Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah :( Ben okudum onu :(( Ulan tüh be neyapcam şimdi mecbur baştan alicaz şu aptal dlc 'yi de silip bidaha başlicam artik :) Skyrim gibisi yok vallaha ya fallout bile skyrim kadar oynatmadi beni 7 saate yakindir fallout oynuyorum ve BIKTIM :( Skyrim 170 saate dayandi nerdeyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dead Money çok sıkıcı geldi bana (Belki Hardcore açıkken oynadım diyedir) Spoiler vermeyim ama elinde imkan olduğu an herkesi öldür. En iyisi
    Honest Hearts çok daha iyidir benden demesi..En azından açık dünya. Dead Money gibi kapalı kasvetli değil.

Ek olarak en iyi bildiğim orta ağırlıktaki zırh(lar): Elite Riot Gear ve Gannon Family Tesla Armor
    En iyi bildiğim ağır zırh: Remnants Power Armor

Skyrim candır eyvallah, hastasıyım, 11 Kasım 2011'den beri aralıksız oynarım ama New Vegas'ta başkadır

• quote:

Orijinalden alıntı: TidBit

Allah :( Ben okudum onu :(( Ulan tüh be neyapcam şimdi mecbur baştan alicaz şu aptal dlc 'yi de silip bidaha başlicam artik :) Skyrim gibisi yok vallaha ya fallout bile skyrim kadar oynatmadi beni 7 saate yakindir fallout oynuyorum ve BIKTIM :( Skyrim 170 saate dayandi nerdeyse

Bir daha başlama, tekrar autosave den devam et işte? Bende aynısını yaptım ilk başta o notu okudum ve piuuuv
  • Fuusrodah kullanıcısına yanıt
    En baştan başlicam dayanamayip hile yapmiştim hilesiz oynucam busefer dead money ide silip en baştan başlicam ilk firsatta

• quote:

Orijinalden alıntı: TidBit

En baştan başlicam dayanamayip hile yapmiştim hilesiz oynucam busefer dead money ide silip en baştan başlicam ilk firsatta

Hile seviyorsan hileli oyna ama bir de hardcore modu ile dene derim ben oyunu Özellikle Dead Money'i. Aklım gitti aklım o derece.. Sağlam kol bacak kalmamıştı Dead Money den çıkarken
  • Hile severim ama az hileli oynucam bi 20.000 kapak ile bikaç perk alcam okadar yani. Dead money de kafayi çizdim resmen en sonlara dogru ojadar sıkıldımki diyalog falan ne varsa okumadan bastim hemen bitsin diye en sonda çok büyük bişey bekliyodum ama kasada kilitli kaldım :(( Skyrimi bir kez hilesiz bitirdim 2 kezde az hileli bitirdim ama sardıydı oyun ama falloutda hile yapınca sarmıyor

• Merhaba Arkadaşlar,

Fallout 3 ü severek oynamış ve bitirmiş biri olarak New Vegas çıktıktan sonra onuda oynamaya başlamıştım fakat daha karışık komplike oluşu hoşuma gitmemişti. Kurşun yapım, Hayatta kalma itemlerinin üretimi ve farklı kurşun tiplerinin eklenmesi gibi şeyler karışık gelmişti ve silmiştim. Seneler sonra 1 ay kadar önce , baktım fallout 4 ün daha çıkacağı yok bende NV yi tekrar kurup oyniyim nefsimi körelteyim dedim. Bu sefer hoşuma gitti ama oynamak :D

Neyse sadede geleyim arkadaşlar, oyunda sanırım bir bug var. Neden olduğunu çözemedim problemim şu.

Hiçbir bağımlığım yok + sağlığım full + hiçbir zehir problemi yok + tüm uzuvlar tam sağlam + radyasyon 0 . Bu halde iken oyunda Enerji , Silahlar, Silahsız dövüş, Yakın saldırı ve patlayıcı skillerim (-50) düşük ve eksi gösteriyor. Örneğin Silah skillim şuan 100 ama bu negatiflik yüzünden 50 de şuan. Düşünebiiliyormusunuz durup dururken hiç sebep yokken. Bunun sebebi ne olabilir fikri olan ve yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı ?

• Biraz garip bir olay sanki, üzerinizde hangi zırh var? Ekran görüntüsü almanız mümkün mü statları gösteren yerin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infidel

Biraz garip bir olay sanki, üzerinizde hangi zırh var? Ekran görüntüsü almanız mümkün mü statları gösteren yerin?

Evet çok garip bir durum. Ben bug'dan kaynaklandığını düşünüyorum. Bilgisayara fraps'ı yükledim ve kısa bir video çektim. Videoda'da göreceğiniz gibi sözünü ettiğim skiller eksi durumda. Silahlar 100 olması gerkli örneğin ama 50 :( diğerleride benzer şekilde... :( Gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Çözümü varsa lütfen paylaşın arkadaşlar.

