Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

quote:

evet arkadaslar, ilk oynayisimda ana oyunun sonlarina kadar gelip iki dlc bitirmistim, simdi tekrar baslayacagim. var mi bir tavsiyeniz?

pek beceremedigim icin genel olarak vats ve melee seklinde gezecegim, ed ve boone da yoldaslarim olacak. bastan kilit acmaydi vs onlara da agirlik verir sonra digerlerine kayarim biraz

Hardcore modunda oynamadıysan oynamanı öneririm. Ayrıca hard seviyesinde aynı zamanda hardcore da oynayınca tadından yenmiyor :) eğlenceli oyun istiyorsan patlayıcılara ağırlık ver :)

hocam ben demisim beceremiyorum diye sen demissin hardda hardcoreda oyna

yok be usta bir zorluğu yok hardcore un aslında. Daha zevkli oluyor hatta. Kamp falan yapmak güzel oluyor, açıyordum pipboy dan radyomu, atıyordum ateşe radyasyonlu etleri :) güzel bir ziyafetten sonra gün ışığına kadar uyuyordum.

hardcore modunun tek sıkıntı yanı bana kalırsa ağırlk problemi. Ama o da çok problem olmuyordu ed-e baya bi şey taşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet arkadaslar, ilk oynayisimda ana oyunun sonlarina kadar gelip iki dlc bitirmistim, simdi tekrar baslayacagim. var mi bir tavsiyeniz?

pek beceremedigim icin genel olarak vats ve melee seklinde gezecegim, ed ve boone da yoldaslarim olacak. bastan kilit acmaydi vs onlara da agirlik verir sonra digerlerine kayarim biraz

Hardcore modunda oynamadıysan oynamanı öneririm. Ayrıca hard seviyesinde aynı zamanda hardcore da oynayınca tadından yenmiyor :) eğlenceli oyun istiyorsan patlayıcılara ağırlık ver :)

yok be usta bir zorluğu yok hardcore un aslında. Daha zevkli oluyor hatta. Kamp falan yapmak güzel oluyor, açıyordum pipboy dan radyomu, atıyordum ateşe radyasyonlu etleri :) güzel bir ziyafetten sonra gün ışığına kadar uyuyordum.

hardcore modunun tek sıkıntı yanı bana kalırsa ağırlk problemi. Ama o da çok problem olmuyordu ed-e baya bi şey taşıyor

zaten oyuna başladım ama daha evden çıkınca witchera başlamış oldum, bakalım şimdilik o var. iki oyunu da bitsin ondan sonra başlayacağım tekrar, o zaman bakarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zaten oyuna başladım ama daha evden çıkınca witchera başlamış oldum, bakalım şimdilik o var. iki oyunu da bitsin ondan sonra başlayacağım tekrar, o zaman bakarım

witcher ın ilk 2 oyunu güzeldi ama nedense tam sevemedim o seriyi. 3. oyunu sabırsızlıkla bekliyorum ama kılıç-kalkan rpglerden gına geldi sanırım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

witcher ın ilk 2 oyunu güzeldi ama nedense tam sevemedim o seriyi. 3. oyunu sabırsızlıkla bekliyorum ama kılıç-kalkan rpglerden gına geldi sanırım :)

hocam o zaman oynamadiysan ve her ne kadar bunlar kadar rpg olmasa da borderlands tavsiye ederim, acayip "kafa dagitmalik" bir oyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu oynadıkça oynayasım geliyor,haritadaki tüm bölgeleri gösteren perki aldım,her tarafı tek tek keşfetmeyi planlıyorum

Birde

çeşit yazan görevler haritada işaretlenmiyor,bu görevleri yapan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Oyunu oynadıkça oynayasım geliyor,haritadaki tüm bölgeleri gösteren perki aldım,her tarafı tek tek keşfetmeyi planlıyorum

Birde

Yer keşfetmek için tehlikeli çöllerde, radyasyonlu yerlerde bulunacaksın ki oyunun zevki çıksın. Kötü bir perk bence. Pipboydakiler not. Haritada gözükmez. Smile koyamadım telden :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gojowczyk -- 11 Ekim 2014; 12:38:19 >

• Şunu yazan arkadaş ağır işsiz tüm fallout evrenini ve oyunlarını anlatmış,bildiğin kitap yazmış yaa...

