Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orteqa

Oyunda sözde 2288 yılındayız ama nedense ben 1930 yıllarındaymışız gibi hissediyorum. 2 tane dandik robot 1 tane silah eklediniz diye 2288 yılındamı oluyoruz ?

2288 yıllarından bahsediyorsan birazcık yaratıcılığına güveneceksin be kardeşim. :)

Ne kıyafetlerde bir farklılık var ne hal ve hareketlerde kesinlikle 2288 yılını oyun yansıtamıyor. Elbette nükleer savaşın etkileri bitmek tükenmek bilmez ancak üzerinden 211 yıl geçmiş bir savaşdan bahsediyoruz bu savaş kesinlikle bahane olamaz. Oyunun en büyük ikinci eksiği ise oyunda bir tane bile taşıt olmaması yahu bu kadar ayrıntılı oyun yapıyorsun tek bir diyalogla ana senaryoyu değiştirecek kadar ayrıntıya giriyorsunda iki tane motor bir tane araç ekleyemiyormusun ?

Ayrıca birde insanlarla yaptığımız çatışmalar var yahu insandan bahsediyoruz tek bir kurşunla bile kan kaybından öldürebilecekken bir insanı sık sık ölmüyorlar ne kardeşim bunlar ? Bu insanlar etten değilde çelikdenmi ? Nükleer savaş insanları güçden düşürmemiş aksine güç sağlamış gibi. Öldüremediğimizden değilde saçma kaçıyor biraz. Duvaramı sıkıyoruz biz bu kurşunları ? Kanlı canlı insana sıkıyoruz.

Uzun lafın kısası oyun çok güzel arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim.

Not: Bana bilen birisi Bay House'ı spoiler vermeden ayrıntılı olarak anlatabilirmi ? Bu adamın tam olarak amacı nedir hangi kafada yaşar iyimidir kötümüdür vb.

işin esprisi zaten o,blues müzikler,çevre vesaire hepsi 2.dünya savaşı sırasındaymış gibi hissettiriyor.fallout evrenine "saçma" dediniz ya,yorumun devamını bile okumadım.bence direk fallout 2 oynayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Orteqa

Oyunda sözde 2288 yılındayız ama nedense ben 1930 yıllarındaymışız gibi hissediyorum. 2 tane dandik robot 1 tane silah eklediniz diye 2288 yılındamı oluyoruz ?

2288 yıllarından bahsediyorsan birazcık yaratıcılığına güveneceksin be kardeşim. :)

Ne kıyafetlerde bir farklılık var ne hal ve hareketlerde kesinlikle 2288 yılını oyun yansıtamıyor. Elbette nükleer savaşın etkileri bitmek tükenmek bilmez ancak üzerinden 211 yıl geçmiş bir savaşdan bahsediyoruz bu savaş kesinlikle bahane olamaz. Oyunun en büyük ikinci eksiği ise oyunda bir tane bile taşıt olmaması yahu bu kadar ayrıntılı oyun yapıyorsun tek bir diyalogla ana senaryoyu değiştirecek kadar ayrıntıya giriyorsunda iki tane motor bir tane araç ekleyemiyormusun ?

Ayrıca birde insanlarla yaptığımız çatışmalar var yahu insandan bahsediyoruz tek bir kurşunla bile kan kaybından öldürebilecekken bir insanı sık sık ölmüyorlar ne kardeşim bunlar ? Bu insanlar etten değilde çelikdenmi ? Nükleer savaş insanları güçden düşürmemiş aksine güç sağlamış gibi. Öldüremediğimizden değilde saçma kaçıyor biraz. Duvaramı sıkıyoruz biz bu kurşunları ? Kanlı canlı insana sıkıyoruz.

Uzun lafın kısası oyun çok güzel arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim.

Not: Bana bilen birisi Bay House'ı spoiler vermeden ayrıntılı olarak anlatabilirmi ? Bu adamın tam olarak amacı nedir hangi kafada yaşar iyimidir kötümüdür vb.

