Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öldürenler ümidi kesenler 2014 2015 e buralar hep dolacak .
  • ultimate edition satanlar varsa benimle irtibata geçsinler
  • Dead money dlcsi mükemmeldir gençler. Ultimate aldıysanız 25 lvlden sonra gidin türkçe yamasıda var. Perklerden kaşif perkini açmayı unutmayın haritada 100e yakın yada daha fazla yer var gitmezseniz üzülürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

Dead money dlcsi mükemmeldir gençler. Ultimate aldıysanız 25 lvlden sonra gidin türkçe yamasıda var. Perklerden kaşif perkini açmayı unutmayın haritada 100e yakın yada daha fazla yer var gitmezseniz üzülürsünüz.

Tam da yeni baslamistim dead money'e. Dead money icin de kasif perki gerekir mi, harita otekine nispeten zaten ufak gibi geldi. (onda kasif perkini acmayacagim cunku yol ustundeyken kesfetmeyi daha cok seviyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

Dead money dlcsi mükemmeldir gençler. Ultimate aldıysanız 25 lvlden sonra gidin türkçe yamasıda var. Perklerden kaşif perkini açmayı unutmayın haritada 100e yakın yada daha fazla yer var gitmezseniz üzülürsünüz.

Tam da yeni baslamistim dead money'e. Dead money icin de kasif perki gerekir mi, harita otekine nispeten zaten ufak gibi geldi. (onda kasif perkini acmayacagim cunku yol ustundeyken kesfetmeyi daha cok seviyorum)

dead money ufak zaten mojave çölünde son aşamalara gelince açmanı öneririm oyun bitmeden bir gezersin. Sırf sonra haritasını görünce baştan oyunu oynadım :D

• Zaten en son bolumdeyim, sirf oyun uzasin diye takiliyorum

• Takip.

• Silah Simsarlarına gizlice girmek için Sinsilik mi vermeliyim? Yoksa gizli yolu varda ben mi bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WingsOfDeath -- 11 Kasım 2013; 1:06:15 >

• Bizden böyle birşey çıkması nekadar sevindirici...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Bizden böyle birşey çıkması nekadar sevindirici...

Süper olmuş yaa

• Bu basitlik sizi sevindirdi demek
  • baya oynamıştım bi ara fakat oyunu bitirmeden bir yerde takılıp silmiştim, bu günlerde içime bi istek geldi bidaha yükleyip bitirmek istiyorum, tavsiye edebiliceğiniz iyi modlar varmıdır, grafik vs
  • Beyler sizce kimi seçmek gerek ben bu bay house da güvenmiyorum adam çok hırslı en iyisi hangisi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler sizce kimi seçmek gerek ben bu bay house da güvenmiyorum adam çok hırslı en iyisi hangisi olur

sec kendini (yes man) gitsin madem. bir de bu yastan sonra milletten emir mi alacaksin

• quote:

quote:

Beyler sizce kimi seçmek gerek ben bu bay house da güvenmiyorum adam çok hırslı en iyisi hangisi olur

sec kendini (yes man) gitsin madem. bir de bu yastan sonra milletten emir mi alacaksin

Kendimizi seçebildiğimizi bilmiyordum. ben yesman benny nin adamı diye uzak durdum ondan.
  • quote:

quote:

quote:

Kendimizi seçebildiğimizi bilmiyordum. ben yesman benny nin adamı diye uzak durdum ondan.

ben de yes man bizi kekleyip basa gececek diye ama suphelendim bu oyunda bize ozgurluk taninmistir diye, arastirinca buldum, oyle yaptim ben de.

• Sağ ol hocam o zaman kendimi seçerim çünkü her grubun kendi çıkarları var.
  • quote:

Sağ ol hocam o zaman kendimi seçerim çünkü her grubun kendi çıkarları var.

aslinda klasik memur kafasi devlet olmazsa insanlar mundar olur diyerek ncr'i destekleyecektim ama sonra dusundum madem bu kadar harika bir sey ben niye devlet olmuyorum

• arkadaşlar şu başkan görevini yapan hatırlayan varsa yardım edebilir mi çavuşa gittiğimde sadece güle güle seçeneği çıkıyor önceden yapmam gerkeen bir hazırlık gerekli mi ? türkçe+ korsan sürüm kullanıyorum bundan kaynaklanmış olabilir mi ?(orjinal almak için kış indirimini bekliyorum)

ayrıca şu zehirler ne işe yarıyor bi türlü çözemedim kullanan varsa anlatabilir mi
  • quote:

quote:

Sağ ol hocam o zaman kendimi seçerim çünkü her grubun kendi çıkarları var.

aslinda klasik memur kafasi devlet olmazsa insanlar mundar olur diyerek ncr'i destekleyecektim ama sonra dusundum madem bu kadar harika bir sey ben niye devlet olmuyorum

Bende yes man nı seçerim artık.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.