Dikkat spoiler de vardır
    https://eksisozluk.com/fallout-dunyasi--2566538?p=2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Oyunu oynadıkça oynayasım geliyor,haritadaki tüm bölgeleri gösteren perki aldım,her tarafı tek tek keşfetmeyi planlıyorum

Birde

cesit yazan seyler gorev degil, gorevlerle alakali, oyun dunyasiyla alakali siniflandirilmamis bilgileri iceren kisim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav arkadaş ben bu oyunu oynamaya başladim benny yi öldürdüm biraktim 1 hafta önce baştan başladim yes man bay house nin yerini aldi ncr ı da legionuda yokettim sonra bitti oyun daha oynayamiyom . Bi mod falan yokmu bitirdikten sonrada oynamak için bide ben aslinda ncr a katilmak istiyodum ama ncr elçisi boomer gorevini yaptiktan sonra görüsünce sonra gel dedi o arada başka görev kalmadi bende yes man ile konuştum sonrada yes man ile çalişirsan ncr destek vermicek diye bi görev notu geldi yes man a da bişey yapamadim ? oyunu ncr ile bitirmek için ne yapmak lazim ve bittikten sonra oynamaya devam etmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidBit -- 28 Ekim 2014; 18:24:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: xvint343

quote:

Orijinalden alıntı: [LL]

uptade 1 .uptade 1 fix ve uptade 2 cıkmıştır..
    DLC lerde cıktı
    Fallout.New.Vegas-Mercenary.Pack.DLC
    Fallout.New.Vegas-Tribal.Pack.DLC
    Fallout.New.Vegas-Classic.Pack.DLC
    Fallout.New.Vegas-Caravan.Pack.DLC

caravan pack falan onlar ne yeni özellik görev mi

Hayır yeni görevler yok.Sadece yeni Zırh ve Silahlar içeriyor ama oldukça güzeller.

Biraz geriden geliyorum kusura bakmayın

Bu zırhlar vs.. nedir tam olarak oyunu kurdum giriyorum bir sürü birşeyler envanterime geldi yazıyor hile gibi birşey mi bunlar daha oyun başlar başlamaz zırhlar vs. geliyor çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: xvint343

quote:

Orijinalden alıntı: [LL]

uptade 1 .uptade 1 fix ve uptade 2 cıkmıştır..
    DLC lerde cıktı
    Fallout.New.Vegas-Mercenary.Pack.DLC
    Fallout.New.Vegas-Tribal.Pack.DLC
    Fallout.New.Vegas-Classic.Pack.DLC
    Fallout.New.Vegas-Caravan.Pack.DLC

caravan pack falan onlar ne yeni özellik görev mi

Hayır yeni görevler yok.Sadece yeni Zırh ve Silahlar içeriyor ama oldukça güzeller.

Biraz geriden geliyorum kusura bakmayın

Bu zırhlar vs.. nedir tam olarak oyunu kurdum giriyorum bir sürü birşeyler envanterime geldi yazıyor hile gibi birşey mi bunlar daha oyun başlar başlamaz zırhlar vs. geliyor çünkü

yok, dlc ile gelen içerikler. Yani bu zırhlar sadece dlc alan/yükleyenlerde var, oyunun en başında da sana veriyor işte dlc içeriklerini