Yeteri kadar düşünülmeden yazılmış bir yorum. Dünyada teknoloji her zaman gelişip her zaman daha ileriye gideceğiz diye mi düşünülüyor, dünyayı bilmem kaç yüzyıl geriye götürecek ya da geriye götürmese bile toparlanması için yüzlerce yıl gerektirecek bir olay meydana gelemiyor mu? Düşünsenize bu zamana kadar savaşların olmadığını, sınırların olmadığını ve herkesin daha iyi bir gelecek için çabaladığını. O zaman 2014'e bile gelmeden daha iyi bir gelecek ve teknolojiye, şimdinin bilim kurgusu dediğimiz hayata sahip olmaz mıydık?

Bir de en basitinden uzaylıların ve uzay silahının olduğu evrende mantık arama saçmalığı yapılmış. Yaş ufak ya da tecrübe eksikliği mevcut.

• Oyuna başlayalı henüz 1 hafta bile olmadı ben kendi gözümden gördüklerimi yazdım ayrıntıları bilmiyorum ve tecrübesizim haklısınız.

Bay House konusunda yardımcı olabilecek birisi varmı ? Anlayamadım bu adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Bir gameplayını izledim de adama 2 tane dinamit atıyor kafasından 4-5 kere vuruyor adam anca ölüyor. Normalde insan öldürmek bu kadar zor mu bu oyunda? Kafasından vurunca 1 kerede hadi zırhı varsa 2 kerede falan ölmesi gerekmiyor mu?

Rpg bu call of duty değil, her düşmanın level'i var.
  • Oyunda tek sevmediğim silah ve zırh az,

Ben silah için Classic Fallout Weapons modunu indiridim sayısı epey arttı silahların

eklenen silahlar
    ===Fallout===
    HSI Mauser Pistol
    Colt 6520
    Desert Eagle Mark XIX
    SIG Sauer 14mm Pistol
    DKS-501 556 Sniper Rifle
    Red Ryder Limited Edition (unique)
    Winchester Widowmaker
    Winchester City-Killer
    Wattz 1000
    Wattz 2000
    Crowbar
    Classic Super Sledge
    Classic Plasma Grenade
    Classic Pulse Grenade

===Fallout 2===
    Needler Pistol
    PPK12 Gauss Pistol
    H&K P90c
    M3A1 "Grease Gun" SMG
    M72 Gauss Rifle
    Pipe Rifle
    Enfield XL70E3
    FN FAL
    FN FAL HPFA (unique)
    H&K G-11
    LSW
    M60
    Vindicator Minigun
    Sawed-Off Winchester Widowmaker
    H&K CAWS
    Pancor Jackhammer
    H&K L30
    YK32 Pulse Pistol
    YK42B Pulse Rifle
    Molotov Cocktail
    Wakizashi Blade

===Fallout: Tactics===
    SIG Sauer P220
    Beretta M92FS Pistol
    Casull Revolver
    Flamer Pistol
    Walther MPL
    Sten Gun
    MP-38
    H&K MP5
    Uzi
    Scorpio
    DKS-501 MSG Sniper Rifle
    M14 Rifle
    Ruger AC-556F
    Steyr AUG
    M16A1
    AK-47
    M249
    Bren
    Lewis MKII
    Browning M2
    MEC Gauss Minigun (unique)
    Beretta 470 Silverhawk
    Ithaca Model 37
    Neostead Combat Shotgun
    P94 Plasma Rifle
    Grenade Pistol
    RPG-7 Rocket Launcher
    Rusty Old Monkey Wrench

http://www.nexusmods.com/newvegas/mods/37002/?

edit:
    Bİrde şu silah modları var ama şimdi deniyorum hepsi çakışmazsa mükemmel olur

STALKER Weapon Pack
    http://www.nexusmods.com/newvegas/mods/40175/?

WME - Weapon Mod Expansion
    http://www.nexusmods.com/newvegas/mods/37576/?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 19 Şubat 2014; 17:22:06 >

• bu seriyi hiç oynamayan biri baştan mı başlamalı? yazın oynarım kısmetse

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Bir gameplayını izledim de adama 2 tane dinamit atıyor kafasından 4-5 kere vuruyor adam anca ölüyor. Normalde insan öldürmek bu kadar zor mu bu oyunda? Kafasından vurunca 1 kerede hadi zırhı varsa 2 kerede falan ölmesi gerekmiyor mu?

Rpg bu call of duty değil, her düşmanın level'i var.

