Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Repercussion

Fallout 'deki o yalnızlık ve çaresizlik hissi çok güzeldi. New Vegas'da bu hisse birde Vegas'ın canlılığı eklenirse, ikisi bir arada harika olabilir. Yani bir yandan yalnızlık yaşarken, bir yandan da kalabalık bir şehirde gezinmek iyi olur. Önceden de dediğim gibi eğer Fallout 2'deki o inanılmaz özgürlüğü yakalarlarsa en iyi RPG oyunu bile olabilir.

fo3 zaten 08 de yılın rpg oyunu ödülünü aldı.. yapan da obsidian değil bethesdaydı.. new vegasta da bethesda imzası var dolayısıyle tekrar yılın oyunu ödülü almaması için bir sebep yok..
  • Oyun her an şey olabilir arkadaşlar...

Güzel oyun yani.. bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Ekim 2010; 18:56:13 >
  • Vay be. Zamanı gelmek üzere demek. Çarşambayada Matematik ödevi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

quote:

Fallout 'deki o yalnızlık ve çaresizlik hissi çok güzeldi. New Vegas'da bu hisse birde Vegas'ın canlılığı eklenirse, ikisi bir arada harika olabilir. Yani bir yandan yalnızlık yaşarken, bir yandan da kalabalık bir şehirde gezinmek iyi olur. Önceden de dediğim gibi eğer Fallout 2'deki o inanılmaz özgürlüğü yakalarlarsa en iyi RPG oyunu bile olabilir.

fo3 zaten 08 de yılın rpg oyunu ödülünü aldı.. yapan da obsidian değil bethesdaydı.. new vegasta da bethesda imzası var dolayısıyle tekrar yılın oyunu ödülü almaması için bir sebep yok..

Yok aslında orada genel konuştum ben tüm zamanları kastettim ama zor. Fallout 2 gibi olabileceğini sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oyun her an şey olabilir arkadaşlar...

Güzel oyun yani.. bekliyoruz.

19'undan önce ı-ıh.

Steam sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

quote:

Game of the Year(GotY) ödüllerine bakacak olursanız her dergi/site veriyor onları, bir sitenin vermesiyle "ödül aldı" denilmesi yanlış, ödülün değeri önemli
    Fo3 gayet güzel bir oyundu genede, new vegastada bethesta imzası var ama sadece dağıtım için, yapan firma o değil.

• FO 3'den çok daha farklı bir oyun çıkıcakmış gibi bir his var içimde ama hadi hayırlısı bakalım.
  • etliye sütlüye karışmadan oyunu bitirebiliomuşuz aslı varmı acaba.
  • Kaldı 1 gün hadi bakalım, umarım düzgün bir oyun olur, bizi role playing'e doyurur
  • Son Developer Diary videosuda gelmiş.http://www.youtube.com/watch?v=flwR94WaEvc&feature=sub
  • hadi ulan çık ulan.. fallout3'te vault'tan ilk çıktığımda gördüğüm manzaranın aşmışlığı ile vurmuştu beni oyun.. neredeyse burnumu monitöre dayayıp o radyoaktif atmosferi, serpintileri koklayacaktım o derece başarılı yansıtmışlardı ortamı.. şimdi obsidian o hazzın içine ederse çok pis laflar hazırlarım onlara
  • Yokmu hala neyse ozaman
  • Bekliyoruz....
  • Beklemek işkence
  • bu yeni oyunun konusu özetle nedir acaba ? fallout 3 teki gibi ıssız bir bölgede mi başlayacağız?
  • Valla bu oyunla iligili çok büyük umutlarım var ama videolardan göründüğü kadarıyla cıvıl cıvıl bir şehir bizi bekliyor.Çete savaşları falan.Oyun ya çok kötü ya da çok güzel olucak.
  • Notu kıt olan eurogamerdan bile 9/10 almış, bakmak isteyen varsa işte

Not:yazmayı unutmuşum xbox360 versiyonu bu inceledikleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 19 Ekim 2010; 12:43:06 >
  • It's also great to see an extra layer of difficulty that doesn't rely on simply making your enemies bulletproof (yes, Mass Effect, that means you) but instead forces you to play smarter, rather than harder.

hardcore mode ile daha zoru değil daha akıllıca oynamaya yönderiyormuş oyun mass effect te de gönderme yapmışlar
  • Umarım vegas atmosferi o yalnızlık hissini baltalamaz. Tek istediğim bu. Tek korktuğum nokta da bu. Diğer hiçbir konuda sıkıntı olmayacaktır, aynı kalitede olacaktır. Ama vegas atmosferinin oyunun içine etmesinden korkuyorum işte.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.