Bildirim
Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (157. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İstemeye istemeye beni delirtti en sonunda sildim güzelim oyunu keşke buralarda yardım isteseydim. Tekrar yüklerim ama ne zaman bilmiyorum günde 4-5 saat oynuyordum 3 günde kayıtlarda 16 saat görünüyor.
Ben sıkıntımı anlatayım da belki yardım eden çıkar:
Sıkıntım şu, oyunu açıyorum giriş yapıyorum ama maalesef 5 saniyede gelecek olan ekran gelmiyor 5 dk ya kadar bekledim ama yok güncelleme yaptım yok yama silip kurdum yok delirtti en sonunda sildim. Bunun çözümü var mı garanti? Varsa yarın yükleyeceğim, tek eğlence kaynağımdı, o da gitti pc açmak bile istemiyorum artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: Teecem
İstemeye istemeye beni delirtti en sonunda sildim güzelim oyunu keşke buralarda yardım isteseydim. Tekrar yüklerim ama ne zaman bilmiyorum günde 4-5 saat oynuyordum 3 günde kayıtlarda 16 saat görünüyor.
Sıkıntım şu, oyunu açıyorum giriş yapıyorum ama maalesef 5 saniyede gelecek olan ekran gelmiyor 5 dk ya kadar bekledim ama yok güncelleme yaptım yok yama silip kurdum yok delirtti en sonunda sildim. Bunun çözümü var mı garanti? Varsa yarın yükleyeceğim, tek eğlence kaynağımdı, o da gitti pc açmak bile istemiyorum artık.
Sanırım devam et dediğinde loadingde kalıyor sende yükleye gel orda 1 kayıt gerisinden başlat sorun çözülür. -
Arkadaşlar Fallout NewVegas oyununu türkçeye çeviriliyor diye indirimde steam den almıştım fakat oyun çeviriden indirdiğim yamayı kurunca hata verdi , var mı acil yardım edebilecek olan ? -
Oyun çevirideki yama dosyası yanlıştı tam indirdeki yamayı indir ordaki doğru -
quote:
Orijinalden alıntı: NoMuTa
Arkadaşlar Fallout NewVegas oyununu türkçeye çeviriliyor diye indirimde steam den almıştım fakat oyun çeviriden indirdiğim yamayı kurunca hata verdi , var mı acil yardım edebilecek olan ?
tamindirden indir yamayıhttp://oyun.tamindir.com/fallout-new-vegas-turkce-yama/ -
Hocam yama nın çalışması icin uptate 7 gerekiyormu ?
bir de nereden yoldaş edinebilirim, yalnız başıma zor oluyor oyun. Boone diye bir arkadaş varmiş galiba ama nerede bulabilirim onu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kilicalipasa
bir de nereden yoldaş edinebilirim, yalnız başıma zor oluyor oyun. Boone diye bir arkadaş varmiş galiba ama nerede bulabilirim onu?
updateye gerek yok o yamadan indir bide fallout coop olarak oynanıyorsa stemini yaz ben gelirim -
quote:
Orijinalden alıntı: The wind blow
quote:
updateye gerek yok o yamadan indir bide fallout coop olarak oynanıyorsa stemini yaz ben gelirim
Maalesef oyun u malum yerden indirdim. Ama zaten co op modu yok diye biliyorum fallout da
Boone nin yerini biliyormusunuz bide bazı yiyecekleri yediğimde radyasyon alıyorum. Bunun zararı nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
updateye gerek yok o yamadan indir bide fallout coop olarak oynanıyorsa stemini yaz ben gelirim
Hocam verdiğiniz linkten indirdim fakat yine çalışmayı durdurdu hatası alıyorum win7 ultimate benim pc , sorun nedir anlamadım , kurmadan önce diğer yamalarıda kaldırdırm.
kurulumu C/programfilesx86/steam/steamapps/common/fallout new vegas klasörüne yapıyorum acaba burda mı bi hata var ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoMuTa -- 24 Haziran 2015; 14:46:14 > -
quote:
quote:
quote:
Maalesef oyun u malum yerden indirdim. Ama zaten co op modu yok diye biliyorum fallout da
Boone nin yerini biliyormusunuz bide bazı yiyecekleri yediğimde radyasyon alıyorum. Bunun zararı nedir
radyasyon zehirlenmesi yaşarsın buda ölmene sebebiyet verir rad atıcı ve radyasyon direnci alırsan iyileşir radyasyonu atarsın boone ise novacta dinozor heykelinin ağızında en üstte
-
quote:
Orijinalden alıntı: emre040
quote:
Sıkıntım şu, oyunu açıyorum giriş yapıyorum ama maalesef 5 saniyede gelecek olan ekran gelmiyor 5 dk ya kadar bekledim ama yok güncelleme yaptım yok yama silip kurdum yok delirtti en sonunda sildim. Bunun çözümü var mı garanti? Varsa yarın yükleyeceğim, tek eğlence kaynağımdı, o da gitti pc açmak bile istemiyorum artık.
Sanırım devam et dediğinde loadingde kalıyor sende yükleye gel orda 1 kayıt gerisinden başlat sorun çözülür.
Valla denedim de olmadı ya sinirden sildim bir gündür moralim bozuk sanki sevgilimden ayrılmış gibi üzülüyorum şuanda.
-
quote:
quote:
quote:
Sanırım devam et dediğinde loadingde kalıyor sende yükleye gel orda 1 kayıt gerisinden başlat sorun çözülür.
Valla denedim de olmadı ya sinirden sildim bir gündür moralim bozuk sanki sevgilimden ayrılmış gibi üzülüyorum şuanda.
Bendede olmuştu 2-3 kayıt öncesinden başlatınca sorunum çözülmüştü.
-
Türkçe yamayla ilgili sorunlarım var . tamindir deki yamayı yüklüyorum oyun tamamen türkçe oluyor ama bu seferde ayarları kaydetmiyor.Ayrıca oto kayıt da çalışmıyor.
Oyunçeviri deki yamayı kuruyorum, bu sefer ayarlar kaydediliyor, oto kayıt çalışıyor ama türkçe karakterler gözükmüyor. -
-
Onları denedim işe yaramadı malesef -
quote:
quote:
quote:
quote:
Bendede olmuştu 2-3 kayıt öncesinden başlatınca sorunum çözülmüştü.
Yeniden yüklüyoruz. Yeni kayıt açacağım bir tek Türkçe yama yükleyeceğim bu sefer. Öncesinde ek paketleri falan yüklemiştim. Çıkmadan hem quick save hem normal save alcam normal save iki kere alcam riske atmak istemiyorum artık.
-
değistirdiğin dosyayı kontrol et eski haline dönmüş mü sen düzelttikten sonra? -
Bakmadım ama sorun düzeldi , oyun çevirinin yamasını kurdum. İnternetten hazır dosyaları indirip, attım Türkçe karakter için.İsteyen olursa linki veririm.
Yardımınız içinde teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Karga Burun
Bakmadım ama sorun düzeldi , oyun çevirinin yamasını kurdum. İnternetten hazır dosyaları indirip, attım Türkçe karakter için.İsteyen olursa linki veririm.
Yardımınız içinde teşekkür ederim.
Bende benim bir hatam yüzünden bir şeyler yapıp bozdum oyunu Türkçe karakterler hiçbir şekilde görünmüyordu nasıl düzelttiniz acaba? 5 saat sonra indirme tamamlanacak umarım sorun çıkmaz ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X