Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece bir kere Lejyon kıyafeti giydim , bu yüzden NCR ile aram kötü oldu. Gördükleri yerde saldırıyorlar. Hiç bir kampına vs uğrayamıyorum. Acaba nasıl düzeltebilirim bu durumu. NCR kıyafeti bulayım diyorum belki düzelir diye,onuda bulamadım
  • New Vegas'ın ultima versiyonu şu an 11 lira steam de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Sadece bir kere Lejyon kıyafeti giydim , bu yüzden NCR ile aram kötü oldu. Gördükleri yerde saldırıyorlar. Hiç bir kampına vs uğrayamıyorum. Acaba nasıl düzeltebilirim bu durumu. NCR kıyafeti bulayım diyorum belki düzelir diye,onuda bulamadım

Bu modu kullan;

Nexus Mods :: Fallout New Vegas
    No Faction Armor
    http://www.nexusmods.com/newvegas/mods/45793/?

hangi zırhı giyersen giy zırh yüzünden kimse sana saldırmıyor bu modu yüklersen...

• 11 TL yi fazlası ile hakediyor , Fallout 4 ün fiyatı düşene kadar keyifle oynanabilir.
  • ultimate edition almak istiyorum ama türkçe yama çalışıyor mu?
  • Bilmiyorum Türkçe yama DLC leri de kapsıyor mu diye. Bilen, kullanan bir arkadaş varsa o yardımcı olabilir.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Aldım artık öyle böyle oynayacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Bilmiyorum Türkçe yama DLC leri de kapsıyor mu diye. Bilen, kullanan bir arkadaş varsa o yardımcı olabilir.

İki dlc için oyun çeviri türkçe yama çıkartmıştı fakat onları ayrıca yüklemeniz gerekiyor. Linkler aşağıda...

http://www.oyunceviri.com/fallout-new-vegas-dead-money/

http://www.oyunceviri.com/fallout-new-vegas-honest-hearts-2/

• Kafam çok karıştı. Ben de bütün dlc ler var. Oyuna başlarken data files dan dlc lerin hepsini seçtim. Sanki level 1 olarak yen başladığımda oyuna ekstra item verdiler bana bir sürü. Ayrıca 1 kaç tane quest eklendi bana. DLC mekanlarına gitmemi söyleyen questler diye tahmin ediyorum.

Ne yapmam gerekiyor. Datafiles dan dlc leri seçmemek mi lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

ultimate edition almak istiyorum ama türkçe yama çalışıyor mu?

Tr yama ultimate edition ile gayet sorunsuz çalışıyor. Ama ek paketlerde çevrilmişmi onu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: souldarkorn

Kafam çok karıştı. Ben de bütün dlc ler var. Oyuna başlarken data files dan dlc lerin hepsini seçtim. Sanki level 1 olarak yen başladığımda oyuna ekstra item verdiler bana bir sürü. Ayrıca 1 kaç tane quest eklendi bana. DLC mekanlarına gitmemi söyleyen questler diye tahmin ediyorum.

Ne yapmam gerekiyor. Datafiles dan dlc leri seçmemek mi lazım ?

İleride DLC leri yapmak istersen o görev yerlerine gideceksin, düşük levellerde gitme oyunu bitirdiğinde git. Verdiği itemler de DLC den geliyor oyunda kullanabilirsin o silahları başlangıç için iyiler.
  • Oyuna yeni başladım bir kaç sorum var yardım edermisiniz

1-Etrafta bir sürü ıvır zıvır malzeme var bunlar bir işime yarıyormu acaba toplayayımmı ? Az birşey toplayınca hemen doluyor envanter atmak zorunda kalıyorum.

2-Şu özellik veren şeylerin kitapmı dergimi olduğunu nasıl anlayacağım ?

3-Ekranda sağ üst köşede ikide bir yazı çıkıyor hemen kayboluyor o nedir ? Take a sip from vault falan diyor hemen kaybolduğu için tam okuyamıyorum.

