Bildirim
Fallout 4 - İlk İzlenim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bir an önce indirim gelsin ki alıp oynayalım.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Türkçe çıksaydı düşünmeden alırdım ama TechnoGame'in başvurusu kabul edilirse resmi olarak türkçe yamasının çıkmasını bekleyeceğim, en az 1 sene bekleyeceğim ama olsun.
büyük keyifle izledim
oyun çok güzel gözüküyor new vegas ı türkçe oynadım bununda türkçe yamasını bekleyeceğim.
Yeni nesil oyuncularıda işin içine katarak oyunu geliştirdikleri çok açık . Buda oyuna ufakta olsa olumlu şeyler katmış mesela etraf cıvıl cıvıl , karakterimiz konuşuyor . Artık koşabiliyoruz lanet olası sistem Fallout 3 ve NV de yoktu diye hatırlıyorum ... Tek çare olarak Fast Travel yapıyorduk habire onun önüne geçilebilir bu sayede . Daha fazla etrafı dolaşmak için iyi bir teşfik olarak görüyorum .
Kısaca bence oyun olmuş pek sevmediğim şey ise bu tarz oyunlarda yanımıza hayvan aldığımız vakit oyuna odaklanamıyoruz . Amanın öldümü eyvah yaralnamış diye hayıflanmaktan oyundan zevk alamıyorum ben . Bilmem siz ne düşünüyorsunuz Onun için ben köpekle karşılaşırsam beni fark etmesin diye etrafından dolaşırım
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
-
Renk paletini sevmedim alışamadım, mutlaka bu konuda bir mod cıkacaktır.
umarım oyun zorlayıcıdır da bunca özellik çöpe gitmesin.ve oyunda Hardcore modu var mı?New Vegas ta en sevdiğim özelliklerden birisiydi.
Spoilerin kralı oynamayan izlemesin -
Ne sundularsa verdiler. Fazlası değil, azı da değil. 10/9,4lük puanı var gözümde.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
2015'te çıkmış bi oyun için grafikler ve oynanış çok yetersiz,sadece önceki serileri oynayanları cezbeden bi yapım olmuş... -
Yükleme ekranı... bilemedim hiç sevmiyorum şu ekranları..
Hiç çekici değil ya. Doktorların falan hareketleri hiç bu nesle ait degil bence.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
25dk sonra midem bulanmaya başladı bu oyunun fov değeri neden bu kadar az
Oyun gerçekten kaliteli görünüyor ama o kaplamalar, modellemeler ve genel olarak grafikler vasat. Günümüz oyunları için yeterli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ARKADAŞIM BAŞLIĞA YAZSANIZA SPOİLER İÇERİR DİYE !!!
Leş bir oyun.180 TL değmez
beril kusura bakma ama sen oyundan hiçbişey anlamamışsın.vault da insanları arındırmıyorlar,donduruyorlar.200 yıl sonra açılıyor.bide buralar eski duruyor diyosun ya.hah zaman geçiyor ondan eskiyor. -
Bildiğin tamamen oynuyor bende sandım 10-20 dk lık bir öylesine tanıtım.
Kaliteli bi yapım ama bana hitap etmiyor gibi
Fallout'un tüm oyunlarına ve dlclerine sahip biri olmama rağmen fallout 4 için torrenti kurmuş bulunmaktayım aral game sağolsun insanları torrente yönlendiriyor.quote:
Orijinalden alıntı: Qonrul
Kaliteli bi yapım ama bana hitap etmiyor gibi
Benzer içerikler
- mortal kombat karakterleri
- ea play pro fiyat
- akrep oyuncu koltuğu
- until dawn pc
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X