Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sta1ker

quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Bence hiçbir şey değiştirme, ilk defa oynamıyorsan olduğu gibi kalsın. İlk defa oynayanlar için Project Nevada modunu önermem.

Fallout 4 ten sonra bu konuya yanıt gelmesi biraz zaman alır :) yeni oyunu oynamak daha kısmet olmadı ama niyeyse New Vegas etkisi alamayacak gibiyim. Görüntülerden pek icime sinmedi fallout 4.

Şu stresli zamanları bir atlatayim yeniden başlayacağım New Vegas a :(iyi oyunlar sana usta

4 de nv etkisi yok evet keşif yapma isteği bile oluşmuyor bende 4 de ama nv de girilmedik yer bırakmamıştım.
  • Teşekkürler açıklamalar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

quote:

quote:

Bence hiçbir şey değiştirme, ilk defa oynamıyorsan olduğu gibi kalsın. İlk defa oynayanlar için Project Nevada modunu önermem.

Fallout 4 ten sonra bu konuya yanıt gelmesi biraz zaman alır :) yeni oyunu oynamak daha kısmet olmadı ama niyeyse New Vegas etkisi alamayacak gibiyim. Görüntülerden pek icime sinmedi fallout 4.

Şu stresli zamanları bir atlatayim yeniden başlayacağım New Vegas a :(iyi oyunlar sana usta

4 de nv etkisi yok evet keşif yapma isteği bile oluşmuyor bende 4 de ama nv de girilmedik yer bırakmamıştım.

tahmin ettiğim gibi desene. ama ben yinede umutluyum, sonuçta Fallout :) steam de fiyatı düşsün çökeceğim hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R.

quote:

quote:

quote:

tahmin ettiğim gibi desene. ama ben yinede umutluyum, sonuçta Fallout :) steam de fiyatı düşsün çökeceğim hemen.

Alıntıları Göster
    Fallout 4'ü gördükten sonra bu oyunun kıyemtini daha iyi anlıyor insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Fallout 4'ü gördükten sonra bu oyunun kıyemtini daha iyi anlıyor insan.

Alıntıları Göster
    4'ü ben de oynamadım; çok yazı okudum, çok video izledim ama henüz oynamadım. O Fallout'a özgü tekinsiz hava yok mu 4'te?
  • quote:

4'ü ben de oynamadım; çok yazı okudum, çok video izledim ama henüz oynamadım. O Fallout'a özgü tekinsiz hava yok mu 4'te?

Alıntıları Göster
    Daha önce bitirdiğim için bu sefer ana görevi yapmadan saatlerdir turluyorum aşağıdaki haritanın çeyreğini zor gezdim daha harita olmasa asla göremeyceğim nereler varmış dip köşede bildiğin dünya yaratmış adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmxksk -- 14 Aralık 2015; 0:24:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

Bu karma olayı nedir, kimse görmeden çaldıklarımdan dolayı insanların bana bakış açısı değişmeyecek herhalde?

Karmanın oyuna etkisi yok denebilir. Ben sadece bir olay hatırlıyorum, bir companion benle gelmek istememişti karmam çok kötü diye. Bunun harici yüzlerce saatlik Fallout hayatımda karmanın bir + - sini görmedim.

Neler yaptıysan artık...
  • Patlayıcı yeteneğimi 100 yaptım ama Pip-Boy'a yeteneklere bakınca sadece 6 gösteriyor ve sülfür patlatma görevini yapamıyorum bu yüzden. Sadece bu değil bazı yeteneklerimi de olduğundan düşük gösteriyor. Bu neden kaynaklanıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cato16

Patlayıcı yeteneğimi 100 yaptım ama Pip-Boy'a yeteneklere bakınca sadece 6 gösteriyor ve sülfür patlatma görevini yapamıyorum bu yüzden. Sadece bu değil bazı yeteneklerimi de olduğundan düşük gösteriyor. Bu neden kaynaklanıyor acaba?