• Arkadaşlar Türkçe yamayı kurdum. data files'tan FalloutNV-TR.esp'yi seçtiğimde oyun açıldıktan sonra o telif hakları görünüp kapanıyor. DLC falan yok,Ult. Edt. sürüm değil standart sürümü yüklü oyunun.
    Türkçe yama şu:
    http://www.oyunceviri.com/fallout-new-vegas-2/
  • arkadaşlar fallout new vegas ultimate edition indirdim. Ancak oyunda yanıt vermiyor hatası geliyor. Ekrana elinde silah tutan adam geliyor öyle kalıyor. Görev yöneticisini açıyorum yanıt vermiyor diyor . Nedendir sizce
  • Banada bu oyunu bitirmek nasipmiş :) Ben ilk kez bu tarz yani post apokaliptik bir oyun oynadım. Beni bu oyuna bağlayan ilk unsur iç karartan bir havası olmasıydı. Ben açıkça söykeyeyim zor geldiği için kolay modda bitirdim oyunu. Oyunun senaryosu gerçekten hoş geldi bana. Her çete/grup birbiriyle alakalı sanki. Tabi benim aceleciliğim sayesinde pek çok karakteri göremeden bitti oyun. Tekrar başlarsam oyuna ufakta olsa görevlerin çoğunu yapmayı planlıyorum. Bence her rpg ve fps oyuncusu bu oyunu oynamalı, oynatmalı.

Türkçe yama kurunca ana ekranda yanıt veemiyorsa oyun 1-2 dakika bekleyin geliyor kendine oyun. Türkçe yamayla alakalı bir şey sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBigS

Banada bu oyunu bitirmek nasipmiş :) Ben ilk kez bu tarz yani post apokaliptik bir oyun oynadım. Beni bu oyuna bağlayan ilk unsur iç karartan bir havası olmasıydı. Ben açıkça söykeyeyim zor geldiği için kolay modda bitirdim oyunu. Oyunun senaryosu gerçekten hoş geldi bana. Her çete/grup birbiriyle alakalı sanki. Tabi benim aceleciliğim sayesinde pek çok karakteri göremeden bitti oyun. Tekrar başlarsam oyuna ufakta olsa görevlerin çoğunu yapmayı planlıyorum. Bence her rpg ve fps oyuncusu bu oyunu oynamalı, oynatmalı.

Türkçe yama kurunca ana ekranda yanıt veemiyorsa oyun 1-2 dakika bekleyin geliyor kendine oyun. Türkçe yamayla alakalı bir şey sanırım.

İnan bana Hard + Hardcore 3 kat daha fazla zevk alırsın oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gojowczyk

quote:

Orijinalden alıntı: TheBigS

Banada bu oyunu bitirmek nasipmiş :) Ben ilk kez bu tarz yani post apokaliptik bir oyun oynadım. Beni bu oyuna bağlayan ilk unsur iç karartan bir havası olmasıydı. Ben açıkça söykeyeyim zor geldiği için kolay modda bitirdim oyunu. Oyunun senaryosu gerçekten hoş geldi bana. Her çete/grup birbiriyle alakalı sanki. Tabi benim aceleciliğim sayesinde pek çok karakteri göremeden bitti oyun. Tekrar başlarsam oyuna ufakta olsa görevlerin çoğunu yapmayı planlıyorum. Bence her rpg ve fps oyuncusu bu oyunu oynamalı, oynatmalı.

İnan bana Hard + Hardcore 3 kat daha fazla zevk alırsın oyundan.

Hardcore da yeniden başladım cidden daha bi ayrı oluyor

• Oyunun kralı bu en kısa zamanda tekrardan başlıyacağım. Favorim Sezarın lejyonerleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: absurdgamer

Oyunun kralı bu en kısa zamanda tekrardan başlıyacağım. Favorim Sezarın lejyonerleri.

Bende başlayacağım fakat bu kez NCR ile birlikte Sezar'ı bitirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cats.in.the.cradle

FALLOUT_PROJECT_BRAZIL_BETA_1_FOMOD-1-3-1
    http://www.moddb.com/mods/falloutprojectbrazil

Fallout New Vegas - Project Brazil Playthrough Part 1

Bu modu inceledimde adamlar resmen ayrı bir oyun yapmışlar ama tam sürümü hala çıkmamış anlaşılan.

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.