Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ultimate edition a ait türkçe yamayı kurdum fakat bir sürü hata var çık yerine ık yazıyor metinlerde bir sürü eksik harf oyunun bir kısmı hala ingilizce sizce nerede hata yapmış olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panzer_8888

Ultimate edition a ait türkçe yamayı kurdum fakat bir sürü hata var çık yerine ık yazıyor metinlerde bir sürü eksik harf oyunun bir kısmı hala ingilizce sizce nerede hata yapmış olabilirim.

Tamindir'de olan yamayı indirin hocam.
  • oyunda bir yerde takıldım kaldım, 4 teki grafikleri görünce New Vegas i kurmak bile istemedim, format nedeniyle kaldırmıştım oyunu.
    artık TR yama bekleyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Yardım alabilirim,

Cemaatin yerine gittim, bodrumda bulunan canavarları öldür diyor ama gücüm yetmediğinden ortadan kaldıramıyorum, buraya ilerleyen levellar' da mı gelmeliyim.

alırsın aslında sonra uzaya gönder onları. :D:D:D:D ben cehennimin dibine göndermiştim kafirleri.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Shotgun ile kolayca ölüyorlardı,iyi bir shotgun al.
  • teşekkürler.

• Arkadaşlar fallout 4 ü gördüm ve vegastan başlamaya karar verdim yalnız, türkçe yamayı indirip kuruyorum sadece oyun başlangıcındaki menü türkçe oluyor başka hiçbir şey değil ne altyazı vs. oyun içinde türkçe seçeceğim başka bir ayarda yok nasıl yapacağım bu yama işini türkçe çeviri olmadan oynayamam bu yüzden zaten 4 ü de almadım, çeviri sitesindekini de indirdim tamindirdekini de ama yok olmuyor türkçe, ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

Arkadaşlar fallout 4 ü gördüm ve vegastan başlamaya karar verdim yalnız, türkçe yamayı indirip kuruyorum sadece oyun başlangıcındaki menü türkçe oluyor başka hiçbir şey değil ne altyazı vs. oyun içinde türkçe seçeceğim başka bir ayarda yok nasıl yapacağım bu yama işini türkçe çeviri olmadan oynayamam bu yüzden zaten 4 ü de almadım, çeviri sitesindekini de indirdim tamindirdekini de ama yok olmuyor türkçe, ne yapmam lazım?

onun bir ayarı vardı launcher ında onu araştır bulursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterSp1inter

Düşmanlara ateş edince tepkiyi bu kadar az veren bir oyun ilk defa gördüm dayanamadım sildim arkadaş bu ney yaa.Düşman bizim dostlara ateş ederken yan tarafına gidip 6-7 el ateş etmeme rağmen adam dönüp bana bakmadı bir de kaya gibi mermi çarpınca hiç bir hareket yok.Belki sadece orada öyle oldu dedim ama hiçte değilmiş biraz daha devam ettim her yerde öyle.Oyunda vuruş hissi sıfır olunca insanın oynayası gelmiyor.Birde yereki ölü adamlara ettiğin ateş canlısına ettiğinden daha belirgin gözüküyor.

valla bunu sormak için girmiştim konuya
    bunu düzeltecek yama falan yok mu ya ?
    dandik ötesi bi durum
    harbi vuruş hissi sıfır

• Türkçe yama için şunları yapmayı unutmayın
    eğer yamadan sonra Türkçe karakter sorunu varsa bunu indirin, gerekenler klasörde yazıyor ( tr yamayı kurun önce )
    http://dosya.co/vib32an3ynfn/fallout_tr_yama_çalışan.rar.html

ayrıca da resimdeki gibi data files'ten yama seçili olsun

• Bu oyunda 4' te ki gibi köpeğimiz oluyor mu?
    Çok ilerlemedim savelerim gitti ama Fallout 4' ü görünce yeniden kurmak, başlamakta gelmiyor insanın içinden, diğer taraftan 4 için TR yama yok.
  • quote:

Bu oyunda 4' te ki gibi köpeğimiz oluyor mu?
    Çok ilerlemedim savelerim gitti ama Fallout 4' ü görünce yeniden kurmak, başlamakta gelmiyor insanın içinden, diğer taraftan 4 için TR yama yok.

Evet oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

quote:

Bu oyunda 4' te ki gibi köpeğimiz oluyor mu?

Evet oluyor.

nerede, nasıl? köpek olursa başlanabilir, arkadaş olur bana.
    oyunun başlarında bozuk bir robot vardı, onu tamir edip yanımıza alabiliyor muyuz peki?
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

Serbest Bölge diye bir yer var, oradaki Kral'dan görev alıp yanına alabilirsin. Köpeğin ismi Rex, robot köpek. Diğer soruna gelince bozuk robotu tamir edersen yanında savaşa biliyor.
  • Teşekkürler hocam.
  • Daha önce oynamıştım ama ultimate versiyonu Türkçe yama ile ayrı bir güzel olmuş millet 4 oynarken ben buna tekrar başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Silah Simsarlari'ndan 7300 kapak karsiligi Anti-Material isminde 50 kalibrelik durbunlu tufek aldim.Bildigim kadari ile oyunda ki en guclu tufek.Verdigi hasar muazzam fakat silahin durbun ozelligini aktiflestirdigim zaman nisangah cok fazla oynuyor.Uzaktaki dusmani birak orta mesafedeki adamlari bile cok zor vuruyorum.Silahin istedigi kuvvet gucu 8,benim karakterin ki ise 5,sorun heralde bundan kaynaklaniyor diyerek deneme amacli hile ile kuvveti 10 yaptim ama sonuc ayni.Duzelmeyince hileyi geri aldim ama sorunum hala devam ediyor.Bu seferde 5000 civari kapak ile Keskin Nisanci tufegi aldim.Anti Material'in yarisi kadar hasar vermesine ragmen silahin isabeti guzel.Durum boyle olunca Anti Material'i yakin mesafede pompali niyetine kullanir oldum.Biraz uzun oldu ama isabet konusunda cozumu olan var mi :)
  • Burak81s kullanıcısına yanıt
    STR den kaynaklı o sallanma problemi, hileyi silahı aldıktan sonra yaptıysanız oyun kanmamış olabilir. Ek olarak bir kaç mod yükleyerek daha hafif hale getirebilirsiniz, Gun Runners da olması lazım sniper lar için güzel modlar. Olmadı silahların STR istemini 2 azaltan bir perk vardı ona göz atabilrsiniz.
    "Guns" ı 100 yapınca da biraz azalır, "sneak" modda ateş etmek de azaltır. "Steady adlı ilaç sıfıra indirir oynamayı ama kısa sürer ve kısıtlı miktarda var etrafta.
  • save paylaşacak var mı, save dosyasını almayı unuttum, çok ilerlemesem bir yeniden başlamak istemiyorum, kaldığım yer cemaatin binası, tabi hikaye vs değişecek.

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    Kuvvet ile su onerdigin perk'ki deniyecem tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.