Oyun rpg diye her insanın leveli olmak zorunda mı ve bunlar 565 kurşun atınca mı ölmeli yani? Arkadaş yukarıda güzel anlatmış bana kalırsa, hadi zırh falan olsa kasket falan derim ki evet kaskete geliyor kurşun vs. ama adamın çıplak tenine ateş ediyorsun kafadan defalarca ölmüyor ohoo. Sizin rpgden anladığınız level olayıysa eğer stalker, risen, gothic, ultima online gibi oyunlar boşuna çıkmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Väinämöinen

bu seriyi hiç oynamayan biri baştan mı başlamalı? yazın oynarım kısmetse

Bence en baştan başlamamalı. Bu ve bundan daha iyi oyunları kaldıracak bilgisayarınız varsa zaten neredeyse yüzde yüz eminim ki sıkılırsınız o grafiklerle. Bence Fallout 2 daha güzeldir ama dürüst olalım, öyle iştahla da oynanmaz bu devirde.

Göndermeleri, konunun ince detaylarını anlamayabilirsiniz ama onun dışında daha çok eğlenerek oynarsınız. Bana Skyrim'den sonra bile kötü geliyor Fallout New Vegas'ın grafikleri. Kaldı ki ben RPG'de grafik aramayan bir adamdım. Yeni oyunlardan sonra insan ne kadar eleştirmeyecem dese de eski oyunların grafikleri gözüne batıyor.
  • okinkurt kullanıcısına yanıt
    Mesajına kimse yardım etmemiştir diye bir açıklık getireyim dedim. bir iki editleme ile bunu çözmek hatta oyunu normal sistemlerde Ultra grafik modunda da bile oynamak mümkün. BU verdiğim editi yap sistemine uygun olanı indir.

http://www.nexusmods.com/newvegas/mods/46302/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fnewvegas%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D46302&pUp=1

sonra teşekkürünü beklerim.

• 1Ceko kullanıcısına yanıt
    Düşmanına göre modlar ve kurşun çeşitleri var. Adamında yeteri kadar perk yeteneği ve silah kullanma yeteneği yüksek değilse pek bir şey bekleyemezsin. Bu sebeple düşük görevlerle yan görevleri yapmaya LEvel perk ve doğal yeteneklerini yükseltmeye çalış.Critical Shot perk leri hayat kurtarır gibi. Çukur uçlu mermi satın alabilir veya imal edebilirsin. Bu mermiler zırhsiz düşmanlarda çok etkili.normal mermiden bir şey bekleme. Eğer hemen yeteneklere kavuşmak istiyorsan New Vegas Doğu kapsının biraz sağında Medical Clinic var. İmplant satın alıyorsun paran yeterse tabi fiyatları 2000 caps lardan başlıyor. Oyunu tanımaya çalışmak uzun zamanımı aldı. Tam bir yaşam similasyonu gibi. örnek olarak DAYZ oyunuda alternatif olabilir. Oyuna modla multiplayer bile yaptılar nexusmods sitesini iyi inceleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desperadotr -- 20 Şubat 2014; 5:30:37 >
  • Orteqa kullanıcısına yanıt
    Türkçe yamasını kurarsan çok zevkli sürükleyici olabiliyor. Tabi zevkler ve renkler herkese göre farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperadotr

Mesajına kimse yardım etmemiştir diye bir açıklık getireyim dedim. bir iki editleme ile bunu çözmek hatta oyunu normal sistemlerde Ultra grafik modunda da bile oynamak mümkün. BU verdiğim editi yap sistemine uygun olanı indir.

http://www.nexusmods.com/newvegas/mods/46302/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fnewvegas%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D46302&pUp=1

sonra teşekkürünü beklerim.

Forumda net bilgi veren insanları görmek güzel teşekkür ederim oyunu 7-8 defa silip kurdum açıkcası tekrar kurmak içimden gelmiyor hevesim kaçtı biraz ancak mutlaka deniycem sonucu bu konuya mutlaka yazarım iyi günler.

