Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Goodsprings'te bar yanında bütün hazine,eşyalar kaybolmuyor.

http://imgur.com/u0nSh6Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 2 Eylül 2014; 0:26:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanisinan

Arkadaşlar oyunun ultimate sürümünü steam'den almıştım.Türkçe yamayla birlikte oynamaya başlayayım dedim fakat bethesda yazısından ileri gidemedi oyun.Türkçe yamayı kaldırdığımda sıkıntı olamamakta.Bu sorunu yaşayan başkaları da varmış çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Farklı yama dene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperhan52

Goodsprings'te bar yanında bütün hazine,eşyalar kaybolmuyor.

http://imgur.com/u0nSh6Q

Hiç kaybolmuyor mu? Bide oralar kırmızı karma kaybederim her durumda sanıyorum. Ben şu posta kutusundan prime yolladım bir sürü eşya orada kaybolur mu onlar?
  • 1Ceko kullanıcısına yanıt
    Orda gördüğün sandıklara koyuyorum bütün eşyaları hiç kaybolmadı.
    İstersen değersiz bir eşya koy deneme yap.
  • quote:

bide şeyi merak ettim çalmış oluyor musun her eşya alışında
  • 1Ceko kullanıcısına yanıt
    Kırmızı yanan eşyaları alınca çalma olarak değerlendiriliyor ve karma puanı düşüyor fakat oyunda pek etkili olmadığını duydum.
    Şahsen ben hiç bir şey çalmadım diye hatırlıyorum.Sadece iki değerli tabanca için iki cinayet işledim o kadarcık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

bide şeyi merak ettim çalmış oluyor musun her eşya alışında

evet calmis oluyorsun ve karman dusuyor. cok fazla yaparsan onlarin sana karsi olmasi muhtemel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu hic deneme firsatim olmadi konu ney skyriminin yakin tarihte gecen hali mi. Bunda da tps fps tercihi bize mi birakilmis?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

Bu oyunu hic deneme firsatim olmadi konu ney skyriminin yakin tarihte gecen hali mi. Bunda da tps fps tercihi bize mi birakilmis?

fps ve tps seçimi sana ait yine ama tabii ki de rpg oldukları için iki oyun aynı demek son derece saçma olur
  • En iyi zoom yapabilen sniper hangisi bilen var mı? Anti Materiel Rifle'mı?
  • Sa arkadaşlar ben 2 gün önce yükledim bu oyunu en son primm'e şerif getirmeye çalişiyodum size sorum ben NCR a katılmak istiyorum bana uniformalarini versinler onlarin askeri olayim legion u ve haydutları teker teker gebertelim böyle birşey mümkünmü oyunda haydutlari ve lejyona rastladimmı sıkıyorum kafalarına ama bunu ncr askeri olarak yapmak istiyorum

• Strip'e git en son kısımda solda NCR karakolu var oraya git orada sırayla sana görev verecekler hepsini yaptıktan sonra valiyle konuş oradaki ona NCR'a katılmak istediğine dair konuşma metni çıkacak, sonrası kolay zaten.
  • Çok sağol :) Pc ye oturunca ilk işim bi NCR olmak :)

• Konsolosluktan sana davet gelmezse gidemiyorsun diye biliyorum ama haberin ola..
    Zenci bey amca var odasına git beleyken bele dicek sana. İşte NCR için yaptığın tüm yanlışları silebilirim ama bana yardım et diyecek sende ok dersen 3-4 tane aya işi yapıp tekrar yanına git. Sana kumandan senle görüşecek diyecek ve seni baraja yönlendirecek. Orada NCR ye katılır mutlu mesut yaşarsın. Ama (bence) en ideal son Yes-Man ile olan. NCR biraz tırt kalıyor. Hatta Sezar'ı öldürmeden Lejonlar ile oyunu bitirirsen NCR den daha iyi bir son bekliyor seni. Mr House bey abi de fena sayılmaz ama en makulu bence Yes man.

