Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe yama çalışmıyor mu? Ben de almıştım yamayla oynarım diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elessar26

Türkçe yama çalışmıyor mu? Ben de almıştım yamayla oynarım diye.

calisiyor, ben oyle oynuyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç yerde 3 takipçi alabildiğimizi duymuştum ama veronica varken boone gelmiyor...
    Tek kişi mi alabiliyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicalipasa

Birkaç yerde 3 takipçi alabildiğimizi duymuştum ama veronica varken boone gelmiyor...

tek kişi al bana kalırsa erkeği al
  • quote:

Birkaç yerde 3 takipçi alabildiğimizi duymuştum ama veronica varken boone gelmiyor...

bir insan bir de insan olmayan seklinde diye hatirliyorum

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    üstte bir arkadaş çalışmıyor demiş de ondan sordum, teşekkürler
  • NCR askerlerinin koruduğu bir yer vardı trenle strip'e gidebiliyorsunuz hem görev için uğraşmamış olursun hem de rahat edersin.

Ben bir şey soracağım, kendimize ait evimiz yok mu? Üstümde yeterince gereksiz eşya var zaten. Birde Vault 13 şeysi ne işe yarıyor hep bir yudum su için diyor tıklıyorum çalışmıyor da.

Loading ekranını bi nebze çözecek bir yol buldum ama arada bazen takılıyor, pc çok ısındığından olsa gerek.
  • oyunun gercekci modunda su icmen de lazim, onu hatirlatmak icin o. cok da lazim bir sey degil yani.

• Arkadaşlar türkçe yama için 1 tane dlc var onu almanız gerekiyor yoksa çalışmıyor.Ultimate Editionun içinde zaten var standart alanlar bu yüzden çalıştıramiyor olabilir.
  • emre040 E kullanıcısına yanıt
    Hangi dlc ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

NCR askerlerinin koruduğu bir yer vardı trenle strip'e gidebiliyorsunuz hem görev için uğraşmamış olursun hem de rahat edersin.

Ben bir şey soracağım, kendimize ait evimiz yok mu? Üstümde yeterince gereksiz eşya var zaten. Birde Vault 13 şeysi ne işe yarıyor hep bir yudum su için diyor tıklıyorum çalışmıyor da.

Loading ekranını bi nebze çözecek bir yol buldum ama arada bazen takılıyor, pc çok ısındığından olsa gerek.

Bi iki main quest yaparsan otel gibi bir yere gidiyosun orda bottlecaple alabilirsin evi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meurglys

quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

NCR askerlerinin koruduğu bir yer vardı trenle strip'e gidebiliyorsunuz hem görev için uğraşmamış olursun hem de rahat edersin.

Bi iki main quest yaparsan otel gibi bir yere gidiyosun orda bottlecaple alabilirsin evi

Hocam ben
    Bay House'a kadar geldim, Sezar'ı gördüm, Yes Man miydi o robotu gördüm hatta onun görevlerini bile yaptım birde ana görevi kaçırdım Benny öldürdüm daha ne kadar ilerleyeceğim bir fikriniz var mı? Cidden envanterim rahatlasın istiyorum artık.

• Envanterinizi kasalara depolayabilirsiniz.Benim ganimetler spring'de,hatta yandaşları dahi oraya bırakıyorum,onları kollamak daha zor oluyor.
  • Beyler oyuna yeni basladim. Grafik iyilestirmesi icin hangi modu onerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: alperhan52

Envanterinizi kasalara depolayabilirsiniz.Benim ganimetler spring'de,hatta yandaşları dahi oraya bırakıyorum,onları kollamak daha zor oluyor.

Skyrim'den kalma bir alışkanlık var bende de, illa kendi evimde bırakacağım yoksa oradan silinecek diye korkuyorum. (Skyrim'de öyle çünkü)
  • Yaptıklarınızı okudukça yeniden başlayasım geliyor gezilmedik yer girilmedik ev bırakmamış biri olarak.

• fallout 4 de duyurulmuşken benimde fazlasıyla canım çekiyor oynamayı
  • quote:

Hangi dlc ?

Courier’s Stash dlcsi steamda 2 tl bence alın hiç riske girmeyin.

• en sonunda strip e girdim, bennyi öldürdüm ve yes men i buldum. Birçok quest geldi, bunula ilgili birkaç sorum olacak. Bir questte bay hause ı öldür veya öldürme demiş. Ben daha onunla görüşmeye bile gitmemiştim. Sizce ne yapmalıyım.
    Bir de broother of steel ile iletişim e geçicem ama yanımda boone var. Veronica yı alsam bir yardımı dokunurmu. Tam çıkıyorum gazino dan bir de sezar ın adamı geldi, işler kızışıyor valla, hangisini yapsam bilemedim

• türkçe yamayı yüklemekte sorun yaşıyanlar dlc bölümüne girip tr yamayı işaretlesin
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.