Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vgreleases de görünen not çok düşük idi yanlış hatırlamıyorsam. umarım yanılıyorlardır.
  • Oyundan ziyade çıkacak modları bekliyorum
  • Gamespot'da user score 8.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_01 -- 19 Ekim 2010; 13:08:11 >
  • Inceleme notlari:

news.filefront.com 91/100
    g4tv.com 4/5
    hookedgamers.com 9/10
    eurogamer.net 9/10
    gamingnexus.com B/A+
    gamepro.com 4.5/5
    rpgfan.com 85/100
    giantbomb.com 4/5
    justpushstart.com 4.5/5
    planetxbox360.com 8.8/10
    feedyourconsole.com 10/10
    attackofthefanboy.com 3/5

Bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invision -- 19 Ekim 2010; 14:39:35 >
  • Nvidia sahipleri için kötü bir haber var. New Vegas steamde çıktı şu an biliyorsunuz ve oynamaya başlayan PC kullanıcıları oldu. Nvidia sahipleri GTX 295, GTX 460 gibi kartlarda inanılmaz performans problemi yaşıyorlarmış. Yeni sürücü ile düzeltilecektir büyük ihtimalle. Ama şu an durum bu.

Bu da link:www.evga.com/forums/tm.aspx?m=636866

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Ekim 2010; 14:41:03 >
  • valla sadece nvidia kullanıcılarının sorunu olacağını sanmıyorum.memory leak problemi berbat ve çözümü zor bi problem ve 1 sayfa doldurabileceğin bug mevcutmuş oyunda.metacritic deyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zombie Master

Inceleme notlari:

g4tv.com 4/5
    hookedgamers.com 9/10
    eurogamer.net 9/10
    gamingnexus.com B/A+
    gamepro.com 4.5/5
    rpgfan.com 85/100
    giantbomb.com 4/5
    justpushstart.com 4.5/5
    planetxbox360.com 8.8/10

Bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: birol666

valla sadece nvidia kullanıcılarının sorunu olacağını sanmıyorum.memory leak problemi berbat ve çözümü zor bi problem ve 1 sayfa doldurabileceğin bug mevcutmuş oyunda.metacritic deyo.

Valla yeter artık ya. Haarbi tepem atıyor artık bu işe. Ego Draconis sorunlu, ARcania Gothic 4 sorunlu, Fallout New Vegas sorunlu okuduğum yerler itibari ile. Kısacası son zamanlarda cıkan coğu RPG oyunu sorunlu. Zaten azıcık birşey cıkıyor onlardı doğru düzgün oynayamıyoruz. Ne gariptir coğu FPS veya TPS oyununda bu sorun yok. Benim bu sene oynadığım hicbir FPS, TPS veya yarış oyunu bir Gothic 4, bir Ego Draconis, bir Vendetta kadar kasmadı. Anlamıyorum neden böyle oluyor.

• stajerlere mi yaptırıyolar anlamıyorum ki bende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

valla sadece nvidia kullanıcılarının sorunu olacağını sanmıyorum.memory leak problemi berbat ve çözümü zor bi problem ve 1 sayfa doldurabileceğin bug mevcutmuş oyunda.metacritic deyo.

Valla yeter artık ya. Haarbi tepem atıyor artık bu işe. Ego Draconis sorunlu, ARcania Gothic 4 sorunlu, Fallout New Vegas sorunlu okuduğum yerler itibari ile. Kısacası son zamanlarda cıkan coğu RPG oyunu sorunlu. Zaten azıcık birşey cıkıyor onlardı doğru düzgün oynayamıyoruz. Ne gariptir coğu FPS veya TPS oyununda bu sorun yok. Benim bu sene oynadığım hicbir FPS, TPS veya yarış oyunu bir Gothic 4, bir Ego Draconis, bir Vendetta kadar kasmadı. Anlamıyorum neden böyle oluyor.

ati ekran kartlarında sorun yokmu acaba kesin bir patlak verir gene

• 260.89 WHQL surucusunu kurunca sorun duzeliyormus sanirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zombie Master

Inceleme notlari:

g4tv.com 4/5
    hookedgamers.com 9/10
    eurogamer.net 9/10
    gamingnexus.com B/A+
    gamepro.com 4.5/5
    rpgfan.com 85/100
    giantbomb.com 4/5
    justpushstart.com 4.5/5
    planetxbox360.com 8.8/10

Bekliyoruz...

bu notlar gayet tatmin edici. keyifle bekleyelim o halde.
  • daha oyunu görmeden sorunlarını görmeye başladık hadi bakalım hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

ati ekran kartlarında sorun yokmu acaba kesin bir patlak verir gene

Nvidia kadar olmasada Ati kullanıcılarınında şikayet ettiğini gördüm,crash , donma ve sonrasında quicksavelerin silinmesi gibi problemlerinde olduğu söyleniyor,ama hiç sorun yaşamayanlarda varmış umarım onlardan biri olurum

