Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafadark

quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

quote:

Orijinalden alıntı: MDV

geçerli

Dostum yamada ı,ğ gibi karakterler gözükmüyor bu sorunu nasıl aşabilirim?

Yamanın açıklamasında yazıyor dikkatli okursanız,Ek paketleri yüklü olmayanlar yamayı kurduktan sonra şu dosyayı indirip oyunun kurulu olduğu yere atsınlar diye...

Onunla ilgili bir sorun değil Ultimate Edition aldım bütün ek paketler yüklü sorunu başka bir şekilde çözdüm ben.Yamanın 1.0 versiyonunu indiririseniz sorun kalmıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

Arkadaşlar oyunda daha hızlı koşmanın yolu yokmu?Adam normal koşuyor ben kontrollerden koşmayı L shift yapıyorum ancak yürümeye başlıyor.Diğer türlüde çok yavaş koşuyor yahu yokmu başka yolu?

Evet, aylar sonra oyunu oynayan biri olarak bana da yavas gelmisti, ilk oynadigimda o kadar yavas gelmemisti, isin ilginci.

Hizli kosmak icin bir suru ozellik iceren ve her ozelligi kapatilip acilabilen nevada mode var. Hizli kosma ozelligi de var, gayet hos. AP harciyor kostukca.

Modu indiriyorum teşekkür ederim.

• 10 numara bi haber :)
  • Oyuna yeni müzikler nasıl ekliyoruz,var olan modları demiyorum biz nasıl kendimiz liste oluşturup ekleyebiliriz?
  • menuye gir optionsdan audio ya da sound gibi bir şey vardır ona gir. radyo sesi music sesini kıs efektler konusmalrı ac sonra alt tab yap winamptan istedigini aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

menuye gir optionsdan audio ya da sound gibi bir şey vardır ona gir. radyo sesi music sesini kıs efektler konusmalrı ac sonra alt tab yap winamptan istedigini aç

Sonra da bu nasıl benim aklıma gelmedi diye üzül.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yeni basliyorum oyuna. Var mi tavsiyeniz? pek icli disli degilim rpg ile ama hikayesi saglam oyunlari severim (onceki falloutlardan biri biraz oynadim ama hic begenmedim tarzini, 3 icin de turkce yamayi bekliyorum.)

Edit: Arkadaşlar caravan oyununu türkçe de okusam bir türlü çözemedim. Hiç oynamam gerekecek mi o oyunu?

Edit 2: oyun icindeki big iron sarkisi cok hosuma gitti, calisir calip soylerim ben bu sarkiyi:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 13 Ağustos 2013; 15:12:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Arkadaslar yeni basliyorum oyuna. Var mi tavsiyeniz? pek icli disli degilim rpg ile ama hikayesi saglam oyunlari severim (onceki falloutlardan biri biraz oynadim ama hic begenmedim tarzini, 3 icin de turkce yamayi bekliyorum.)

Edit: Arkadaşlar caravan oyununu türkçe de okusam bir türlü çözemedim. Hiç oynamam gerekecek mi o oyunu?

Edit 2: oyun icindeki big iron sarkisi cok hosuma gitti, calisir calip soylerim ben bu sarkiyi:D

Valla her şeye eşit vermek yerine orantılı şekilde vereceksin Skilleri...
    Ve oyunun başlarında pek saldıran taraf olmamanı öneriyorum.Yaratıkları öldürmenin en iyi yollarından birisi mermi harcamak yerine satır,kılıç vs kullanmak çok işe yarıyor.
  • türkçe yama oyunun ayarlarını sapıttırıyor azıcık.
    yama yüklediğimde anti aliasing her girdiğimde sıfırlanmış oluyor.
    öldürme kamerası ve oyun zorluğu da default neyse ona dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafadark

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Arkadaslar yeni basliyorum oyuna. Var mi tavsiyeniz? pek icli disli degilim rpg ile ama hikayesi saglam oyunlari severim (onceki falloutlardan biri biraz oynadim ama hic begenmedim tarzini, 3 icin de turkce yamayi bekliyorum.)

Valla her şeye eşit vermek yerine orantılı şekilde vereceksin Skilleri...
    Ve oyunun başlarında pek saldıran taraf olmamanı öneriyorum.Yaratıkları öldürmenin en iyi yollarından birisi mermi harcamak yerine satır,kılıç vs kullanmak çok işe yarıyor.

