Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fan yapımı tamamen seslendirilmiş "DLC" tadında yeni bir paket çıktı..

İsmi "Project Brazil"

Burdan ulaşabilirsiniz.

http://www.nexusmods.com/newvegas/mods/45138/?

Ayrıca bu sayfada yayınladığım diğer modlarla birlikte oynayın yada modsuz oynayın farketmez (Listeyi aynı konudaki mesajımda bulabilirsiniz)

İyi eğlenceler.
  • Oyunda saçma sapan takılmalar fps düşmeleri var zaten yürürken felan tekliyor rezalet gerçekten bir sürü update kurdum fayda etmedi 60 fps de giderken bir yerde laga giriyor sanki oyun 40 lara düşüyor mesela ilk bölümde kertenkele vurmaya gittiğimiz yerde yamuluyor oyun tam bir hayal kırıklığı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Oyunda saçma sapan takılmalar fps düşmeleri var zaten yürürken felan tekliyor rezalet gerçekten bir sürü update kurdum fayda etmedi 60 fps de giderken bir yerde laga giriyor sanki oyun 40 lara düşüyor mesela ilk bölümde kertenkele vurmaya gittiğimiz yerde yamuluyor oyun tam bir hayal kırıklığı .

Dediklerinizin hiç biri oyunun son güncellenmiş halinde meydana gelmiyor he geliyorsa o zaman sizde bir sorun olabilir.
  • Ben hiç mod yüklemedim ya, bi kaybım olmuş mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Oyunda saçma sapan takılmalar fps düşmeleri var zaten yürürken felan tekliyor rezalet gerçekten bir sürü update kurdum fayda etmedi 60 fps de giderken bir yerde laga giriyor sanki oyun 40 lara düşüyor mesela ilk bölümde kertenkele vurmaya gittiğimiz yerde yamuluyor oyun tam bir hayal kırıklığı .

Dediklerinizin hiç biri oyunun son güncellenmiş halinde meydana gelmiyor he geliyorsa o zaman sizde bir sorun olabilir.

Kabak gibi de meydana geliyor sorun bende felan değil steam forumlarına bir bakın isterseniz fallout 3 de çıkmayan sorunlar bu oyunda çıkıyor ayrıca sorun sistemdenmi kaynaklanıyor yoksa oyundanmı bunu anlıyacak kadar uzun zamandırda bu işlerle uğraşıyorum ...

Siz sistem yetmiyordur demeden önce onuda yazıyım :)

AMD FX 8320 4 GHZ
    ASUS m5a99 fx pro r:2
    8 gb 1866 mhz ram corsair
    Asus gtx 660 o.c 2 gb
    750 w corsair txm psu bu sistem + 2. bir intel pc ye kurdum aynı sorunları yaşadım en son güncellemeyi de kurdum oyunu low detaya almak da fayda etmiyor kronik düşüş yaşanan noktalar var ...

• anlık oluyorsa bu kadar büyütmeye gerek yok ha diyorsan ki özel bir yere özgü girdm mi sonunu getiremiyorum büyük ihtimalle yazılım uyuşmazlığı bir şey vardır kesin oynadığımda şayet bundan 10 kat daha dandik bi sistemdi ve hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım. Ayrıca Ultimate Edition(son güncelleme bütün dlcler içinde olan versiyon) oynadım seninki de öylemidir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

anlık oluyorsa bu kadar büyütmeye gerek yok ha diyorsan ki özel bir yere özgü girdm mi sonunu getiremiyorum büyük ihtimalle yazılım uyuşmazlığı bir şey vardır kesin oynadığımda şayet bundan 10 kat daha dandik bi sistemdi ve hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım. Ayrıca Ultimate Edition(son güncelleme bütün dlcler içinde olan versiyon) oynadım seninki de öylemidir acaba?

Hepsini denedim hocam hatta nette bir d3d9 dll dosyası buldum bazıları bununla çözmüş durumu bende yine olmadı oldukça iyi fps değerleri alırken mesela haritaların belirli noktalarında fps 40 a düşüyor ve oyunda takılmalar baş gösteriyor koşup çıkıyorum olmuyor dönüyorum aynı yere aynı şey oluyor dedim her ihtimale karşı öbür sisteme kurıyım dual core e5400 2.7 ghz / 3 gb ddr2 ram / geforce 9800gt 1gb ayarları yaptım girdim oyuna şehir içi felan 60 fps de giderken öbür sistemde nerda yamuluyorsa aynı yerde nalları dikti oyun zaten koşarken takılma var ona rağmen oynıyım dedim olmadı anlık felan olsa dediğiniz gibi büyütmem ama haritanın o bölgesinden çıkmadıkça düzelmiyor.

