak gerekirse, ilk Fallout oyunu Kaliforniya bölgesindeki yeraltı şehirlerinden biri olan Vault 13'te başlamaktaydı. Yine aynı şekilde Fallout 3'te de hikayemiz, karakterimizin bir yeraltı sığınağı olan Vault 101'den dışarı çıkmasıyla başlayacak. Savaşın üzerinden 200 yıl geçtikten sonra Vault 101 kapılarını dış dünyaya ilk kez açtığında ilk karşılaşacağımız manzara Washington D.C'nin çorak toprakları olacak
arkadaşlar oyunu alan var mı aranızda ? .. Yorumlarınızı bekliyorum.
quote:
2 tane exclusive survival edition aldım. Biri PS3 biri PC birinden çıkan pipboy bozulursa diğerini kullanıyım diye. Ha bir de normal Pc diğerini öyle korumak istiyorum. Çünkü 10 yıllık Fallout 1-2 cdlerimi özenle korurum. Fallout 3 internete düştü 6 saat sonra kopyasını oynamaya başladım. Bekledim ama gene de neden bilemem. Herhalde keyifini süremem diye.
quote:
Orijinalden alıntı: Cyclog
2 tane exclusive survival edition aldım. Biri PS3 biri PC birinden çıkan pipboy bozulursa diğerini kullanıyım diye. Ha bir de normal Pc diğerini öyle korumak istiyorum. Çünkü 10 yıllık Fallout 1-2 cdlerimi özenle korurum. Fallout 3 internete düştü 6 saat sonra kopyasını oynamaya başladım. Bekledim ama gene de neden bilemem. Herhalde keyifini süremem diye.
Alıntıları Göster
Oyunun 360 versiyonunu oynuyorum xbox ım olmasa ps3 için kesin alırdım
quote:
Orijinalden alıntı: CANOZ
Oyunun 360 versiyonunu oynuyorum xbox ım olmasa ps3 için kesin alırdım
Alıntıları Göster
güzel bir oyun en kısa zamanda alıcam...
quote:
Orijinalden alıntı: demirarca
güzel bir oyun en kısa zamanda alıcam...
Alıntıları Göster
oynayan arkadaşlar acaba ingilizce bilme seviyesi nedir...aldığım duyumlara göre dialogları yakalamak için iyi bir ingilizceye ihtiyaç varmış doğrumudur..
quote:
Orijinalden alıntı: ibr-g
oynayan arkadaşlar acaba ingilizce bilme seviyesi nedir...aldığım duyumlara göre dialogları yakalamak için iyi bir ingilizceye ihtiyaç varmış doğrumudur..
Alıntıları Göster
oldukça iyi ing. bilmen gerekiyor oynamak için.
quote:
Orijinalden alıntı: ahaotex
oldukça iyi ing. bilmen gerekiyor oynamak için.
Alıntıları Göster
multiplayer da oynanıyor mu bu oyun?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: An@loG
aynen
quote:
Orijinalden alıntı: demirarca
quote:
Orjinalden alıntı: An@loG