Bide yazıktır be abicim şu Jacobstown daki süper mutant ve geceyürüyen emmilere yardım et.. (Oyun sonuna etki ediyor)

Kolay gelsin
  • Cevabın için sağol :) Bana ncr dan mektup geldi dedigin gibi konsolosluga gitmeden once victor beni lucky 38 e cikardi mr.house ile konustum sonra fiş için benny yi öldürdüm ve yanindaki tüm herifleri sonra terminalden bişeyler yapip mr.house yi öldürdüm ve sonra yes man onun yerine geçti sonrada elçiliğe gittim elçiden bombacıları ikna etme görevi aldım ama görev yazan yerde yes man ile çalişmaya devam edersen ncr ile olamazsın falan diyor ? Kafam karişti şimdi ;) Ben istiyorumki vegas benim olsun ama ncr ı da severim şimdi ne yapmam lazin bombacilarla konuştum hepsi bir konuda yardım istiyo bende onlar için gerekli skillere sahip değilim :) NCR a geri dönmem mümkünmü bu arada yes man i öldürüp ve yes man ile sirt sirta verirsem sonuç ne olur :) Bide oyunun bitmesine az kaldı gibi hissediyorum bukadar kısamı oyun elimde adamakilli silah bile yok deri zirhla geziyorum ortalikta

• Ve en iyi itemler nedir ? Nerden bulurum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TidBit

Cevabın için sağol :) Bana ncr dan mektup geldi dedigin gibi konsolosluga gitmeden once victor beni lucky 38 e cikardi mr.house ile konustum sonra fiş için benny yi öldürdüm ve yanindaki tüm herifleri sonra terminalden bişeyler yapip mr.house yi öldürdüm ve sonra yes man onun yerine geçti sonrada elçiliğe gittim elçiden bombacıları ikna etme görevi aldım ama görev yazan yerde yes man ile çalişmaya devam edersen ncr ile olamazsın falan diyor ? Kafam karişti şimdi ;) Ben istiyorumki vegas benim olsun ama ncr ı da severim şimdi ne yapmam lazin bombacilarla konuştum hepsi bir konuda yardım istiyo bende onlar için gerekli skillere sahip değilim :) NCR a geri dönmem mümkünmü bu arada yes man i öldürüp ve yes man ile sirt sirta verirsem sonuç ne olur :) Bide oyunun bitmesine az kaldı gibi hissediyorum bukadar kısamı oyun elimde adamakilli silah bile yok deri zirhla geziyorum ortalikta

Oyunu sadece ana hikayeden giderek oynama tüm haritayı gez, tüm mekanları keşfet ordaki insanlarla konuş onlara yardım et ya da etme her şeyi yaşa

Eşyalara falloutwikiden ya da youtube videolarından bakabilirsn

• Şimdi ben Yes Man in dediğini yaparsam ne Olur NCR 'in dedigini yaparsam ne olur ?

• Dead Money dlc sine girdim girmez olaydim bukadar zor bi dlc yok ya başım patladı dolaşmaktan :) Saatler sonra sonunda sierra madre nin vaultuna girdim hazineleri yüklendim ve terminalden bişeyleri kurcaladım ve intro girdi introdan sonra yine aynı yerde başlıyorum bidaha kurcaliyorum terminali bidaha ayni yer ;( Çikmam istesem vaultun kapaği kitli :( Neyapcam ben şimdi

• Terminalde Sinclair'in Vera'ya bıraktığı mektup var onu okuduktan sonra Elijah ekranda belirecek konuşmaya göre sana doğru gelecek eğer dışardaki turretleri iptal edersen savaş kolay. Elijahın silahına dikkat et fena vuruyor. Veraya bıraktığı mektubu okuduktan sonra Dean için olan ortaya çıkıyor terminalde, onu okursan oyun biter içerde kapana kısılırsın ve ölürsün onu okuma asla.
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.