tesekkürler iyi bayramlar |
Fallout 76 Online Türkçe yama ( %99.5 ) + Güncel [Manuel Çeviri] (8. sayfa)
-
-
🏆 Uyumluluk güncellemesi yapıldı ✨ 16.6.24 ✨
- An Unlikely Invitation: Listen On The Vault-Tech Broadcast - Bayramdan sonra hızlıca çevirmeye çalışacağım. Biraz karmaşık o yüzden arayıp her satırını bulmak zor biraz
- Etkileşim - tuzaklar ile etkileşimi belirttiğiniz mağaraya gidip denedim herhangi bir sorun yaşamadım sorunsuz çalıştı modlarınızı devre dışı bırakıp bir deneyin.
- Son resimde çeviri hatası var fakat göreve engel değil özel ismi çevirmişim düzelttim bir dahaki güncellemede düzelir fark etmeden bir görev paketi almışsın o paketi teslim etmelisin
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Sorunsuz Çeviri: Bu paketin içinde işaretlenmemiş bir harita parçası var. Üzerinde küçük bir not var: "ACİL. Wren, bunu dükkanıma götür. Tüm parçaları bul. -FS" Grafton Rehin Dükkanına gitmelisin bu bir hazine haritası toplama görevi gibi birşey biraz dahası var spoiler olmasın gerisi sende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XANTOS-07 -- 18 Haziran 2024; 2:6:24 >
-
Anlıyorum hocam neyse çok garip gerçekten. Hiç kimsenin karşılaşmadığı tek benim yaşadığım bir hatayla karşılaşmak böylesi Türkçe yamalarda ve Oyunlarda en korktuğum şeydir işte başımıza geldi demek ki, öf ya nasıl düzeltileceği de belli değil. F76'yı Steam'den indirdiğim gibi oynuyorum öyle mod'lamak oyunu değiştirmek bir şeyler eklemek-çıkarmakla hiç işim olmaz tamamen (klavye+mouse dahil) Default olarak oynamaya bakarım tüm oyunları. Neyse artık yapacak bir şey yok, şimdilik şu Skyvalley Türkçe güncellemesini beklemek üzere ilgili görev kenarda dursun bakalım görevleri Türkçe oynamak gibisi yok.
Her zaman şu dediğiniz yamayı kuruyorum klavye+mouse kullandığım için: "Klavye/Mause veya XBOX Kontroller kullanacaklar için uygundur. [SADECE KLAVYE/MAUSE KULLANANLAR İÇİN ÖNERİLEN]". Acaba diyorum şunu denesem bir değişiklik düzelme olabilir mi merak ettim şimdi: "Klavye/Mause veya Dualshock/DualSense Kontrolcü kullanacaklar için uygundur."
-
Deneyin bişey kaybetmezsiniz ama dediğim gibi sözünüze binayen gittim v76 nın altındaki mağaraya en içeri gittim biyerde 3 4 tane asılı vardı hepsini topladım e tıklayarak teneke kutular envantere geldi isterseniz steamden bi dosya doğrulama yapın. tekrar yamayı atın bethasta bu bazen sorunlu indirmeler olabiliyor. Gif olarak aşağıya bıraktım. Bu vesile ile tuzakların isimlerinide düzelttim bir dahaki güncellemede düzelicekler.
içiniz rahat etsin diye :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XANTOS-07 -- 18 Haziran 2024; 14:22:15 > -
Çok teşekkürler eksik olmayın... Sizin mesajınız üzerine dosya doğrulatma yapıp orj. Ingilizce haliyle denedim aynı (Organ Cave) mağarada ses tuzaklarında (asılı tin-can) yine -E- tuşu çalışmadı. Kapı açmak, eşya almak/kullanmak vb her yerde -E- etkileşim çalışıyor ama çok garip. Önceki gün -E- yerine mesela -L- yapmıştım yine çalışmamıştı, bugün ise öylesine -P- yaptım nihayet etkileşim çalıştı ses tuzaklarını sizdeki gibi etkisizleştirdi. Ya oyundan benden kaynaklı birşey bu yada saçma sapan dert olacağı tuttu böyle.
