Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9
  • Cidden neden bu kadar az tepki almış şaşırtıcı. Millet oynu alınca orayı nasıl geçecem, burayı nasıl geceçem diye gelir ama =)
  • Ben bunu ilk duyurulduğundan beri ek paket sanıyordum, meğer yepisyeni bir oyunmuş ama ekran görüntülerine bakınca aynı fallout 3 diyosun o ayrı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Ben bunu ilk duyurulduğundan beri ek paket sanıyordum, meğer yepisyeni bir oyunmuş ama ekran görüntülerine bakınca aynı fallout 3 diyosun o ayrı...

Tekniksel açıdan zaten Fallout 3 ile tıpatıp aynı.Yalnız bu sefer Obsidian farkıyla oyun içinde oyun oynayacağımızı tahmin ediyorum.Şöyle Morriwind ya da en azından Oblivion kadar içerik sahibi bir oyun olsa başka bir şey istemem.

Bir de patch'le filan şu yürüyüş animasyonlarını güzelleştirseler ne güzel olur.Moonwalk yaparak ateş etmekten bıktım.
  • Enclave,Outcast olmasını isterdim açıkçası oyunda, katılmasak bile küçük iki tane karargah koysalar yan görev falan yapabilseydik..
  • 9 gün kalmış hadi bakalım.

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]
  • Eğer bu oyunu batırırsa Obliviona güvenim biter.
  • Fallout hiçbir zaman Oblivion kadar çekici olmadı gözümde (hele ki son Oblivion modlarından sonra) ama Fallout 3 her zaman kaliteli olmuştur. Bekliyorum New Vegas'ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erethan

İşte Fallout 3'ün problemi burda insanlar oyunu Oblivion ile kıyaslıyorlar, halbuki fallout ile oblivion adı yan yana anılmamalıydı. Eski falloutların tadında bir oyun yapılabilseydi Oblivionun lafı bile edilmezdi yanında.

Aynen katılmakla birlikte, bu seferki Fallout'a Black Isle/Obsidian eli değmiş olacak.. sonucun biz "Falloutçu" güruh için tatmin edici olacağından şüphem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jansdkaun -- 10 Ekim 2010; 13:52:02 >
  • Obsidian'ın Alpha Protocol faciasından sonra bu oyunda Obsidian'a güvenemez oldum. İnceleme notları en kısa zamanda gelse de daha fazla meraklanmasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jansdkaun

quote:

İşte Fallout 3'ün problemi burda insanlar oyunu Oblivion ile kıyaslıyorlar, halbuki fallout ile oblivion adı yan yana anılmamalıydı. Eski falloutların tadında bir oyun yapılabilseydi Oblivionun lafı bile edilmezdi yanında.

Aynen katılmakla birlikte, bu seferki Fallout'a Black Isle/Obsidian eli değmiş olacak.. sonucun biz "Falloutçu" güruh için tatmin edici olacağından şüphem yok

Aynen öyle, Fallout 1-2 sonrası 3'ü gördüğümüz zaman içimizdeki buruk sevinç ile Morrowind sonrası Oblivion durumu aynıydı. Herkes oynayabilsin diye yüzeyselleşen oyunları görmek üzücü tabi. Ama New Vegas'tan gayet umutluyum.

• Obsidian RP yi azaltıp daha aksiyon tabanlı bir oyun yapar mı acaba endişesi taşıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Obsidian RP yi azaltıp daha aksiyon tabanlı bir oyun yapar mı acaba endişesi taşıyorum..

Sanmıyorum, okuduğum kadarıyla V.A.T.S. sistemini geliştirmişler. Yani yarı sıra tabanlı sisteme devam :)

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: jansdkaun

quote:

Aynen öyle, Fallout 1-2 sonrası 3'ü gördüğümüz zaman içimizdeki buruk sevinç ile Morrowind sonrası Oblivion durumu aynıydı. Herkes oynayabilsin diye yüzeyselleşen oyunları görmek üzücü tabi. Ama New Vegas'tan gayet umutluyum.