4-Birde sneak oynamaya değermi normalde hep pata küte oynarım bu sefer böyle oynayayım diyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokaliptüs -- 30 Kasım 2015; 22:04:47 >
  • Sokaliptüs kullanıcısına yanıt
    Bende yeni başladım varsa yeni başlayanlara tavsiyeler verecek işte tam zamanı

Oyunu eski olduğu için zorluk olarak kolayı seçeceğim.
  • Arkadas bu nasil bi oyundur. Yan gorevleri bile ayri guzel. Benim icin en onemlisi Gece gunduz dongusu ve Dinamik hava kosullari

Cok begendim cok

• Türkçe yama için açıklama yapayım. OyunÇeviri Ekibi (Baran ÖNER) tarafından çevrilmiş, Ömer ÖZ tarafından kurulum dosyası için hazırlanmış. Çok teşekkür ederim bu çalışmaları için. TR yama NW ultimate editionda hatasız çalışıyor (dlc ler için de geçerli). Şimdi adımları anlatıyorum.

1-Oyun ve DLC ler için Türkçe yama kurulumu
    OyunCeviri.net
    Fallout: New Vegas Honest Hearts – %100 Türkçe Yama
    http://www.oyunceviri.com/?s=Fallout

linkteki üç yamayı da indirip oyunun dizinine kurun (örneğin bende c:/program dosyaları(x86)/steam/steamaps/common/Fallout New Vegas seçtikten sonra kurulum yapılacak. Sizdeki Fallout NW hangi dizindeyse bulup seçmeniz gerek)

-Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin.
    -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından DeadMoney-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin.
    -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından HonestHearts-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin.

2-Türkçe yama sonrası oyun içinde Türkçe karakterleri görememe sorunu için
    http://www72.zippyshare.com/v/rQwbB4Bc/file.html
    linkten dosyaları indirin.
    1-) İndirdiğiniz rarı arşivden çıkartın.
    2-) My Games adlı klasörü Belgelerime yapıştırın.
    3-) "Oyunun dizinine yapıştırılacak" adlı klasörün içindeki dosyayı oyunun kurulu olduğu yere yapıştırın. (örneğin bende c:/program dosyaları(x86)/steam/steamaps/common/Fallout New Vegas . Sizdeki Fallout NW hangi dizindeyse bulup seçmeniz gerek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 2 Aralık 2015; 3:03:55 >

• Oyun tek kelimeyle harika! Bu ara önerebileceğiniz karakter animasyonu gibi modlar var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski sayfalara göz atın arkadaşlar yüzlerce sayfa öneri ve mod tavsiyesi var

• Zorluğu istediğiniz zaman değiştirebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokaliptüs

Oyuna yeni başladım bir kaç sorum var yardım edermisiniz

1-Etrafta bir sürü ıvır zıvır malzeme var bunlar bir işime yarıyormu acaba toplayayımmı ? Az birşey toplayınca hemen doluyor envanter atmak zorunda kalıyorum.

2-Şu özellik veren şeylerin kitapmı dergimi olduğunu nasıl anlayacağım ?

3-Ekranda sağ üst köşede ikide bir yazı çıkıyor hemen kayboluyor o nedir ? Take a sip from vault falan diyor hemen kaybolduğu için tam okuyamıyorum.

4-Birde sneak oynamaya değermi normalde hep pata küte oynarım bu sefer böyle oynayayım diyorum ?

1- Neredeyse tüm malzemeler işe yarıyor, craft yaparken kullanıyorsun. Ama hepsini alırsan bu sefer fazla yükten yürüyemezsin. Craft işini anladıktan sonra toplamanı tavsiye ederim.

2- Pipboyda derginin üzerine gelirsen +10 lockpick yazıyorsa bunlar dergidir geçici olarak bonus verir. Bir şey yazmayanlar kalıcı olarak verir, Big book of science gibi. Buradan anlayabilirsin. Ya da bir süre sonra isimlerini öğrenip anlıyorsun.

3- Hardcore modda karakterinin su içmesi gerekiyor o yazı o yüzden çıkıyor. Inventoryde suluk ile başlıyoruz ve karakter oradan su içiyor o yazı onu bize bildirmek için. Hardcore oynamıyorsan önemseme.

4- New Vegasın en sevdiğim yönü hangi Special ile oynarsan oyna ister sneak ister luck ver, hepsi ile iş yapabiliyorsun karşılığını alıyorsun. Yani şüphen olmasın.

Bence New Vegas > Fallout 4 olmuş. Fallout 4 ü oynadım daha sonra New Vegas'ı canım çekti tekrar oynuyorum. Gerçekten çok sağlam oyun. Dead Money DLC sini de oynamayanlara öneririm indirimlerde alın, bence en iyi DLC.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Savaş esnası vb durumlarda değişiyor ise ben normalde başlayayım zor ve çok zor gibi seçeneklerde vardı ama gerek yok normal iyidir

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.