Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eğer türü seviyorsan veya oyun oynamayı seviyorsan zevk alacağına eminim

Ve evet, yaptıkların tamamen şekillendiriyor oyunu. Diyaloglar, cinsiyet, statlar vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

eğer türü seviyorsan veya oyun oynamayı seviyorsan zevk alacağına eminim

Ve evet, yaptıkların tamamen şekillendiriyor oyunu. Diyaloglar, cinsiyet, statlar vs

Başladık bakalım şimdilik güzel gidiyor, kızı kurtarmak için yola düştüğüm sırada dağda kamp yapan barut ekibinden 3 kişinin saldırısına uğradım boşver deyip geçiyordum ki, canımı sıktı durum, öldürdüm 3 ünü, sanırım bu grup ile artık düşmanım, gördükleri yerde saldırırlar mı acaba, anlaşma yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 6 Eylül 2015; 16:46:19 >

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Spoiler içine al hocam ama yolu yok diye hatırlıyorum ve unutma, sadece bunun için söylemiyorum, her hareketinin bir sonucu olacak
  • Ben galiba ana hikayeyi bitiremedim ve kaçırdım. Spoiler içine alacağım ana hikayeyi bitiren varsa açsın.

Yes Man sayesinde Damalı takım giyen adamı(adını unuttum) öldürdüm Sezar falan yakalamıştı. Ondan sonra görev gelmedi yada gelmişti ama hatırlamıyorum bile uzun süredir de oynamıyorum hep yan görevlerle ilgileniyordum. Damalı takım elbise giyen adamı öldürdükten sonra ne yapmamız gerekiyor?

• Kasabada benzinlikte yaşayan adama yardım edeyim dedim, uğraş didin, adımız kötüye çıktı, gönüllü iş yapıyoruz adamlar, hakkında kötü şeyler duydum filan diyor.
    Oradam Primm' e gideyim bari dedim NCR ekibininin saldırısına uğradım, doğaya çıksam canavarlar, şeytan diyor kötülerle iş birliği yap, kasabayı ele geçirmeleri için yardım et.

- kasabada hırsızlık yaptım bir iki kere o yüzden mi adım kötüye çıktı acaba? iki grup ile arayı nasıl düzelteceğim?

- Vault 13 suluğundan su iç diyor , sürekli nasıl içiyoruz, inventory de üstüne tıklayıp duruyorum ama sanırım olmuyor.
  • ewt su içme konusunda biri yardmcı olursa sewinirim bnde...
  • su meselesi en zor mod, adi ultimate mod muydu neydi, onda oynayanlar icin size hatirlatma. bir esprisi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

su meselesi en zor mod, adi ultimate mod muydu neydi, onda oynayanlar icin size hatirlatma. bir esprisi yok

anladm krdsm cok saol cevp icin..
  • quote:

su meselesi en zor mod, adi ultimate mod muydu neydi, onda oynayanlar icin size hatirlatma. bir esprisi yok

Mod değil hocam, karakter sık sık şu vault 13 matarandan bir yudum su iç deyip duruyor, ondan bahsediyorum.
    Bu arada oyuna yeniden başladım , istemeden de olsa herkesle kavgalı oldum.
    Oyunun başı olduğundan sıfırladım.
    Bu arada düşmanlar 10 kere vurulunca anca oluyor, hata mı normal mi?

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Mod o, arkadaş doğru demiş. Ayrıca yine o modda oynayanlar için hatırlatma, onu da doğru demiş. Aslında oyunda siz susuyorsunuz ama su hardcore mode'da oynamadığınız için ihtiyaç olmuyor.

Mod ama sonradan yüklenen bir mod değil.

Maalesef adamların kafasına üç tane de sıksan ölmüyorlar, Fallout'ta bile nişan alıp silahı ateşleyince beyün behmezini ahıtıyordun.
  • Arkadaşlar silahları 1den 9 a kadar nasıl numaralandırabiliriz? Mesela sniper ı 1 e koymak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaselcuk

Arkadaşlar silahları 1den 9 a kadar nasıl numaralandırabiliriz? Mesela sniper ı 1 e koymak istiyorum.

1 e basılı tut istediğin eşyayı seç .
  • knight0fheaven kullanıcısına yanıt
    Eyvalalh usta yapıcam bir sürü şey yaptım bak bunu denemedim :)
  • Oyundaki tüm karakterleri öldürerek oynamayı deniycem bakalım zevkli oluyormu
  • slm arkdslar bnm 4 sorum olacak.

1)zırhı ve silahları para vermeden kendmiz nasıl tamir ediyoruz pipboyda r isareti kapalı bnde tamir edemiyorum.
    2)kendmiz mermi nasıl uretiyoruz bisuru birlesen isiyor coguna dısarda rastlamadm
    3)silahları kendimz modifiye edebilyormuyuz ornegin susturucu faln takmak gibi yapıyosak nasıl yaparız?
    4)son olarakta bu thompson submachine guni nerde bulurum satıcılarda satani gormedm..

yardımcı olursanz sevinirim simdiden teskkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_R_A_V_E -- 10 Eylül 2015; 4:01:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

slm arkdslar bnm 4 sorum olacak.

1)zırhı ve silahları para vermeden kendmiz nasıl tamir ediyoruz pipboyda r isareti kapalı bnde tamir edemiyorum.
    2)kendmiz mermi nasıl uretiyoruz bisuru birlesen isiyor coguna dısarda rastlamadm
    3)silahları kendimz modifiye edebilyormuyuz ornegin susturucu faln takmak gibi yapıyosak nasıl yaparız?
    4)son olarakta bu thompson submachine guni nerde bulurum satıcılarda satani gormedm..

1-)R işareti tamir gerekli olduğunda ya da tamir için gerekli yedek silahın olduğunda çıkar.
    2-)İleride bol bol bulursun, ben öyle bir sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum.
    3-)Hiç silah modifiye ettiğimi hatırlamıyorum ama kendi içinde modları var bazılarının, onları diyorsan silahın üstüne gelince mod kısmı çıkacak pipboyda, oradan yapacaksın.
    4-)Bilmiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

slm arkdslar bnm 4 sorum olacak.

1-)R işareti tamir gerekli olduğunda ya da tamir için gerekli yedek silahın olduğunda çıkar.
    2-)İleride bol bol bulursun, ben öyle bir sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum.
    3-)Hiç silah modifiye ettiğimi hatırlamıyorum ama kendi içinde modları var bazılarının, onları diyorsan silahın üstüne gelince mod kısmı çıkacak pipboyda, oradan yapacaksın.
    4-)Bilmiyorum.

cok saol krdsm zaman ayırıp cevpladıgın icin teskkurler ;)

• İyiliğimizden, hayır diyemedigimizden herşeye evet diyorum, gece yürüyeni, iti, uğursuzu ile uğraşıyorum, lanet olsun içimdeki insan sevgisine.
    Gece yürüyen mıdır, nedir bu şeytanları nasıl öldüreceğiz, biri gidiyor biri geliyor, şu tarikatın alt katindakilerden bahsediyorum. .

• Arkadaşlar ben fallout nv Ultimate edition almayı düşünüyorum ama evde internet yok.oyun satan siteler hep single player yazmış bu oyun internet bağlantısı istiyor mu? Dlc paketleri cd den çıkıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım alabilirim,

Cemaatin yerine gittim, bodrumda bulunan canavarları öldür diyor ama gücüm yetmediğinden ortadan kaldıramıyorum, buraya ilerleyen levellar' da mı gelmeliyim.
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.