Ben F3' için mod rehberi yazmayı düşünüyorum ama tembellik işte Aslında Oblivion' la hemen hemen aynı sistemle kuruluyor modlar.
aslında oblivion rehberleri ile obliviona yama kurdum orjinal mod yoneticisinden yada söylenen şekilde mod kurmuşlugum var ama modu hangi panelden aktifleştirecegim fallout mod manager programı modu editlemek içinmi yoksa aktifleştirmek içinmi halen çözebilmiş degilim birde fallout3nexus daki hangi dosya ne için onu bilmiyorum onu bilsem bi nebze daha kolay gelir ama... bi hd texture pack bir kaç tanede görsel iyileştirme yapmak istiyorum oyunun ana işleyişini bozmaması lazım benim için sadece görsel yenilikler ve en onemlisi kullanıcı arabiriminde görevi veya etrafımdaki yaratıkları görebilecegim ufak bi harita...
araç kullanma olsa nasıl olurdu acaba
quote:
Orijinalden alıntı: infernox
Birazcık Borderlands gibi olurdu...
quote:
Fallout'u Fallout yapan temel özelliklerden biri de budur zaten. Fallout 1 için "bir mermi bile sıkmadan oyunun bitirilebildiği" söylemleri mevcut. Zamanında çok çok az silah kullanıp tamamen diyalog kurarak bitirmişliğim de vardı oyunu. Fallout 3 her ne kadar özgürlükçü ve tamamen serbest bir dünya gibi gözükse de Fallout 1-2'nin özgürlüğünün yanına yaklaşamadı. New Vegas'tan biraz daha özgür bir evren bekliyorum.
Benim de tek umudum budur yeni gelecek oyundan hocam. Fallout 3 güzel bir oyundu ama savaş sanatları dışında fazla bir seçenek yoktu. Tüm oyunu 1 Charisma ile rahatça oynamıştım.Kimsede aman tipe bak bile dememişti.
quote:
İyi olmazdı bence o dünyada tekbaşına tabanvayla gezmenin ayrı bir zevki var
Kaç gün kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: mithrandil245
Kaç gün kaldı
22 sinde çıkıyor, 9.
quote:
vertibird kullanabilseydik süper ötesi bişey olurdu bence ancak f3 le aynı oyun motoru kullanıldığı için imkansız gibi gözüküyo..
quote:
Orijinalden alıntı: Stormcaller
8 gün kaldı
Sekizden dokuza çıktı he
quote:
Orijinalden alıntı: mithrandil245
quote:
Orijinalden alıntı: Stormcaller
8 gün kaldı
Sekizden dokuza çıktı he
İlk baş manyax ın verdiği bilgiye güvenmiştim ama 23 ünde çıkacak aslında(steam)
19 unda cıkmıyormuydu
ABD için 6 gün kaldı, Avrupa için 8 gün.
Bu yıl içinde en çok beklediğim oyunlardan biri.Çıksada oynasak artık