şimdi baktım 31 saat olmuş, keşke başta bir iki yanlış perk vermeden önce belirtseydin

• Valla ben oyuna ilk başladığımda hiç sevmemiştim ama sonra sevmeye başladım şimdi ncr için çalışıyorum bide NCR Korucu Savaş Zırhı var üstümde bir kez bile bir adama merhamet gösterdiğim hatta serbest bölgede bi adam gelip bana bütün kapişlerini ver dedi sonra sen olduğunu bilmiyordum özür dilerim dedi bende anti materyal tüfeği çıkarttım vats la kafaya güm!! birde bende kadın avcısı diye bi perk var çok güzel valla bütün kadınlara sarkıyo bizim adam.
  • Bu oyunun hastasıyım ben.3 kere bitirdim.Spoiler olmasın diye gizli söyleyim.1 kez zenginle 1 kez batılı kovboylarla 1 kez de doğu medeniyeti ile bitirdim ve hepside çok güzeldi.Size sormak istediğim çok gizli görevler varmı?Benim hatırladığım çok var meraklı olanlar sorabilir.Tüm haritayı açmıştım.İlk bitirişimde 100saati devirmiştim

• Benny ile konuşmaya Vegas'a gidiyordum yolda Vault 11 isimli bir yer keşfettim. Ne gereksiz bir yermiş orası arkadaş vault halkına ne olduğunu öğreneceğim diye yarım saatim boşa gitti
  • quote:

Benny ile konuşmaya Vegas'a gidiyordum yolda Vault 11 isimli bir yer keşfettim. Ne gereksiz bir yermiş orası arkadaş vault halkına ne olduğunu öğreneceğim diye yarım saatim boşa gitti

bende mademki keşfettim girmemek olmaz dedim.O nasıl bi yerdir arkadaş ışığa yürüdük.Çok iyi kurgulamışlar helal olsun
  • quote:

Benny ile konuşmaya Vegas'a gidiyordum yolda Vault 11 isimli bir yer keşfettim. Ne gereksiz bir yermiş orası arkadaş vault halkına ne olduğunu öğreneceğim diye yarım saatim boşa gitti

bende olayi cozdum , hala birsey olacak diye bekliyorum robotlardan sonra. hani birisi kurtulacak; biz bilgisayarla tekrar konusacagiz "yapma, etme" diyecegimiz yerler bekliyordum. hatta secim vs hikayesini ilk duyunca "adamlar acaba anarsist komunist mi olacaklar" diye dusundum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 1 Eylül 2013; 21:44:04 >

• Seviye 4 oldum Primm'i kurtarıp robotu şerif yaptıktan sonra yamyam perkini açtım.Artık hiç aç kalmıyorum.Tabii yakalanırsam birine dışlarlar beni :)
    Bu arada karma kaybedince ne oluyor ?
    Ve garip bir lazer silahı buldum oyundaki ender silahlardan biri galiba,bir tane ölmeyen bir yaratıkla karşılaştım.Zombiydi galiba boss olduğu kesindi çok hızlıydı ve 3-4 vuruşta beni yere seriyordu sonra llahtan kaydım vardı geriden başlayıp oraya ayak basmadım :)

Bir de şerefsizin biriyle karşılaştım.Kız arkadaşını kurtarma görevi verdi bana gittim temizledim orayı kızı bulamadım mrmileri vs ekipmanları aldım bir de baktım seni öldüreceğim dedi 2 atışta parçık pınçık ettim puştu :)
  • Arkadaşlar Victor denen robot nereye gitsem karşıma çıkıyor. Prim, Novac derken ve yine Vegas yolunda karşıma çıkması bardağı taşıran son damla oldu. Bende ileride kesin başıma bir iş açacak diye düşünerek vurdum öldürdüm Victor'u Şimdi ileride Victor'la hikaye nasıl şekilleniyor onu merak ediyorum. Hani iyi yoksa kötümü yapmışım onu öldürerek bir aydınlatırsanız sevinirim
  • quote:

Arkadaşlar Victor denen robot nereye gitsem karşıma çıkıyor. Prim, Novac derken ve yine Vegas yolunda karşıma çıkması bardağı taşıran son damla oldu. Bende ileride kesin başıma bir iş açacak diye düşünerek vurdum öldürdüm Victor'u Şimdi ileride Victor'la hikaye nasıl şekilleniyor onu merak ediyorum. Hani iyi yoksa kötümü yapmışım onu öldürerek bir aydınlatırsanız sevinirim

Sorun yok devam et onun son görevi seni Vegas ta görmekti.Sende son görevini yaptı diye öldürmüşsün

• Seviye 5 oldum şu nurışık cemaatine yardım ettim.Roketleri için bir yakıt bulduktan sonra bakalım nereye gidecekler :)
  • tek tük rpg oynamış biri olarak hikayesi güzel olan rpgleri çok beğeniyorum(skyrim deus ex gibi) fallout serisini hiç oynamadım yeni bir konu açmak yerine oynayan arkadaşlara burdan sorıyım dedim fallout veya new vegas hangisi hikaye bakımından daha iyi. direk 3 yada new vegas oynasam konuyu anlamakta zorlanır mıyım diger oyunlara göndermeler baglantılar çok mu acaba. kısa bir açıklama yaparsanız memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcanic78

tek tük rpg oynamış biri olarak hikayesi güzel olan rpgleri çok beğeniyorum(skyrim deus ex gibi) fallout serisini hiç oynamadım yeni bir konu açmak yerine oynayan arkadaşlara burdan sorıyım dedim fallout veya new vegas hangisi hikaye bakımından daha iyi. direk 3 yada new vegas oynasam konuyu anlamakta zorlanır mıyım diger oyunlara göndermeler baglantılar çok mu acaba. kısa bir açıklama yaparsanız memnun olurum

New Vegas süper,türkçe yamayla daha bir güzelleşiyor.
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.