Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyn sanırım başlı başına bir oyun bir exp pack değil anladığım kadarıyla. kedin adıma salt rpg değilde aksiyonla rpg yi birleştiren bir oyun bekliyorum.
  • Oynayan var mı oyun nasıl
  • xbox bölümünde oynayan birkaç kişi var malum korsana düştüğünden....ps3 için henüz çıkmadı çıksa bile ps3 bölümünde oyuna ilgi yok denecek kadar az çünkü orası bebelerin forumuna döndü iyice..bu sebeple pc bölümüne takılıyorum sırf bu oyun için..özetle henüz oynayan yok diye biliriz..
  • 22 ekimdemi çıkacak ?

Edit: Oyuna hiç ilgi yok nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_01 -- 19 Ekim 2010; 17:37:22 >
  • Bekliyorum sabırsızlıkla ama oynamaya vizelerden sonra başlıycam bayramda oynarım artık.CE sürümünü almak istiyordum ama malesef kısmet olmayacak artık.GOTY sürümü falan çıkarsa ek paketleri ile birlikte onu alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_01

22 ekimdemi çıkacak ?

Bugün Kuzey Amerika'da çıktı oyun. Steam'de de var yanılmıyorsam. Oyun çıktıktan sonra gör sen burayı Millet işi düştüğü zaman ilgi gösteriyor. Takılacak bir yerde, gelip burada soracak...
  • tomorrow yazıyor.bugün çıkan bişey yok.scene de 1 gün sonra yani tam 1.5 günümüz var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_01

22 ekimdemi çıkacak ?

Oyun çıktımıda ilgi gösterelim

• İşte bugün Amerika çıkışını yapan, bu Cuma ise Avrupa'daki çıkışını gerçekleştirecek olan Fallout: New Vegas'ın yeni inceleme skorları;

PCGamer – 84%
    Eurogamer – 9/10
    GamePro – 4.5/5
    Hooked Gamers – 9/10
    RPGfan – 85%
    Game Informer – 8.5/10
    PlanetXbox360 – 8.8/10
    OXM UK – 9/10
    Atomic Gamer – 9/10
    Avault – 5/5
    GamesTM – 9/10
    G4 – 4/5
    CVG – 8.1/10
    IGN UK – 9/10
    Gamershell – 7/10
    Destructoid – 9/10
    Nowgamer – PS3 (8.8/10), 360 (9.3/10)
    Escapist – 4/5
  • Bugün amerikada çıktı ise heralde yarına öbür güne malum yerlere düşer değil mi ?
  • bugün amerikada çıktığı kesin ise pc versiyonu için konuşuyorum geceye doğru malum yerlere düşer.TL forumlarında yapım aşamasındaymış diye yazmışlar az önce baktım.
  • fallout 3 ün genişlemiş hali + ekstra obsidian bugları diolar oyun için dur bakam ne çıkaçak piyasaya.milleti kandırıp pazarlamaya doyamadılar.adamlar dolar basıyor valla sırf pazarlama tekniği ile.
  • Vay be Vegasda geliyor nihayet..
    Bu arada bu videoyu izleyin derim vault sisteminde değişiklikler var.

http://www.gametrailers.com/video/hack-fallout-new/706323
  • arkadaşlar lütfen yasa dışı ifadeleri kullanmayın ki oyunu hep beraber tartışalım, kimse uzaklaşmasın forumdan, paylaşım çok önemli. bunu belki forumda beşinci kez söylüyorum belki biri de ciddiye alır da ceza almaz.
  • Videolardan gördüğüm kadarıyla şu karakterin yürümesi hala düzeltilmemiş. Adam 2 adımda 1km yol alıyor hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Kartalı

Vay be Vegasda geliyor nihayet..
    Bu arada bu videoyu izleyin derim vault sisteminde değişiklikler var.

http://www.gametrailers.com/video/hack-fallout-new/706323

Sondaki veletlerin fareye yumulması çok iyidi

• Oyunun sağlam sürümü çıktı.Bilginize...

Boyut:6.24 GB
  • O veletler ne yaptı öyle ya
  • Ölüm grafikleri yine berbat. Ölen kişi jelibon gibi mi oluyor yahu? Tek isteğim karakterlerin suratlarının biraz olsun daha iyi olmasıydı onuda yapamamışlar...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.