• Darnified ui ve Türkçe yama ile Türkçe karakter problemsiz oynayabilen varmı.

http://forums.bethsoft.com/topic/1143482-wipzbeta-darnified-ui-nv/
  • Oyunu açınca daha ilk başta appcrash hatası alıyorum donuyor yani.Fikri olan varmı ?
  • Çok fena oyun başından kalkmıyordum girdiğimde
  • Ben bu oyunu yeni farkettim bi bakiyim dedim skyrime çok benziyo nasıl önerirmisiniz? Daha çok skyrimin silah versiyonu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Ben bu oyunu yeni farkettim bi bakiyim dedim skyrime çok benziyo nasıl önerirmisiniz? Daha çok skyrimin silah versiyonu gibi

kaçırırsan üzülürsün hocam. post apokaliptik seviyorsan eğer kalkamazsin başından oyunun.ama benim tavsiyem önce bir fallout 3 bitir hocam. hem atmosfere alışırsin hemde kaçırmamış olursun 3ü. new Vegas bana biraz daha karışık geldi. 3u oynamasam anlamazdim heralde ne olduğunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fallout 2'nin verdiği o hazdan sonra fallout 3'ü hiç sevmemiştim ama açık konuşayım,bu new vegas olmuş ^^ hep kendi kendime sorardım,sonuçta aynı yapımcı neden bu oyun daha güzel olmuş diye çünkü arada çok fazla zaman farkı da yok.meğersem obsidian entertainment işe el atmış,o yüzden

bana kalırsa fallout 3'ü hiç oynamayın,yani eğer fallout 2'yi sevdiyseniz 3'ü pek sevme gibi bir şansınız yok.new vegas daha iyi bir seçim olacaktır.
  • dün steam'den 2.49 dolara satın aldım.bugun başlıyorum.skyrim'den sonra hayal kırıklıgı yaratmaz umarım.gerçi zannetmiyorum çok fazla olumlu yorum var.oyunu dahada keyiflendiricek her türlü öneriyede açıgım
  • Arkadaşlar merhaba ben yeni aldım malum steam, türkçe oynamak istiyodum oyunçeviriden yükledim sürekli oyundan atıyor bilmem ne packler lazımmış falan onun düzenlenmiş packsiz versiyonunuda koymuşlar silinmiş acaba elinde olan vardı tekrar upload edebilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

beyler helios santralindeki elektriği arşimetII ye yönlendirdim, bunun getirisi nedir? önceki sayfalarda bir iki enerji silahı diye okudum ama. birde tüm askerleri öldürttüm bu sefer. kafaları karışmış bana karşı :D bu sefer onlara yardım ederek oynamayacağım.

hardcore modun bir zorluğu yok aslında tek sorun kırılan bölgeleri iyileştirmek. birde ağırlık problem olabiliyor.

ben ilk olarak helios1 de arşimet2 yi açtım, silahı bende değilken. Allahtan çocuk kullanamamış.
    ayrıca boone karısını;

dino de lite oteldeki karı satmış beyaz kadın pazarına.satıs icin fatura bile düzenlemis, lobideki kasadan buluyormusuz.

nurışık cemaatide;

nurışık cemaatide o füzelerle nereye gittiyse artık,bence öldüler tamamen.

ayrıca arşimet2 gibi oyunda başka silah varmı? daha boyle aktif edilebilen nükleer silah falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 10 Ocak 2014; 19:49:59 >

• Arkadaş oyunda mouse hassasiyeti ayarlaması çok kötu ayarlardan değiştiriyorum hiçbir fark yok nasıl düzeltebilirim başka yardım edermisiniz?
  • FALLOUT_PROJECT_BRAZIL_BETA_1_FOMOD-1-3-1
    http://www.moddb.com/mods/falloutprojectbrazil

Fallout New Vegas - Project Brazil Playthrough Part 1

• Bir gameplayını izledim de adama 2 tane dinamit atıyor kafasından 4-5 kere vuruyor adam anca ölüyor. Normalde insan öldürmek bu kadar zor mu bu oyunda? Kafasından vurunca 1 kerede hadi zırhı varsa 2 kerede falan ölmesi gerekmiyor mu?
  • Oyunda sözde 2288 yılındayız ama nedense ben 1930 yıllarındaymışız gibi hissediyorum. 2 tane dandik robot 1 tane silah eklediniz diye 2288 yılındamı oluyoruz ?

2288 yıllarından bahsediyorsan birazcık yaratıcılığına güveneceksin be kardeşim. :)

Ne kıyafetlerde bir farklılık var ne hal ve hareketlerde kesinlikle 2288 yılını oyun yansıtamıyor. Elbette nükleer savaşın etkileri bitmek tükenmek bilmez ancak üzerinden 211 yıl geçmiş bir savaşdan bahsediyoruz bu savaş kesinlikle bahane olamaz. Oyunun en büyük ikinci eksiği ise oyunda bir tane bile taşıt olmaması yahu bu kadar ayrıntılı oyun yapıyorsun tek bir diyalogla ana senaryoyu değiştirecek kadar ayrıntıya giriyorsunda iki tane motor bir tane araç ekleyemiyormusun ?

Ayrıca birde insanlarla yaptığımız çatışmalar var yahu insandan bahsediyoruz tek bir kurşunla bile kan kaybından öldürebilecekken bir insanı sık sık ölmüyorlar ne kardeşim bunlar ? Bu insanlar etten değilde çelikdenmi ? Nükleer savaş insanları güçden düşürmemiş aksine güç sağlamış gibi. Öldüremediğimizden değilde saçma kaçıyor biraz. Duvaramı sıkıyoruz biz bu kurşunları ? Kanlı canlı insana sıkıyoruz.

Uzun lafın kısası oyun çok güzel arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim.

Not: Bana bilen birisi Bay House'ı spoiler vermeden ayrıntılı olarak anlatabilirmi ? Bu adamın tam olarak amacı nedir hangi kafada yaşar iyimidir kötümüdür vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orteqa -- 17 Şubat 2014; 20:02:55 >

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.