Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teecem

quote:

Orijinalden alıntı: Karga Burun

Bakmadım ama sorun düzeldi , oyun çevirinin yamasını kurdum. İnternetten hazır dosyaları indirip, attım Türkçe karakter için.İsteyen olursa linki veririm.

Yardımınız içinde teşekkür ederim.

Bende benim bir hatam yüzünden bir şeyler yapıp bozdum oyunu Türkçe karakterler hiçbir şekilde görünmüyordu nasıl düzelttiniz acaba? 5 saat sonra indirme tamamlanacak umarım sorun çıkmaz ama.

Hocam ek paketlerden sorun çıkmaz ama modlar sorun çıkartabilir o yüzden modların hepsini yapma.Birde türkçe yamayı tam indirden indir oyun çevirinin sayfasındaki yama hatalı aklında bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre040 -- 24 Haziran 2015; 18:30:57 >

• Tamindirden indirip kurun , herkes sorunsuz diyor. Ben tamindir den grafik ayarlarını , oyun içi ayarları kaydetmedi.Ayrıca oto kayıt çalışmadı.

Oyun çeviriden indirdim , ondada türkçe karakter sorunu vardı . Başka siteden hazır dosyaları bulup indirdim.Link i pm den atıyorum size.
  • quote:

Bakmadım ama sorun düzeldi , oyun çevirinin yamasını kurdum. İnternetten hazır dosyaları indirip, attım Türkçe karakter için.İsteyen olursa linki veririm.

Hocam linki atabilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4r4g0n kullanıcısına yanıt
    yolladım ama sanırım link göndermede sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre040

quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

quote:

Bende benim bir hatam yüzünden bir şeyler yapıp bozdum oyunu Türkçe karakterler hiçbir şekilde görünmüyordu nasıl düzelttiniz acaba? 5 saat sonra indirme tamamlanacak umarım sorun çıkmaz ama.

Hocam ek paketlerden sorun çıkmaz ama modlar sorun çıkartabilir o yüzden modların hepsini yapma.Birde türkçe yamayı tam indirden indir oyun çevirinin sayfasındaki yama hatalı aklında bulunsun.

Oyun çeviride şöyle bir hata vardı hani pip boy ile yazıların rengi varya o hep turuncu oluyordu her yeniden açtığımda istediğim renge dönüştürmek zorunda kalıyordum birde genel altyazı hep kapanıyordu. Sağ olsun arkadaş yollamış indirme bitince bakacağım. Tek istediğim şu oyunu(adam akıllı) oynamak.

• quote:

yolladım ama sanırım link göndermede sıkıntı var.

Banada atın hocam,oyunu geçen yaz sorunsuz oynuodum sonra bu yaz yükleyin dedim bütün Türkçe yama linkleri kırılmış.Bide oyuna girmeden oyundan atıp napcam?

• Oyunun dosyaları nasıl açılıyor acaba? Kalan iki dlcyi çevireceğim ama bir türlü açamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

• Sonunda oyunu açabildim. F4 duyurulduğunda bile bu kadar mutlu olmamıştım. Başta yine kitlendi ama 2.de biraz bekledim açıldı.
  • bir kaç tane grafik modu yükledim çok güzel oldu da. TR yamayı kurunca grafik modların verdiği bir kaç güzel ayrıntı kayboluyor. tr yamayla sorunsuz grafik yamaları kullanabilen var mı ?
  • beyler karabağ radyasonun yapıldığı yere giderseniz fallout 1 deki efendinin ordusundan (süper mutant) olduğunu görürsünüz
  • Yine bekleme ekranında takılıyor. Geçen seferki oldu, Fallout çalışmayı durdurdu hatası aldıktan sonra bu bekleme olayı geliyor. Bunda da aynısı oldu artık delirtecek bu oyun beni. Oynayacak adam gibi bir şeyde yok.
  • Ring a ding ding görevinde benny ile yüzleş demiş. Ama robotlar gazino ya girebilmem icin ya 2000 cap istiyor yada 80 science. Yokmudur bunun başka bir yolu, illa ödemek zorundamıyım 2000 cap

• quote:

Orijinalden alıntı: kilicalipasa

Ring a ding ding görevinde benny ile yüzleş demiş. Ama robotlar gazino ya girebilmem icin ya 2000 cap istiyor yada 80 science. Yokmudur bunun başka bir yolu, illa ödemek zorundamıyım 2000 cap

Ödemiyorsun elinde 2000 olması yeterli, parayı görünce içeri alıyorlar.
  • Eyvallah, gerçi 2000 biriktirmek biraz zor olacak ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilicalipasa -- 26 Haziran 2015; 14:07:11 >
  • steam'de Türkçe yama ile oynayabilmek için hangisini almam gerek.Ultimate'mi yoksa normali mi ?
  • Türkçe yama birtürlü çalışmadığı için an itibari ile Fallout newvegas oyununu geri iade etmiş bulunuyorum,falloutu ilk defa deneyecektim kısmet olmadı.. oynayanlara iyi eğlenceler.
  • quote:

Eyvallah, gerçi 2000 biriktirmek biraz zor olacak ama...

kolay yolu var para vermeden önce arkana dön ve ilerle orada kings club diye bir yer var içeri gir kralla konuşmak istiyorum de oda sana 2 görev vericek yaparsan bedavaya pasaport ve kimlik artı parada veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 27 Haziran 2015; 10:01:00 >
  • Oooov! bu ćok daha iyiymiş
    cok sağolasın

• quote:

Oooov! bu ćok daha iyiymiş
    cok sağolasın

hilede kullanabilirsin
  • Hileye karşıyım ya, imkansız denebilecek kadar kilit bir durum varsa anca...

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.