Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sorunlu olan zaten data klasörünü içeren,exe'li olan sorunsuz.Dead money ve honest heart DLC'leri sitede mevcut,linkleri sağlam,teşekkürler :)
  • TheLiqht kullanıcısına yanıt
    Tamamdır keyifli oyunlar.
  • Sorun 1 ; HDR kullanıyorum fakat saçma sapan aşırı aydınlık oluyor karakterlerin vücudu,yansımalar vs,neden böyle?Fotoğraflar ;

1(Özellikle karakterin üzerindeki ve binadaki saçma parlaklık) -http://cloud-4.steampowered.com/ugc/532872513352689964/5B57A82A7817B5C84A0859CBDBD76CEA8051D740/

2 -http://cloud-4.steampowered.com/ugc/532872513352677180/C0770AF0A3A12A54BC40E63F50DAF545CE5DBFA7/

3(Arkamı döndüğümde o saçma parlaklık kalkıyor) -http://cloud-4.steampowered.com/ugc/532872513352699678/ABF3D84037F9BCB1402F1A0A0F8EC3FDFDF1697E/

Sorun 2 ; Köşe yumuşatma'yı x8 yapıyorum fakat kabul etmiyor,kendi kendine kapalı yapıyor tekrar,sorun nedir?Ekran kartım Ati HD 6850.

• Türkçe karakterlerin gözükmemesi hatasını hangi yamayı kurarsa kursun düzeltemeyenler şu yolu izlesin:

C:\Users\kullanıcı adı\Documents\My Games\FalloutNV
    Klasörüne girip Fallout.ini dosyasını açsın ve altlara doğru [Fonts] başlığını bulsun ardından resimdeki yolu izlesin yani 1-3-4-6-7-8 nolu dosyaların isimlerini kopyalayıp türkçe yamadaki fonts klasöründeki 1-3-4-6-7-8 dosyalarının isimlerine yapıştırsın ama sadece uzantısı .fnt olan dosyalarda yapsın bu işlemi diğerleri collodin olarak kalsın yoksa oyun açılmaz.

http://speedy.sh/ukkZF/D3D9-dll-for-ATI-34970.zip

Bu dosyayı oyun klasörünün içine atın.
    \Steam\steamapps\common\fallout new vegas\

http://www.nexusmods.com/newvegas/mods/34970/?
  • evet arkadaslar, ilk oynayisimda ana oyunun sonlarina kadar gelip iki dlc bitirmistim, simdi tekrar baslayacagim. var mi bir tavsiyeniz?

pek beceremedigim icin genel olarak vats ve melee seklinde gezecegim, ed ve boone da yoldaslarim olacak. bastan kilit acmaydi vs onlara da agirlik verir sonra digerlerine kayarim biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ATİ HD 6850 var,D3d9gen b3'ü indirdim,sadece d3d9.dll'yi mi atacağım,başka bir şey yapmayacak mıyım?

Edit ; Attım dosyayı fakat değişen bir şey yok,AA yine açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLiqht -- 29 Eylül 2014; 11:27:04 >
    Herhangi bir mod yükledinizmi yada catalyst ayarlarında değişiklik yapıldımı oyun orjinal sanırım böyle bir hata olmamalıydı sanki sonradan oluşmuş gibime geliyor ilk andan itibaren böylemiydi.
  • Bir sürü mod var lakin modların AA'yı etkilememesi lazım,Catalyst ayarlarına hiç dokunmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Bir sürü mod var lakin modların AA'yı etkilememesi lazım,Catalyst ayarlarına hiç dokunmadım.

AA dan ziyade parlaklık sorunu modlardan olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parlaklık sorunu çok önemli değil de,AA neden kaynaklanıyor acaba çok merak ettim.
  • denemek lazım

• quote:

Parlaklık sorunu çok önemli değil de,AA neden kaynaklanıyor acaba çok merak ettim.

Aslında oyunu ilkkez oynuyorsanız hiç mod işine girmeden bitirin derim oyunun saf halinin tadını bi alın AA sorunuda modlarla ilgili olabilir mod izin vermiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 30 Eylül 2014; 0:28:49 >
  • Oyuna ilk başlarkenki videoda kirmizi gozluklu kiyafeti olan bi adam ateş ediyorya onun ustundeki zirh ve silahinin ismi nedir ve nerede bulunur ? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TidBit kullanıcısına yanıt
    NCR Ranger armor,onun için sanırım Ranger öldürmen gerekiyor.
  • Türkçe yama da türkçe karakterler gözükmüyor. Nasıl düzeltebilirim?
  • Tamindir'deki linkten indir çeviriyi,oyunçevirideki link sıkıntılı.
  • quote:

Tamindir'deki linkten indir çeviriyi,oyunçevirideki link sıkıntılı.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

evet arkadaslar, ilk oynayisimda ana oyunun sonlarina kadar gelip iki dlc bitirmistim, simdi tekrar baslayacagim. var mi bir tavsiyeniz?

pek beceremedigim icin genel olarak vats ve melee seklinde gezecegim, ed ve boone da yoldaslarim olacak. bastan kilit acmaydi vs onlara da agirlik verir sonra digerlerine kayarim biraz

Hardcore modunda oynamadıysan oynamanı öneririm. Ayrıca hard seviyesinde aynı zamanda hardcore da oynayınca tadından yenmiyor :) eğlenceli oyun istiyorsan patlayıcılara ağırlık ver :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

evet arkadaslar, ilk oynayisimda ana oyunun sonlarina kadar gelip iki dlc bitirmistim, simdi tekrar baslayacagim. var mi bir tavsiyeniz?

Hardcore modunda oynamadıysan oynamanı öneririm. Ayrıca hard seviyesinde aynı zamanda hardcore da oynayınca tadından yenmiyor :) eğlenceli oyun istiyorsan patlayıcılara ağırlık ver :)

hocam ben demisim beceremiyorum diye sen demissin hardda hardcoreda oyna

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.