Pipboyda Status kısmında Effect sekmesi var. Oradan hangi sebeple nelere eksi nelere artı geldiğini görebilirsin.
  • Jiraiya kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz yere baktım, sadece artı etkiler var. Herhangi bir negatif etki bulunmamakta. Neden böyle bir durum var anlamış değilim..
  • cato16 kullanıcısına yanıt
    Beddua almış olabilir misiniz?
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Valla hocam öyle gibi duruyor. Bir çözüm bulamadım henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cato16

Valla hocam öyle gibi duruyor. Bir çözüm bulamadım henüz.
    Haydaaa gittim blues ile biten dlc nin içine girdim çok zor dlc yi kütüphanemden kaldırıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Haydaaa gittim blues ile biten dlc nin içine girdim çok zor dlc yi kütüphanemden kaldırıyorum

Onun için mod var ana oyuna geri dönebiliyorsun.Bende o dlc yi sevmediğimden çıkmıştım ama çok güzel silahlar var.
  • En iyi DLC diyebilirim, belki Honest Hearts ile kapışabilir. Evet, çok iyi perk de sağlıyor, çok iyi item'lar da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

quote:

Onun için mod var ana oyuna geri dönebiliyorsun.Bende o dlc yi sevmediğimden çıkmıştım ama çok güzel silahlar var.

Oyuna geri dönemedim ve düşük seviyede okumadan girdim.Önceki kayıttan başladım oradan çıkabilmek için hemde türkçe yaması yok o dlc nin o yüzden kütüphaneden kaldırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

quote:

Oyuna geri dönemedim ve düşük seviyede okumadan girdim.Önceki kayıttan başladım oradan çıkabilmek için hemde türkçe yaması yok o dlc nin o yüzden kütüphaneden kaldırdım.

Alıntıları Göster
    O DLC deki karakterler ve diyaloglar çok güzel, ileride mutlaka oyna derim. Yine de benim favori dlc'm Sierra Madre, Dead Money olmuştu

• Jiraiya kullanıcısına yanıt
    Bitireyim diye yazıları okumadan geçtim. Gerçi ben 4 save ile oynuyorum, her birinde 100 saatlik oyun süresi mevcut, diğer üçünde sindire sindire oynarım ama bir save'de oynarken çok sıkılmış, dediğim gibi koştura koştura oynamıştım.

Energy, Sniper, Melee ve Unarmed save'lerim var. Sniper Riot Shotgun da kullanıyor, birkaç tane silah perk'ü var ama bir tane de sadece tabanca ile oynamayı düşünüyorum, companion'ları da farklı seçerek. Bir de patlayıcı build'i ile oynama hedefim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Bu oyunda 4' te ki gibi köpeğimiz oluyor mu?
    Çok ilerlemedim savelerim gitti ama Fallout 4' ü görünce yeniden kurmak, başlamakta gelmiyor insanın içinden, diğer taraftan 4 için TR yama yok.

Evet oluyor.

nerede, nasıl? köpek olursa başlanabilir, arkadaş olur bana.
    oyunun başlarında bozuk bir robot vardı, onu tamir edip yanımıza alabiliyor muyuz peki?

Alıntıları Göster
    Bu tarz oyunları seven biri olarak bu oyunada başlamak istedim , türkçe yaması olduğu için new wegastan başladım , yanlız en yüksek ayarlarda olmasına rağmen grafikler özellikle çevre deki malzemeler vs beni hayal kırıklığına uğrattı .

Oyun hakkında bana önerebileceğini,z bir şey varmı , tükçe karakter sorunu var yamada bunu düzeltmemin yolu varmıdır .

• quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

Bu tarz oyunları seven biri olarak bu oyunada başlamak istedim , türkçe yaması olduğu için new wegastan başladım , yanlız en yüksek ayarlarda olmasına rağmen grafikler özellikle çevre deki malzemeler vs beni hayal kırıklığına uğrattı .

Oyun hakkında bana önerebileceğini,z bir şey varmı , tükçe karakter sorunu var yamada bunu düzeltmemin yolu varmıdır .

Hocam onun bir ayarı var. Netten araştırırsanız çözümü mevcut. 2 dakikanızı almaz. Google new Vegas Türkçe karakter sorunu diye aratın çıkar. Oyun enfes doğal olarak.
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.