Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi bu, kıyamet sonrası bilim kurgu muhabbetinde tabiki amiral gemi fallout 3... borderlands,stalker serileri singularity metro 2033 falan hepsine saygımız sonsuz ama fo3 bambaşka.. dolayısıyla new vegas'ta da beklentilemizi en üst düzeye çıkarıyor...
  • Fallout 3 mükemmel oyundur.Yılın oyunu ödülünüde almıştır aynı zamanda.

Doğal olarak New Vegas'dan beklentilerimiz çok daha artıyor.Bir şey kalmadı çıkmasına.
  • fallout 3 pcde favori oyunlarımdan biridir süper bi oyun new vegasıda aynı şekilde sabırsızlıkla bekliyorum
  • Obsidian umarım batırmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Obsidian umarım batırmaz..

asıl batıran bethesdaydı! bildiğim kadarı ile fallout'un asıl yaratıcılarından bir eleman projeyi yürütüyordu bu sefer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jansdkaun

quote:

asıl batıran bethesdaydı! bildiğim kadarı ile fallout'un asıl yaratıcılarından bir eleman projeyi yürütüyordu bu sefer..

2010 yılındayız, günümüzün şartları değişti artık, bazı şeyler değişti.
    Bethesda kesinlikle batırmadı oyunu, fallout 2 gibi olmamış olabilir ancak gayet güzel bir oyundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jansdkaun

quote:

Bethesta'nın tek sorunu oyunun çoğu kişide sürekli CTD ve donma olmasıydı. Bethesta oyuna yeni bir tarz getirdi ve bu sayede Fallout 3 diğerlerinden dünya çapında daha başarılı oldu ve yılın oyunu ödülünü de aldı.

Obsidian'ın bazı işleri ortada, bu yüzden Talonmaster'ın dediği gayet mantıklı.

Yinede yeni SSler, trailerlar ve açıklamalar benim içimi rahatlatmaya yetti.

• En çok beklediğim oyunlardan birisi
  • fallout 3'deki atmosfer çok iyiydi bence, ki ben oyunu bitirmemiş ve modlarla oynamamış biri olarak söylüyorum. Yan görevleri yapıyordum, sonra oyunu bıraktım, ileri zamanda modlarla falan tekrar kurup oynarım diye düşünüyorum. Bu oyun da iyi olur umarım.
  • Artık çıksın çok büyük merak ile bekleyorum
  • Fallout 3'ün dünya çapında diğerlerinden daha başarılı olması daha casual olmasından kaynaklıdır. Eski Fallout'lar hardcore RPG'dir doğal olarak daha kısıtlı bir kesime hitap eder. Beğenmeyenlerde eski fallout'culardır, onlarda oyunu iyi oyun olmadğı için değil iyi fallout olmadığı için beğenmediler.
  •  Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]
    Kendimi için yaptığım(?) logo.
    Fallout trailerının sonundaki logo + siyah bir arkaplanın üzerine göz kararı ile ortalama + dumanların silinmesi.
    Yani basit bir kes yapıştır, masaüstüme koydum güzel durdu

• Güzel olmuş masa üstüme koydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erethan

Fallout 3'ün dünya çapında diğerlerinden daha başarılı olması daha casual olmasından kaynaklıdır. Eski Fallout'lar hardcore RPG'dir doğal olarak daha kısıtlı bir kesime hitap eder. Beğenmeyenlerde eski fallout'culardır, onlarda oyunu iyi oyun olmadğı için değil iyi fallout olmadığı için beğenmediler.

Benim yazdıklarıma zıt bir şey söylememişsin. Dediğim gibi Fallout 3'e yenibir oynanış tarzı getirildi. Biliyorum çünkü diğer oyunları da oynadım. Bana kalırsa son haliyle daha çekici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabor

fallout 3'deki atmosfer çok iyiydi bence, ki ben oyunu bitirmemiş ve modlarla oynamamış biri olarak söylüyorum. Yan görevleri yapıyordum, sonra oyunu bıraktım, ileri zamanda modlarla falan tekrar kurup oynarım diye düşünüyorum. Bu oyun da iyi olur umarım.

valla casual masual ama yaklaşık 1 yıl benim pc'de sürekli kurulu kalmayı başardı fallout 3. bence bathesda elinden geleni yapmış ve ortaya klasik çıkarmıştı. tamam eski fallout değil bu, hele fallout2 efsaneydi felan ama onlar geçmişte kaldı artık.

edit: şimdi obsidian alpha protocol rezaletinden dolayı tırsıtıyor beni. umarım bathesda'nın yorumuna benzer yaptıkları oyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 7 Ekim 2010; 0:57:48 >
  • Alpha Protocol hakkında birşey diyemem, oynamadım henüz ama bu elemanlar neverwinter 2 ve kotor 2'yide yaptı bence ikiside başarılı oyunlardır.
  • Robotların bulunduğu hiç bir oyunu sevmem fakat bunu merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erethan

Alpha Protocol hakkında birşey diyemem, oynamadım henüz ama bu elemanlar neverwinter 2 ve kotor 2'yide yaptı bence ikiside başarılı oyunlardır.

Haklısın güzel yapımları var(KOTOR II ve Dungeon Siege 3 gibi) ama Alpha Protocol başarısızlıktı. Yeni adamların herşeye rağmen sabıkaları var Bu yüzden bende endişeleniyordum.
  • Yuh oyuna hiç ilgi yok

Edit: Sayfa başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_01 -- 9 Ekim 2010; 18:40:46 >
  • Ne zaman cikiyor?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.