Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakmel

Ps3 alarak ne kadar yeride bir karar verdiğimi anlamış oldum. Yıllardır daha oyun çıkmadan acaba sistem kasacak mı kasmayacak mı diye "kasmaktan" gına gelmişti. Yeni bir polemik yaratmak istemem ama strateji oyunlarını bir kenara koyarsak pc oyunculuğu günden güne ölüyor. fallout new vegas da bunun son örneği gibi gözüküyor. Üstelik birkaç saat önce yabancı bir sitede okuduğum kadarıyla grafiksel gelişme anlamında da Fallout 3 den daha fazlası olmadığından bahsediliyor New Vegas için...

evet firmaların oyunları doğru dürüst optimizasyon ve test sürecinden geçirmeden aceleyle piyasaya sürmeleri yüzünden çoğu oyuncunun keyfi zaman zaman (son zamanlarda biraz daha sık) kaçıyor. oyun firmaları da korsan olayının konsol platformunda daha zor olmasından dolayı ve benim asla anlayamayacağım birtakım başka nedenlerden ötürü (tamamen duygusal :) ) konsollara yöneliyor fakat bu asla pc oyunculuğunun öldüğü anlamına gelmez buna katılmıyorum. özellikle elinde gamepad fps ya da rpg oynamaya çalışan arkadaşların hallerine bakınca ve action oyunlarının artık sürekli kendilerini tekrarlayıp öğğk dedirtmeye başladığını gördükçe bu yargımda ne kadar haklı olduğumu anlıyorum. elindeki ps3, bir sonraki nesil oyunları doğru dürüst oynatamamaya başladığında ve sen ps4 için para ayırmak için uğraşmaya başladığında bu günkü mutlu hallerini ve benim bu sözlerimi hatırlarsın.

Asıl konumuza gelince;
    New Vegas bu kadar yüksek notlar aldığına göre nasıl oluyor da fallout'un genişleme paketinden hallice diyorlar baya çelişkili yorumlar var?

• Z ile başlayan bir siteye düştü arkadaşlarr

eqwe
    qw
    wetrqrqwerqeywrurtgufgjgfhjtdghae Ç.IKTI
    quote:

DSDjwegrhwerthqrfksgpsdfsdfowektwjdfscşçfsdşfdlsf<ilwsdğsağjdpsafduğqwyrqrfğudsfijdhlvcxlv xzcnifüdsaonfdasunfd psf ısdı fsadf hqwu fqt hwry gjsf s asafhggf hjgh kgh k twe rqwe

• yuh notlara bak
  • aşsafadjglkhjdh

allam sana geliyorum yarın oynucam nasıl sabretcem yarına kadar lan bu sene öss var bıkakırım çalışmayı oyun bitene kadar :d
  • F3 de bug yuvasıydı (halâ öyle). Obsidian aynı oyun motorunu daha da kötü hale getiremez herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Wanderer

quote:

Orijinalden alıntı: hakmel

Ps3 alarak ne kadar yeride bir karar verdiğimi anlamış oldum. Yıllardır daha oyun çıkmadan acaba sistem kasacak mı kasmayacak mı diye "kasmaktan" gına gelmişti. Yeni bir polemik yaratmak istemem ama strateji oyunlarını bir kenara koyarsak pc oyunculuğu günden güne ölüyor. fallout new vegas da bunun son örneği gibi gözüküyor. Üstelik birkaç saat önce yabancı bir sitede okuduğum kadarıyla grafiksel gelişme anlamında da Fallout 3 den daha fazlası olmadığından bahsediliyor New Vegas için...

evet firmaların oyunları doğru dürüst optimizasyon ve test sürecinden geçirmeden aceleyle piyasaya sürmeleri yüzünden çoğu oyuncunun keyfi zaman zaman (son zamanlarda biraz daha sık) kaçıyor. oyun firmaları da korsan olayının konsol platformunda daha zor olmasından dolayı ve benim asla anlayamayacağım birtakım başka nedenlerden ötürü (tamamen duygusal :) ) konsollara yöneliyor fakat bu asla pc oyunculuğunun öldüğü anlamına gelmez buna katılmıyorum. özellikle elinde gamepad fps ya da rpg oynamaya çalışan arkadaşların hallerine bakınca ve action oyunlarının artık sürekli kendilerini tekrarlayıp öğğk dedirtmeye başladığını gördükçe bu yargımda ne kadar haklı olduğumu anlıyorum. elindeki ps3, bir sonraki nesil oyunları doğru dürüst oynatamamaya başladığında ve sen ps4 için para ayırmak için uğraşmaya başladığında bu günkü mutlu hallerini ve benim bu sözlerimi hatırlarsın.

Asıl konumuza gelince;
    New Vegas bu kadar yüksek notlar aldığına göre nasıl oluyor da fallout'un genişleme paketinden hallice diyorlar baya çelişkili yorumlar var?

hocam bunu tartışmanın bir alemi yok keza bu konu saatlerce tartışıla bilir..ayrıca yılların pc oyuncusuyum, bana bir şey ispat etmenize de gerek yok.

beklenti fazla ama ps3 e çıktığı gün alacağım ilk oyun bu olacak. fallout 3 kadar bile olsa bana yeter açıkçası..

• anammmmm!!!!! sonunda ya vizelere çalıştırmayacak
  • yarın oynarım dedim ama bu hızla 48 saatte inecek :d
  • Bu kadar belli etmeyin beyler oyunun çıktığını. bi gittim geldim 2 sayfa atlamış konu

Neyse sabaha gireyim bakayım şu oyuna. Şansıma hep bütün günüm boş olunca çıkıyor oyunlar. Yerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Ekim 2010; 21:40:52 >
  • Oyunu malum yerde görünce pek bi sevindim ama çok yavaş reyizzzs ağzım sulanıyor ımppssshhhg ımpssshhhhh NEW VEGAS BEKLE BENİ

Beyler seed şuan tavan yaptı 100 le çekiyor siz abandınız değil mi buradan Allah aşkına uploadı bire sabitlemeyin de indirelim hep beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 19 Ekim 2010; 21:44:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

aşsafadjglkhjdh

allam sana geliyorum yarın oynucam nasıl sabretcem yarına kadar lan bu sene öss var bıkakırım çalışmayı oyun bitene kadar :d

ooooooo aynı durumdayız kardeş Birde arkadaşlar tamam ama belli etmeyin yazık olacak konuya.
  • Kul stori bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 19 Ekim 2010; 21:55:00 >
  • Beyler açın oyun için grup paylaşalım yaşadıklarımızı HURRAAAA Ben açardım ama şuan hayatla bağlantımı kesiyorum beyler oyun inene kadar HURRAAA
    @Msn eklemeye çalışan vatandaş : Profildeki benim msn değil 2 kişi kullanıyoruz hesabı pm atarsan gönderirim msn i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 19 Ekim 2010; 22:06:36 >
  • Hadi gençler ben oyuna dalıyorum size iyi beklemeler.

• yuh ya
  • Abanın beyler oyun düşmüş :D İlk indiren oyundan resimler koyarsa iyi olur.
  • Hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Hadi gençler ben oyuna dalıyorum size iyi beklemeler.

Off bu ayıp ama yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Hadi gençler ben oyuna dalıyorum size iyi beklemeler.

OHANZAAAA
    Abi allah aşkına oyun nasıl olmuş yaz biraz yaaaa

• ya borderlands'ın yeni bir ek paketi çıkmış... new vegas şöyle tam yaygınlaşana kadar denenebilir... tabii borderlands'ı silmeyenler için
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.