Neyse umarım boşuna vaktinizi almış olmamışımdır kusura bakmayın, oyunlarda (ve F76'da) etkileşim tuşu olarak hep -E- alışkınım bakalım -P- ile değiştirdik alışmam lazım.
Artık sonraki Skyvalley DLC görev çevirileri dahil gelecek ay başında gelmesi muhtemel yeni Türkçe yama güncellemenizi beklemeye başlayalım, şimdiden elinize gözünüze sağlık kolay gelsin @Xantostr.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 18 Haziran 2024; 15:42:3 >
-
xbox gamepad ile oynarken bendede envanterdeki filtreleme tuşu çalışmıyor bilginiz dahilindemi bu durumu yaşayan varmı acaba
-
Tuşta ne yazıyor
Kısa yol tuşu falan nedir ayrıntılı bilgi verirseniz bir kontrol ederim
-
Bu ekrandaki LB tuşuna bastığımda zırhları filtreleme yapabiliyordum şuanda LB tuşuna bastığımda direkt kamp kurulumuna gidiyor ve onu açıyor
-
AYARLARDA Tuş diziliminde LB Karşılığında ne yazıyor acaba bir ekran görüntüsü atarmısınız ?
-
-
v3.8 - Uyumluluk Güncellemesi yapıldı - Hatalar giderildi.
[ 6000+ Yeni Çeviri, 1000+ Çeviri Düzeltme ]
[Skyline Valley-Güncellemesi]
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emeğinize sağlık. Oyun online tabanlı olduğu için PS5 üzerinden Türkçe oynama şansım yok galiba. Fallout 4'ü mod ekranından kurduğum modla Türkçe oynamıştım çünkü.
Steam'den alacağız mecbur.
-
F76 O şekil bir mod desteği olsa güzel olurdu :) türkçe yama konsolda çalışırdı.
-
Hocam bu bir dlc var Skyline Valley diye, o harita genişlemesi falan mı veriyor? Ana oyunu alsak yetiyor mu? Ivır zıvır kozmetiğe gerek yok.
-
Hocam oyunda DLC yok onlar kozmetik SADECE ANA OYUN alırsan tüm paketler ücretsiz gelir O DLC dediğin şeyler kozmetik ürünler.
Herşey ana oyunun içinde erişilebilir bedava SKYLİNE VALLEY de buna dahil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XANTOS-07 -- 31 Temmuz 2024; 1:56:0 > -
Oyun 6 dolara dusmus. Gecen hafta 20 dolari gozden cikarmistim Turkce yama oldugunu gorunce. İndirim bitmeden kapayim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@XANTOS-07 Teşekkürler, sayende oyunu Türkçe olarak oynayabiliyorum. Oyuna yeni başladım. Baş bölgelerde NPC ile görüştüğümüz bazı yerlerde İngilizce mevcut ileriye doğru çevirisi eklenir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okazaki -- 12 Ağustos 2024; 21:7:12 > -
Çeviri devam ediyor son 2 büyük güncelleme den sonra çok fazla çeviri eklendi ve bazı çeviriler eski haline geri dönmüş zaman buldukca çeviriyorum hemen tamamlayamıycağım kadar çok fazla malesef ama hergün biraz biraz çeviriyorum ayda 1 kes güncelleme veriyorum şuan yada oyuna update gelirse.
Oyundaki en büyük sorun konuşmalar falan karma karışık yani bir npc konuşmaları alt alta değil 10binlerce konuşma sıradan bağımsız sıralanmış üstten aşağı doğru bazen aşağıdan yukarı doğru :)) devam ediyoruz bakalım.
Ben 500 saati devirdim sanırım uzun zamandır oynamıyorum aktif olarak ama hergün 10 dk girerim :)) oynayacak zamanım yok pek ama takip eden insanlar için çevirisine devam ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XANTOS-07 -- 14 Ağustos 2024; 15:29:34 > -
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
Bizlere bu oyunu zaman bulup vakit ayırıp Türkçe'ye çevirdiğiniz için teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X