quote:Orijinalden alıntı: absurdgamer quote:Orijinalden alıntı: cats.in.the.cradle FALLOUT_PROJECT_BRAZIL_BETA_1_FOMOD-1-3-1 http://www.moddb.com/mods/falloutprojectbrazil Fallout New Vegas - Project Brazil Playthrough Part 1 Bu modu inceledimde adamlar resmen ayrı bir oyun yapmışlar ama tam sürümü hala çıkmamış anlaşılan. Muazzam yapmışlar ya. Keşke çıksa.
quote:Orijinalden alıntı: absurdgamer Moddb sitesinde en son 2 hafta önce güncellenmiş: http://www.moddb.com/mods/falloutprojectbrazil Mod canlı zaten. Bakalım göreceğiz önümüzdeki yıllarda durumu
quote:Orijinalden alıntı: absurdgamer Adamlar kendi çapında Fallout 4 yapıyor resmen. Bizde HL3 falan yapalım arkadaş hiç olmadı EP3 yapalım
quote:Orijinalden alıntı: absurdgamer HL3 RPG olmadığı için Valve en doğrusunu yapar. Laf olsun diye yazdım zaten. HL3 yapabilecek insanlar olsaydı dünyada emin ol yapmışlardı
Fallout evreninden binlerce hikaye çıkar ama HL evreninden Gordon Freeman dışında başka hikaye çıkamaz çıkmamalı.
quote:Orijinalden alıntı: absurdgamer Fallout evreninden binlerce hikaye çıkar ama HL evreninden Gordon Freeman dışında başka hikaye çıkamaz çıkmamalı. Half Life'ın diğer oyunlarını oynamadığın belli.
quote:Orijinalden alıntı: absurdgamer Half life 1 ide oynadım rahat ol sen. Half-Life: Opposing Force ve Half-Life: Blue Shift oynadınmı sen?
Oynamadım ama konusunu biliyorum tamam Gordon olmuyoruz demek istiyorsun ama hikayenin Gordonla ilgisi var ve burası Fallout konusu.
quote:Orijinalden alıntı: absurdgamer Oynamadım ama konusunu biliyorum tamam Gordon olmuyoruz demek istiyorsun ama hikayenin Gordonla ilgisi var ve burası Fallout konusu. Yok ben Half Life'tan bahsediyorum. Özelden devam ederiz.
quote:Orijinalden alıntı: absurdgamer Ben HL den ümidimi kestim zaten sevdiğim oyunlar listesindende çıkardım. Fallouttan devam. Half Life çıktığında hatırlatırım bu yorumu. Fallout ölür ama Half Life bakidir
quote:Orijinalden alıntı: absurdgamer Bir rpg ile bir fps yi karşılaştırmayalım istersen. O RPG oyununun FPS olduğunu hatırlatayım.
Eski Fallout tarzını beğenenler çok haz etmese de, tps rpg ler daha bir hoşuma gidiyor benim. Fallout New Vegas güzel oyundu yav:)
beyler dlclerden old world blueste son görevdeyim x42 bölgesinin anahtarı lazım fakat nereden bulabilirim