Buyrun linki

https://yadi.sk/i/n558Ms7Kbd4YU

• Kurulu mod var mı? Birde içtiğin birşey ya da yediğin negatif etkisi olan birşeyler var mı? Çok garip hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım şu ana kadar ben.
  • quote:

Kurulu mod var mı? Birde içtiğin birşey ya da yediğin negatif etkisi olan birşeyler var mı? Çok garip hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım şu ana kadar ben.

Daha önce içki vs bağımlılıkları olmuştu ayrıca akrep zehirlenmeleri vs.. fakat doktor ile bunlardan kurtulmuştum. Yani video'da apaçık meydanda sağlık falan herşey full fakat bu negatif skill ler kalıcı duruma geçti. NV nin ultimate sürümü (yanlış hatırlamıyorsam) kurulu yani evet bütün eklentileri yüklü. Birde türkçe yama kurulu. İngilizce olarak aratayım google da dedim benimle aynı problemi paylaşan bir iki kişi daha var ama kimse tam çözüm bulamamış.

• Biryerde okumuştum bir ara DLC'leri bağımlı bir şekilde tamamlarsan bug oluşuyor - oluyor bazı statlar diye. Bulamadım şimdi ama nerede okuduğumu da unuttum. Eski saveler felan varsa bir kontrol edin onlarda?
  • quote:

Biryerde okumuştum bir ara DLC'leri bağımlı bir şekilde tamamlarsan bug oluşuyor - oluyor bazı statlar diye. Bulamadım şimdi ama nerede okuduğumu da unuttum. Eski saveler felan varsa bir kontrol edin onlarda?

Evet bu bilgiyi bende buldum fakat daha dlc leri oynamaya bile geçmemiştim. Sorunu skill puanlarını konsoldan kendim elle ayarlayarak çözdüm. Şimdi skill isimlerini ve hangi puana sahip olduklarına bakıyorum. İnanılmaz ve çok komik bir şekilde Explosive skill'i -440 ka kadar düşmüş bunu şuanki seviyesine ayarlamak için 518 girmem gerekti. Bu şekilde 40 oldu (Normalde 38 ama benim 40 a ihtiyacım vardı onun için 2 tane fazladan koydum )

Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için gerekli konsol komutlarını vereyim.

Player.getav [skillname] -> ismini girdiğiniz skill'in kaç puanda olduğunu gösteriyor. Parantezsiz yazılacak tabiki
    Plyaer.setav [skillname] [skillpoint] -> ismini girdiğiniz skill'in kaç puan olacağını belirliyorsunuz.

Yalnız sonuç itibariyle dolaylı yoldan problemi çözmüş olsamda bu bahsi geçen skill puanlarının yanında hala (-) işareti gözüküyor bu sinirimi bozuyor. Ama yapacak birşey yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savate -- 23 Eylül 2014; 23:20:19 >

• Arkadaşlar Türkçe yama bir tek bende mi sorunlu?Sorunludan kastım,Türkçe karakterler.Ş,i vs.Mesela Yapimci yazmıyor Yapmc yazıyor,bunun neden kaynaklandığını bilen var mı?
  • TheLiqht kullanıcısına yanıt
    Onun bir çözüm yolu vardı ama şuan bakamıycam yinede yazıyım bir çözümü var yani.
    Yamanın olduğu yerdeki yorumlara gözatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Eylül 2014; 22:43:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok araştırdım ama bulamadım.
  • TheLiqht kullanıcısına yanıt
    Şuan oyun üzerinde deneme şansım yok ama bir fonts dosyası ile alakalı birşeyler yaptığımı hatırlıyorum bilgisayarda buldum bu dosyayı ama oyundaki dosyaların ismini bunlara göremi değiştirecektik yada bu dosyayı direk oyun içinemi atacaktık tam hatırlayamadım yarın deneme şansım olur ozamana kadar sizde deneyebilirsiniz.

http://speedy.sh/vhyKQ/fonts.rar
  • Direkt attım oyundaki fonts dosyasına fakat değişen bir şey olmadı.
  • Hocam hallettim,Oyunçeviri'nin şuanki linkini verdiği yama sıkıntılı,v 1.0 olanı buldum ve indirdim,sorunsuz çalışıyor.
  • Bende exe şeklinde olmayan sadece data klasörü içeren yamayı bulup upload etmeyi düşünüyordum siz bulmuşsunuz dead money ve honest hearts dlclerinin tr paketleride var lazım olursa upload edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Eylül 2014; 0:44:57 >
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.