Şansa bağlı tabi bir kaç mod kurduktan sonra oyun kapanmaya başlıyor hatalar çıkıyor. Bence en güzeli oyunun doğasını hiç bozmamak. Ama bu grafik editlemesi bir istisna tabi. Ben render kalitesini gördükten sonra yeniden oynamak istedim.
  • quote:

Şansa bağlı tabi bir kaç mod kurduktan sonra oyun kapanmaya başlıyor hatalar çıkıyor. Bence en güzeli oyunun doğasını hiç bozmamak. Ama bu grafik editlemesi bir istisna tabi. Ben render kalitesini gördükten sonra yeniden oynamak istedim.

Ben ilk kurdum büyük hayal kırıklığı oldu sağa dönüyorum takılıyor kosuyorum tekliyerek gidiyor mouse çevir yarım saniye takılma birde 9800gt ile 26 fps aldım 1920x de Gtx 660 ile 35/40 lara düşüyordu oyun zorla oynatmadı kendini yani Dark soul u bitirip fallout u denerim birdaha umarım işe yarar birde son olarak bu dosyayı nereye atmamız gerekiyor acaba net öğreniyimde hata yapıp oyunu suçlamıyalım

İçinde gelen dosyayı gösterilen yerlere iki farklı kopya oluşturarak ve isimlerini değiştirerek atıyorsun. Dosya özelliklerinden her dosyanın '' sadece saltokunur '' seçeniğini pasif yapıyorsun.

[-] + Place the Fallout_default into.

"C:\Program Files (x86)\Bethesda Softworks\Fallout New Vegas".

-Alternatively for Steam users,

"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Fallout New Vegas".

==================================================================================

[+] - Insert the FALLOUT and FalloutPrefs into Documents/MyGames/FalloutNV,
    and insert Fallout_default you're Installation Location

[-] + You're good to go, :)

==================================================================================
    VERY IMPORTANT

When/After changing and saving FalloutPrefs(after editing system information, and/or other proprties, video settings, etc), make 2 copies of it, rename one to FALLOUT and the other to Fallout_default.

Delete the pre-edited Fallout_default and FALLOUT, then paste the renamed
    copies of FalloutPrefs(FALLOUT and Fallout_default) within the following directories
    where their predecessors would have been,

-Installation(where you're game is installed)

-My Games/FalloutNV

After copying, always, and I mean ALWAYS have Fallout_Default and FALLOUT set to
    Read-Only, leave FalloutPrefs with Read-Only disabled.

• quote:

İçinde gelen dosyayı gösterilen yerlere iki farklı kopya oluşturarak ve isimlerini değiştirerek atıyorsun. Dosya özelliklerinden her dosyanın '' sadece saltokunur '' seçeniğini pasif yapıyorsun.

[-] + Place the Fallout_default into.

"C:\Program Files (x86)\Bethesda Softworks\Fallout New Vegas".

-Alternatively for Steam users,

"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Fallout New Vegas".

[+] - Insert the FALLOUT and FalloutPrefs into Documents/MyGames/FalloutNV,
    and insert Fallout_default you're Installation Location

[-] + You're good to go, :)

VERY IMPORTANT

When/After changing and saving FalloutPrefs(after editing system information, and/or other proprties, video settings, etc), make 2 copies of it, rename one to FALLOUT and the other to Fallout_default.

Delete the pre-edited Fallout_default and FALLOUT, then paste the renamed
    copies of FalloutPrefs(FALLOUT and Fallout_default) within the following directories
    where their predecessors would have been,

-Installation(where you're game is installed)

-My Games/FalloutNV

After copying, always, and I mean ALWAYS have Fallout_Default and FALLOUT set to
    Read-Only, leave FalloutPrefs with Read-Only disabled.

Tamam sağol hocam .

• Beyler ben bi' türlü giremedim şu ışıklı şehre,nerden giriyoruz ulan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Beyler ben bi' türlü giremedim şu ışıklı şehre,nerden giriyoruz ulan?

Las vegas'i diyorsan hikayenin acilmasi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Beyler ben bi' türlü giremedim şu ışıklı şehre,nerden giriyoruz ulan?

Las vegas'i diyorsan hikayenin acilmasi lazim.

Hikaye zaten oraya git diyor,gidemedim bi'.
  • quote:

Türkçe yamasını kurarsan çok zevkli sürükleyici olabiliyor. Tabi zevkler ve renkler herkese göre farklı.

Hocam Türkçe yama için link verebilir misin acaba?

Bir de bu verdiğiniz grafik modu tam olarak ne işe yarar?
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.