• the way it's NOT meant to be played logosu koysunlar bundan sonra :D
  • New Vegas için planlanan DLC lerden ilki Xbox a özel yapılıyormuş.Ps3 ve Pc için belli değil.Gamespot linki

Ayrıca Nvdia nın son sürücüleri çok olmasada performans artışıda sağlayabiliyormuş.
  • Ps3 alarak ne kadar yeride bir karar verdiğimi anlamış oldum. Yıllardır daha oyun çıkmadan acaba sistem kasacak mı kasmayacak mı diye "kasmaktan" gına gelmişti. Yeni bir polemik yaratmak istemem ama strateji oyunlarını bir kenara koyarsak pc oyunculuğu günden güne ölüyor. fallout new vegas da bunun son örneği gibi gözüküyor. Üstelik birkaç saat önce yabancı bir sitede okuduğum kadarıyla grafiksel gelişme anlamında da Fallout 3 den daha fazlası olmadığından bahsediliyor New Vegas için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakmel

Ps3 alarak ne kadar yeride bir karar verdiğimi anlamış oldum. Yıllardır daha oyun çıkmadan acaba sistem kasacak mı kasmayacak mı diye "kasmaktan" gına gelmişti. Yeni bir polemik yaratmak istemem ama strateji oyunlarını bir kenara koyarsak pc oyunculuğu günden güne ölüyor. fallout new vegas da bunun son örneği gibi gözüküyor. Üstelik birkaç saat önce yabancı bir sitede okuduğum kadarıyla grafiksel gelişme anlamında da Fallout 3 den daha fazlası olmadığından bahsediliyor New Vegas için...

pc oyunculuğunun öldüğünü söyleyenler o gün ps3 alanlar oluyor genelde sana katılmıyorum ama ps3 için hele bir dur arkadaşım , GT 5 çıktığında yer yerinden oynayacak. o zaman mutluluktan uçacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

quote:

Orijinalden alıntı: hakmel

Ps3 alarak ne kadar yeride bir karar verdiğimi anlamış oldum. Yıllardır daha oyun çıkmadan acaba sistem kasacak mı kasmayacak mı diye "kasmaktan" gına gelmişti. Yeni bir polemik yaratmak istemem ama strateji oyunlarını bir kenara koyarsak pc oyunculuğu günden güne ölüyor. fallout new vegas da bunun son örneği gibi gözüküyor. Üstelik birkaç saat önce yabancı bir sitede okuduğum kadarıyla grafiksel gelişme anlamında da Fallout 3 den daha fazlası olmadığından bahsediliyor New Vegas için...

pc oyunculuğunun öldüğünü söyleyenler o gün ps3 alanlar oluyor genelde sana katılmıyorum ama ps3 için hele bir dur arkadaşım , GT 5 çıktığında yer yerinden oynayacak. o zaman mutluluktan uçacaksın.

valla 3 ay oldu ps3 alalı öncelikle onu belirteyim dediğim gibi amacım pc ps3 polemiği değil ama daha elinize almadığınız bir oyunun sisteminizde çalışmayacağını çalışsa bile sürüneceğini bilmek oyun zevkinin içine ediyor...etmiyor diyorsanız ayrı mesele tabi. fallout 3 ü geforce 9500M ekran kartlı asus m51 notebook da oynamıştım. aradan da 2 yıl bile geçmedi..demek istediğimi umarım anlamışınızdır..saygılar.

• Konsol-pc tartışmasını filan hafiften ateşlendirmeyi bırakın da oyunun notlarına bakın.

strategyinformer.com 8.5 / 10 8.5
    incgamers.com 9.1 / 10 9.1
    computerandvideogames.com 8.1 / 10 8.1
    xbox-360.nowgamer.com 9.3 / 10 9.3
    fronttowardsgamer.com 9 / 10 9.0
    oxm.co.uk 9 / 10 9.0
    xbox360.ign.com 9 / 10 9.0
    news.filefront.com 91 / 100 9.1
    g4tv.com 4 / 5 8.0
    hookedgamers.com 9 / 10 9.0
    gamingnexus.com B / A+ 8.0
    gamepro.com 4.5 / 5 9.0
    rpgfan.com 85 / 100 8.5
    giantbomb.com 4 / 5 8.0
    justpushstart.com 4.5 / 5 9.0
    planetxbox360.com 8.8 / 10 8.8
    feedyourconsole.com 10 / 10 10.0

Çoğu siteden RPG fanları oyunun bu sefer olduğunu söylüyor.Bir çıksa da oynasak ya.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.