New Vegas'ın Fallout 3'ten çok farkının olacağını zannetmiyorum. Geliştiren yardımcı firma Obsidian Ent. ancak oyun hala Bethesda'nın

Benim bu oyundan beklentilerim, ana görevlerin daha çok olması dolayısı ile oynayış süresinin artması(yani haritanın biraz daha büyümesi), daha serbest oynayış, daha fazla sosyal etkileşim ve en önemlisi bugların minimuma indirilerek fizik motorunun geliştirilmesi( işte bu konuda Obsidian Ent.'e pek güvenmiyorum). Sanırım beklentilerim biraz fazla

Bazı arkadaşlar konun çok ilgi görememesinden yakınmış. Haklılar ancak Fallout Türkiye'de geniş oynayıcı kitlesi olan bir oyun değil. Oyuncuların çoğu Fallout diye bir oyunun varlığını bilmiyor bilseler bile oynamamış oluyorlar. RPG türü oyunlar Türkiye'de FPS, spor, strateji oyunları ve MMO'lar kadar ilgi görmüyor.

Edit:
    Bethesda'nın sitesinde yaratıcı ekibin yazdığı oyun hakkında bilgi veren yazılar buldum. Tabi ki İnglizce yazılar. Şu an okuldan dolayı pek vaktim yok ancak haftaya oyun çıkmadan önce önemli yerleri çevirerek buraya yazmayı planlıyorum.

Link burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 10 Ekim 2010; 21:11:47 >

• 8 gün kaldı
  • Bu kadar az tepki olmasının sebebi bu seri çocuk oyuncağı değil.Fallout New Vegas ı öyle büyük bir ihtaşla beklemiyorum.Fallout 3 den daha iyi olacaktır orası kesin ama Fallout oyununu para kazanmak için ard arda çıkarılacak bir seri değil.Her ne kadar aradan 3 yıla yakın bir süre geçmiş olsada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextercan

Bu kadar az tepki olmasının sebebi bu seri çocuk oyuncağı değil.Fallout New Vegas ı öyle büyük bir ihtaşla beklemiyorum.Fallout 3 den daha iyi olacaktır orası kesin ama Fallout oyununu para kazanmak için ard arda çıkarılacak bir seri değil.Her ne kadar aradan 3 yıla yakın bir süre geçmiş olsada.

Demek istediğini anlamadım
  • Gelecek seriye artık düzgün animasyonlar bekliyoruz özellikle bizim karakterimiz koşmuyor da uçuyor gibi gidiyor atlamaları da öyle tek sinir olduğum yani bu
  • fallout 3 de herşey fazla karışıkdı dogru düzgün bi harita sistemi bile yoktu. en azından geliştirilmiş bir gui sistemi olursa çok iyi olacaktır bu arada neden bir rpg oyununda isteyen geniş dialoglar ile ilerler isteyende bir fps-tps oynar gibi devam eder oynamasına bu yüzden fallout 3 acayip hoşuma gitti..

daha düne kadar oyunun prologue kısmını oynamıştım game of the year edition elimde var ama hangi ek paket nasıl aktifleştirilir yada ek paketleri ilk kurulumdan sonra aktifleştirmeye gerek varmı onu merak ediyorum...

birde fallout 3 için mod rehberi varmı acaba oblivion için bir sürü rehber yayınlandı şu mod şu işe yarıyor diye bir çok konu açıldı ama fallout için 1 tane bile bulamadım. Her nedense her yokwww.fallout3nexus.com a çıkıyor nedense...

sitede basit degilki hemen anlaşılsın hep karman çorman isimler kullanılmış absürd olan itemler var hangi yama oyunun oynanışına ne kadar etki ediyor onu da bilmiyorum zaten bi mod manager indirdim ben işin içinden çıkamadım zaten ingilizcemde süper ötesi degil...

• quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

bu arada neden bir rpg oyununda isteyen geniş dialoglar ile ilerler isteyende bir fps-tps oynar gibi devam eder oynamasına bu yüzden fallout 3 acayip hoşuma gitti..

Fallout'u Fallout yapan temel özelliklerden biri de budur zaten. Fallout 1 için "bir mermi bile sıkmadan oyunun bitirilebildiği" söylemleri mevcut. Zamanında çok çok az silah kullanıp tamamen diyalog kurarak bitirmişliğim de vardı oyunu. Fallout 3 her ne kadar özgürlükçü ve tamamen serbest bir dünya gibi gözükse de Fallout 1-2'nin özgürlüğünün yanına yaklaşamadı. New Vegas'tan biraz daha özgür bir evren bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.