Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hikaye bakımından karşılaştırma kişiden kişiye değişir. new vegas'ta ebesine atlanmış bir kurye elemanı olarak başlıyoruz, kim ne yaptı bize derken hikaye gelişiyor. fallout 3'te ise vault'tan çekip giden bubamızı aramak için wasteland'e adımımızı atıyoruz.

dediğim gibi herkese göre farklılık gösterir ama ben f3'teki hikayeyi daha çok beğenmiştim, daha gizemli gelmişti ve görevleri daha ilginçti (sanal simülasyona girdiğimiz görev bana oblivion'daki resim tablosuna girdiğimiz quest'i hatırlattı ki çok güzeldi)
    new vegas biraz daha iyi bir rpg genel konuşursak ama f3 de asla kötü bir oyun değil. ben şahsen steam'den aldım geçenlerde, yakında modlarla tekrar başlamayı düşünüyorum...

ha bir de new vegas'ın dlc'leri daha güzeldir, kalitedir..

sen fallout 3 ile başla, zaten vault'tan ilk çıkışından itibaren oyun bir şekilde seni büyüleyip etkisi altına alacaktır. ardına new vegas'ı her halükarda dayarsın hiç merak etme. diğer oyunlara göndermeler yok denecek kadar az, var da oyunun lore düzeyinde olan şeyler olduğu için var, zorunlu bir bağlantı yok yani..

f3 ile başla pişman olmazsın

• çok sagolun arkadaşlar. dedigin gibi en iyisi 3 ten başlamak. modlardan bahsetmişsin hd texture pack var mı acaba fallout 3 ün. google baktım ama çıkan siteler reklam siteleri gibi geldi. fallout new vegas ın tr yaması varmıs arkadaşında dedigi gibi 3 ün yokmus ama bi hd mod varsa 3 ten başlamak en iyisi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcanic78

çok sagolun arkadaşlar. dedigin gibi en iyisi 3 ten başlamak. modlardan bahsetmişsin hd texture pack var mı acaba fallout 3 ün. google baktım ama çıkan siteler reklam siteleri gibi geldi. fallout new vegas ın tr yaması varmıs arkadaşında dedigi gibi 3 ün yokmus ama bi hd mod varsa 3 ten başlamak en iyisi gibi

http://fallout3.nexusmods.com/mods/12056/?

bu mod gayet iyi gibi. ben hiç fallout 3 modlamadığım için bilmiyorum ama nexus'ta most endorsed olanlardan texture pack olarak en üstlerde bu var bu demektir ki beğenilmiş.

http://fallout3.nexusmods.com/mods/12132/?

bunda da giydiğimiz zırhlar felan elden geçirilmiş texture olarak.. gayet iyi duruyor..

son olarak da ışıklandırma modu varhttp://fallout3.nexusmods.com/mods/9250//?

üzerine de performanslı çalışan enb'leri eklersen tadından yenmez. çevre seslerini daha immersive hale getiren modlar da bulunabilir ki onlar da iyi olur.

vereceğim linkte 3. postu kontrol et eleman iyi modlar tavsiye etmiş.. tonlarca mod var zamanla şekillendirirsin istediğin deneyimi..http://forums.nexusmods.com/index.php?/topic/928901-fallout-3-graphical-beauty/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 7 Eylül 2013; 21:42:47 >

• çok sagolun en kısa zamanda deneyecegim rpgler uzun sürdügünden bu fallout oyunları beni bayagı bi idare eder gibi :) tekrar teşekkürler
  • ultimate edition olarak aldım steamden. türkçe yama da problem yok değil mi
  • Steam'dan ultimate edition aldım bende fakat sürekli "çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum. Türkçe yama'yı kurunca da aynı sorun vardı,yamayı kaldırdıktan sonra da aynı sorun devam ediyor. Yardımcı olacak var mı?
  • Keşke oyunu daha önceden oynasaydım, bugün başladım gerçekten harika bir oyun.
  • @Ray Donovan

Ben oynuyorum aldığımdan beri, bir sıkıntı yok.

@AngelDust!

O oyunu oynarken arada bende de yapıyor, dosya doğrula, sonra yamayı kurmadan bir gir. Sonra yamayı kur devam et.
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Aynı dosyayı eksik buluyor sürekli, her dosya doğrulama yaptığımda 1 tane dosya indiriyor. Oyunu silip tekrar yükledim ve halen sorun devam etmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

Aynı dosyayı eksik buluyor sürekli, her dosya doğrulama yaptığımda 1 tane dosya indiriyor. Oyunu silip tekrar yükledim ve halen sorun devam etmekte.

Bir yerden sonra hepsini tamamlaması lazım. Acaba sistem yanlış yere falan mı atıyor indirdiği dosyayı? Ama öyle bir şey de olmaz çünkü kendi içine kuruyor oyunu. Oyunu belki kendin yer göstermeden steamin istediği yere kurmasına izin ver eğer öyle yapmadıysan, onun dışında aklıma gelen bir hareket yok.
    Sorunu çözdüm

Lenovo laptoplarda "one key theatre" diye bir program var, garip bir şekilde oyunun çalışmayı sonlandırmasına bu program neden oluyormuş. Görev yöneticisinden onu durdurup oyuna öyle girince sorun kalmadı
  • quote:

Sorunu çözdüm

Lenovo laptoplarda "one key theatre" diye bir program var, garip bir şekilde oyunun çalışmayı sonlandırmasına bu program neden oluyormuş. Görev yöneticisinden onu durdurup oyuna öyle girince sorun kalmadı

Beni niye yoruyorsun oğlum o zaman

Sevindi, ben de oyun bitmesin diye uzatabildiğim kadar uzatmaya çalışıyorum. Yoksa son yere geldim yani

• fallout new wegas alıcam satanlar irtibata geçebilir
    Sizin dediklerinizi de yapmıştım yani boşuna uğraşmadınız

Bende başladım işte, bir tane robot var onu tamir edeceğim
  • quote:

Sizin dediklerinizi de yapmıştım yani boşuna uğraşmadınız

Bende başladım işte, bir tane robot var onu tamir edeceğim

primm'deki ed mi? oysa kesinkes yanina al onu, cok iyi yardimci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evet primm şehrinde ki, eksik olan malzemeleri toplayıp tamir etmeyi deneyeceğim
  • quote:

Evet primm şehrinde ki, eksik olan malzemeleri toplayıp tamir etmeyi deneyeceğim

ben ilk once tek basima haritayi kesfe cikip belirli bir tamir kasana ve su kadar head shot at tarzi gorevleri yapmadan once gelmemistim geri tamire. oylesini tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arakadaşlar bu senaryo ek paketlerini oyun bitince yapabilir miyim yoksa şimdi yapayım mı?

Kendi kendime cevap: Oyun bitince bitiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 6 Kasım 2013; 21:16:13 >
  • goty olmayan new vegas için şöyle birkaç iyi modu topluca içeren bir modpack mevcut mu acaba ? goty olmayan fallout3 için de olabilir .
  • RPG öldü gibi birşey,artık ilgi azaldı ne yazıkki
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.